World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
nekem tegnap volt egy ehhez hasonlo t28as korom.. szerencsetlen kv5 es persching nem tudott semmit kezdeni velem szembol.. lerohanassal meg mar csak akkro probalkoztak amikor keso volt..
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Pedig 2-3 k exp és Hummel <3
ictory!
Battle: Malinovka 2012. január 11. 15:02:59
Vehicle: E-50
Experience received: 3 096 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 60 325
Battle Achievements: Confederate
Csata: Erlenberg 2012. január 11. 14:49:34
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 329
Szerzett kredit: 11 902
Csatában elért Achievement: Pusztító
És ma még nem sikerült meg duplázni hiába vagyok a leg jobb
Ilyen hiba jött elõ nálam:
Ha a WorldOfTanks.exe -vel indítom a játékot, akkor mûködik rendesen.
A Launcher az viszont bedöglött teljesen.
Ha valaki találkozott ezzel a hibával, az mondja már el mi a gyógyszer erre a betegségre.
thx elõre is.
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. január 11. 14:47:00
Jármû: Panzerjäger I
Szerzett tapasztalat: 1 070 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 4 912
Csatában elért Achievement: Top Gun
Engem 2. fordulóba ki ejtettek. Ruinber mappon voltam, magyar ellen, õ is B2-vel volt. Be nyomultam a városba, hogy majd meg próbálom oldalba támadni. 1x csak foglalta a bázisomat. Annyira meg ilyedtem, hogy szaladtam is haza. Arc-arc küzdelem, én tudtam hol vannak ilyenkor a B2-es gyenge pontjai. De ki lõtte az ágyúm! És annyira izgultam ,hogy vagy 4-et belém lõtt még, mire meg javítottam. És meg ölt.
2 nap múlva jöttem rá, hogy érvénytelen volt a küzdelem, mert minden pályán be van rajzolva hogy hol lehet csatázni. Hát õ kívül volt! Így a szabályok szerint én nyertem, hiába ölt meg...de hát rá 2 napra....vissza néztem a treebe, hogy kivel harcolt utánnam. Meg néztem, hogy ott vesztett, mert fel töltötte az ellensége a képet, hogy neki is foglalja a bázisát, de a gyerek feljelentette, hogy a határon kívül játszik. Remélem azóta se megy neki a wot....
Úgyhogy arra figyelj, hogy te is és az ellenség is belül legyen a kijelölt területen.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Még sajnos 3 milla kell a T30-ra, az xp már megvan.
De ha van rá két-három hét, akkor azért addig ki tudom farmolni Type-59-el.
😊
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
replay
Nem értem. Amikor van egy marha távoli, alig látható célpont, amit én a pontos(abb) ágyúmmal se találok el, például 400 méternyire, ki lóg egy tankból egy hangyafasznyi rész. Na és akik ilyen tarack ágyús tankkal mennek...rá lõnnek. Mégis mit képzelnek? Jóval pontosabb ágyúval se lehet eltalálni, majd az õ rohadt pontatlan vacakjával telibe kapja.
Az egésznek annyi az értlme lõ: lõszert pocsékol, és felfedi hol vagyunk.
Komolyan, tarack ágyúval nem kicsi, távoli, alig látható és mozgó célpontra kell tüzelni. Az nem arra való.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Amúgy egy tipp, az ilyen nagyobb kaliberû változásokról, amik úgyis mindenkit érdekelnek, legalábbis mindig kérdeznek utána, (melyik tankból mi lesz, várhatólag mikor) Lehetne egy poszt a bannerben.
t30 ha a garázsodban áll megkapod mint t9 tankdestroyer és+ megkapod t110 tier10 heavyt
Ha jönnek egyáltalán a következõ patchben, hiába ígérgetnek én szkeptikus vagyok már, hiszem ha látom, és bent áll a garázsomban
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
#92913 használjátok inkább ezt a képfeltöltõ oldalt, itt nem jön be reklám ha rákattintunk<#wink>#wink>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csata: Westfield 2012. január 11. 12:46:47
Jármû: AMX 40
Szerzett tapasztalat: 483 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 18)
Szerzett kredit: 4 935 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 1 140)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész
Mekkora 1 <#kocsog>#kocsog> ez a GW õ jött nekem nagy sebeséggel
Csata: Ensk 2012. január 11. 12:39:13
Jármû: AMX 40
Szerzett tapasztalat: 743
Szerzett kredit: 10 205
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövész
Nem volt rossz kör<#nevetes1>#nevetes1>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
premiummal adta volna a pluszt 😊
itt a visszajátszás ha gondolod
am mennyi 1 löveg a d10-be?