World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elsõ körben lõjj ki minden programot, ami tudomásod szerint internetet használ, második körben a többieket is. 😊

[HUN]Kami*, kiskami*

darki81
Vereség
Csata: Fisherman's Bay 2012. január 11. 11:07:32
Jármû: IS
Szerzett tapasztalat: 565
Szerzett kredit: 20 718
Csatában elért Achievement: Top Gun

Javítás:
IS jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 8 434
Megvásárolva:
A lõszerek IS jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 13 325

Azért felháborító hogy 6 killel is mínuszba vagyok...
és abból 3-at vagy 4-et 100%-ról szedtem le

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

A ping-em ugrál 46-900 között ez miért van ?
Vereség
Csata: Malinovka 2012. január 11. 10:54:05
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 5 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 74)
Szerzett kredit: 1 111 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4 380)

Pedig csak 1 tankot löttem ki véletlen mert akadt a játék.
Én is nagyon várom! A t30 már rég ki van fejlesztve, 350k körüli creditet kell még összekalapoznom hozzá, persze el kell adnom az e75-öt, amit nem bánok mert a napokban végeztem az e100-al és a tetriszt is, de nem is baj, mert béna vagyok vele.😄 De nincs nagyon kedvem játszani, több idõt töltök itt a fórumon mint a játékban.😄

Reméljük ez a monte cassinos event nem csak 3x-os xp-t elsõ csatára, meg féláru amerikai és német kiárusítást tartalmaz maj. Hanem dupla credithozamú tankokat is.

A t34-el majd össze tudom farmolni könnyen a creditet az e100-ra és visszaveszem a t25-öt. Már csak 23k xp kell azon a 105-ös ágyúig, azt még kifarmolom vele, mert nem akarok tovább menni azon az ágon. Valamiért már nem tudok játszani a td-el(eddig se nagyon tudtam), inkább med beállítottságú vagyok, ezért is izgatnak nagyon a tornyos 2. ág, ott is 3 tank egybõl: m18, t25-2, t28 proto.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Nagyon jó, és sokkal gyorsabban tölt be mint a tier 8-as heavy.

[/url][/img]

Eagle16
Jah, látom már 😄

SPG lõtte meg 1229-es sebzéssel, egy idõben amikor én, és az OVT-n ezért nem látszott az én 400-500-as sebzésem, kitakarta a másik 😊

Az SPG tracert meg nem láttam abból a szögbõl, ezért azt hittem én sebeztem akkorát 😄

Pedig azt hittem már megtáltosodott az E-100...

1/16-os sebességgel kellett visszanéznem, annyira becsapós volt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szép. Én valami hatszázpár xp-t tudtam kicsikarni belõle maximum, de még nem végeztem. Talán majd egyszer összejön. Nagyon mák kell, hogy te legyél a teteje és szemben olyan tier négyes legyen, akit át tudsz lõni.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Eagle16
Az AMX-50B-vel valami gond van, vagy nem tudom itt mi történhetett.

1200+-os sebzést adtam neki az E-100 128-as ágyújával, AP-vel a tornyán keresztül. De ez semmi, hogy ment le ettõl 20%-ra? Mivel 2100 Hp-ja van...

Én nem láttam hogy eltalálta volna SPG, utána az lõtte ki az igaz.

Itt a videó róla:

Itt meg a visszajátszás: link

Most vagy SPG találta el és nem látszott, vagy ammo rack robbanás volt? Ilyet mondjuk még nem láttam, hogy felrobban az ammo rack, de nem veszi le az egész HP-t.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Attól függ milyen többire gondolsz? Az AMX 40 után egy álom. Szivattam már meg vele Tiger P-t, Typeot, ha jól tudod használni veszélyes kis dög. 😊

Sziasztok az AMX 12t mien tank? Jó? Vagy olyan mint a többi francia?
Hát azért ez a rohadt szar B1 szépen búcsúzott.
Utolsó elõtti meccs:
Gyõzelem!
Csata: Arctic Region 2012. január 11. 9:53:42
Jármû: B1
Szerzett tapasztalat: 1 614
Szerzett kredit: 19 833
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
8 kill
Legyen igazad!
de tényleg

WoT: Nishizumi77

Januárban tuti nem lesz 7.2, viszont teszt szerver lehetséges.

Ezt meg mi látjuk tõlük <#gunyos1>

Szerintem nem két hét van még a pöccsig. Nekem 150k még a T30.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

<#puszi>

Bal oldali az orosz playerek, jobb oldali a WG.

Tetszik:

Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. január 11. 9:06:04
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 1 087
Szerzett kredit: 28 932

KTt lesnipeoltam 16%ra 100%ról 😄😄

0.7.2-t már alig várom. Kész van a T34-em és bõszen farmolom a T30-at. Kell még vagy 80k xp. Modulokból van vagy 3,6 millám meg a KV, KV-3 és az apróságokból 1,4 milla. Még legalább 1 millió kellene a T30 megvételéhez ha eladok mindent amim van. Ha lenne 3 hetem lazán megoldanám de 2 hét alatt csak akkor ha felhasználom a szûkebb idõkre félretett 460 aranyamat (+10k xp) és még akkor is necces. Jó lenne valami creditfarmolós event esetleg xp-s se jönne rosszul.
Ha jól emlékszem, talán Gunslinger mondta, hogy IS-4-gyel sikerült úgy acélfalat szereznie, hogy nem veszített hp-t, csak modulsérülései lettek. Jelentem, T29-cel sikerült úgy, hogy még modulsérülésem sem volt 😄

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. január 11. 0:14:29
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 1 164
Szerzett kredit: 30 343
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész

én is ott próbáltam, csekély sikerrel :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Utolso ket menetem artyval, mondom én, hogy joféle ez 😄 hozza ez a kreditet 😄 kiszedtem egy maust is elobb 😊

Gyõzelem!
Csata: Abbey 10. januára 2012 23:33:58
Jármû: S-51
Szerzett tapasztalat: 1 315
Szerzett kredit: 42 085

Gyõzelem!
Csata: Sand River 10. januára 2012 23:48:34
Jármû: S-51
Szerzett tapasztalat: 1 702
Szerzett kredit: 51 958
Okosok azt mondjál még, hogy a homlokpáncélon középen a a hullámtörõ lemeznél (vagy mi a franc)átlõhetõ, de ilyen kis ágyúval még nem próbáltam.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

áááh azt nem érem fel jpzIV-el :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Jah azt elfelejtettem oda írni hogy IS-el voltam 122-el.

jobban jön vele a pénz min a hummelel?
Srácok azt megtudja nekem mondani vki hogy az IS4 oldala milyen aranytitániumból van? Mert 11x lõttem 10-100 méteres távolságból és mind 0damage crit lett.

nekem meg csak 85%os a legenyseg, de már most is tetszik, 100on megjobb lesz, plusz ha kap modulokat is 😊
pl. itt "eleg pontos is szerintem" ? 😊

nekem speciel ki szokott hullani tole a hajam milyen melleloveseket tud a 100%os legenyseggel is produkalni.

Kupola, de meg tud pattanni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

130-as pennel hol kell szembõl lõni a typeot?

Jah, free-bõl egybõl fullos batmobilra és amx50b-re ugrott. Batmobillal már közel 180 csatát lenyomott.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nem tudom egyesek mit csinának vagy mit nem csinálnak. Most játszottam egy kört T29 Himmelsdorfon Top 3as tank voltam és én jobbra mentem a síneken. Ez nem is baj, de velem szemben jött az 5 ellenséges top tank. Ki is lõtek de azért sebeztem õket. Mikor kilõttek a teljes balszárny elesett már pedig ott volt a mi 2 top tankunk. és mind ez kb 3 perc alatt
szerintem igenis pontos. En eleg jol eltalalom vele a celt. Nem visz nagyon melle, szerintem jo vele jatszani. Jo nyilvan a 8as artyk megjobbak, de olyat meg nem probaltam, nincs osszehasonlitasi alapom. Azt tudom, amit latok, hogy eleg jol tudok vele loni.
hol mondta h pontos...? am is kultura
..s51 pontos??, te melyik jatekot jatszod joember???
Most mentem egy kört, ahol a top szakasz 2 AMX-50B volt. Korai elhalálozásom után bepattantam LiveIT tankjába/global rating 3. helyezett!/. Borzalmas fenevadak ezek! Berongyolt egy erdõbe vagy 60-al, meglátott egy E-50-et, lendületbõl megkerülte és még nem lett vége a körnek, amikorra megpusztult a full HP-s E-50! Durván jedi feelinge van a cuccnak!
A gyerek nem kicsit kocka tier10 franciával már ment 120 kört.
patchaou
Majd ha 1000 kredit lesz egy lõszer leszokik róla 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hat nagyon attol fugg, hogy eltalalsz e valakit. Ha van mar egy iszta lovesed, már jo a menet viszonylag. De mivel keves a javitasi koltseg, nem nehez vele plusszolni.
Mi a f...sznak kell lövöldözni indulásnál és ha eltalál csak bocsi és megy tovább...
mennyi lovét hoz neked?
De nyilvan belefer, es ezt is csinalom, de elozo menetben, meg arra se volt idom, hogy elguruljak, lottem, elindultam egybol es meghaltam, vagyis a grille mar ram volt szukulve, csak varta, hogy tenyleg ott vagyok e szerintem. amint lottem meghaltam. amugy igen, jo penzfarmolasra. nagy loveggel eleg jol hasznalhato, eleg pontos is szerintem. kicsit lassu a toltesi ido, de teszek ra meg toltesgyorsitot, meg celzasgyorsitot, akkor mar tenyleg jo lesz 😊 amugy ez az elso arty amivel jatszok komolyabban, ezert nem tudom meg mit hogyan...
Na erre gondoltam 😊
Az elõbb is kénytelen voltam szegény JT-t meg IS-4-eket lõni mert az a rohadék SU-14 nem pusztult el egy lövésbõl pedig láthatóan telibenyomtam a Hummel-el. Utána meg arrébb ment és inkább nem lõtt.

Talán onnan tudja, hogy hol kell keresnie téged, hogy õ is artista, és az egyszerû lelkû artisták minden térképen pontosan ugyanazokra a helyekre állnak. Ott figyeli a lövésed nyojelzõjét, és leszed.

Megoldás: Változtass helyet minden lövés után. Vagy ne játsz artival, hanem tankozzál, mint az igazi játékosok.

már annyit megbeszéltük, hogy 100 alatt mindegy, hiszen ha van 30 csatád és belefutsz 6 bukóba egymás után akkor horror változás lesz, de ha lefutottál az adott kütyüvel pár száz csatát (márpedig t34 nem lesz meg 100 alatt) akkor már más reálisabb képet kapsz.

és az s-51 jó pénz farmnak?
Akkor az a tanács😊 hogy lövés után nem mozdulj de még a billt meg az egeret is engedd el😄DDD akkor jó lesz😄

A szokásos arty spotokat nézegetik, vagy nem oda állsz vagy gurulsz minden lövés után. Igazából nem értem a problémádat, az S-51 pont egy igen lassú újratöltésû arty, a 40 másodpercbe amíg töltesz nem fér bele hogy odébb gurulsz 15-20 métert?