A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
killbull #158141 Jelen esetben senki más nem győzköd csak te. Aki bizonyítani akar magának hogy belekezd valamibe és neki van igaza.
Leírtam a következőket:
-Élvezetes vele a játék mert odasóz és ha átüti akkor lehet borulni a röhögéstől mit kapott.
-50 kör óta használom kb az AP t mert ha átüti alapból a fele sebzést beviszi mint ami a papíron van ellenben a HE vel ami 1/3 át.
-Poénnak is jegyeztem meg hogy olcsóbb az AP, és jobban farmol.
-4000 a javítása a tanknak, miről beszélünk ha nem egy olyan tankról amivel akármit csinálhatsz nem megy rá a gatyád a javíttatásra.
Ezek azok az érvek amiket leírtam előzőleg, amikre te nem tudtál figyelni, emiatt megéri a kifejlesztést a tank.Még írták is milyen fun volt mikor T32 t egyhiteltem(pozitívum ha nem értenéd).Úgyhogy legyél szíves leszállni rólam.
Lépj túl rajtam, engedd el, szúúúú szááááááá!