World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[HUN]Kami*, kiskami*
Csata: Fisherman's Bay 2012. január 11. 11:07:32
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 565
Szerzett kredit: 20 718
Csatában elért Achievement: Top Gun
Javítás:
IS jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 434
Megvásárolva:
A lõszerek IS jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 13 325
Azért felháborító hogy 6 killel is mínuszba vagyok...
és abból 3-at vagy 4-et 100%-ról szedtem le
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Csata: Malinovka 2012. január 11. 10:54:05
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 5 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 74)
Szerzett kredit: 1 111 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4 380)
Pedig csak 1 tankot löttem ki véletlen mert akadt a játék.
Reméljük ez a monte cassinos event nem csak 3x-os xp-t elsõ csatára, meg féláru amerikai és német kiárusítást tartalmaz maj. Hanem dupla credithozamú tankokat is.
A t34-el majd össze tudom farmolni könnyen a creditet az e100-ra és visszaveszem a t25-öt. Már csak 23k xp kell azon a 105-ös ágyúig, azt még kifarmolom vele, mert nem akarok tovább menni azon az ágon. Valamiért már nem tudok játszani a td-el(eddig se nagyon tudtam), inkább med beállítottságú vagyok, ezért is izgatnak nagyon a tornyos 2. ág, ott is 3 tank egybõl: m18, t25-2, t28 proto.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
[/url][/img]
SPG lõtte meg 1229-es sebzéssel, egy idõben amikor én, és az OVT-n ezért nem látszott az én 400-500-as sebzésem, kitakarta a másik 😊
Az SPG tracert meg nem láttam abból a szögbõl, ezért azt hittem én sebeztem akkorát 😄
Pedig azt hittem már megtáltosodott az E-100...
1/16-os sebességgel kellett visszanéznem, annyira becsapós volt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
1200+-os sebzést adtam neki az E-100 128-as ágyújával, AP-vel a tornyán keresztül. De ez semmi, hogy ment le ettõl 20%-ra? Mivel 2100 Hp-ja van...
Én nem láttam hogy eltalálta volna SPG, utána az lõtte ki az igaz.
Itt a videó róla:
Itt meg a visszajátszás: link
Most vagy SPG találta el és nem látszott, vagy ammo rack robbanás volt? Ilyet mondjuk még nem láttam, hogy felrobban az ammo rack, de nem veszi le az egész HP-t.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Utolsó elõtti meccs:
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. január 11. 9:53:42
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 1 614
Szerzett kredit: 19 833
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
8 kill
WoT: Nishizumi77
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Bal oldali az orosz playerek, jobb oldali a WG.
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. január 11. 9:06:04
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 087
Szerzett kredit: 28 932
KTt lesnipeoltam 16%ra 100%ról 😄😄
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 11. 0:14:29
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 1 164
Szerzett kredit: 30 343
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gyõzelem!
Csata: Abbey 10. januára 2012 23:33:58
Jármû: S-51
Szerzett tapasztalat: 1 315
Szerzett kredit: 42 085
Gyõzelem!
Csata: Sand River 10. januára 2012 23:48:34
Jármû: S-51
Szerzett tapasztalat: 1 702
Szerzett kredit: 51 958
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
nekem speciel ki szokott hullani tole a hajam milyen melleloveseket tud a 100%os legenyseggel is produkalni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A gyerek nem kicsit kocka tier10 franciával már ment 120 kört.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az elõbb is kénytelen voltam szegény JT-t meg IS-4-eket lõni mert az a rohadék SU-14 nem pusztult el egy lövésbõl pedig láthatóan telibenyomtam a Hummel-el. Utána meg arrébb ment és inkább nem lõtt.
Megoldás: Változtass helyet minden lövés után. Vagy ne játsz artival, hanem tankozzál, mint az igazi játékosok.