World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, azt figyeli nagyon is helyesen..

Má nem azé... de minek okítani az artystát? Fõleg S-51-est ami lazán szedi ki egylövésbõl a T8-akat? <#eplus2>
Had legyen már ingyenfrag az öregeknek.

álltalába a "kiálló" dolgok érzékenyebbek. lámpa..géppuskanyílások, ilyenek. meg ha tudod lõdd a hasát meg a seggét a gépeknek azok gyengébbek
Meg egy túrót. Az átlag xp-t nagyban befolyásolja a win ráta. Lehetsz te top gun 20+ lövéssel egy hatalmas bukó csatában, akkor sem biztos hogy több xp-t kapsz mint egy fele ennyit sem teljesítõ a gyõztes oldalon. Az AMX M4-em az elsõ 20 csata után 740 valamennyi átlag xp-n állt és 73% win ration, közben lett fullos. Most tartok vele kerek 50 csatánál, 44%-ra lecsökkent a win ráta, az átlag xp meg 601 jelenleg és nem, nem én lettem hirtelen szarabb, egyszerûen ma 3-4 vereségre jut egy gyõzelem.

Nincs valakinek véletlenül egy teljeskörû weakspot skin jellegû képgyûjteménye amit tanulmányozhatnék, mert érzésem szerint totál láma helyeken lövöldözöm az ellent és hát pattogok is rendesen (holott Penetration adatok alapján ütnöm kéne).
Fórumon csak skint találtam (azokból is elég hiányosakat), de azt annyira nem szeretném használni.

Ehhh...Alacsony pedig. Én most vettem meg a Stugot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

de most az ellenfel artyja az figyeli, hogy honnan jon a lovedek? Honnan tudja megtippelni, hogy merrol fog menni a lovedek? Az folyamatosan ezt kemleli vagy mi a fene? Total olyan erzesem van, mintha lathatova valnek a loves pillanataban. Most minden egyes lovesem utan akkor vagy elore vagy hatra el kell mozdulnom?
darki81
még jó hogy nem a nagy tankkal mentél 😄
(mint én)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Lõsz és arrébb mész, ennyi a trükkje.

nem te leszel látható, hanem a tracer látszik, az ellen pedig az S gombbal lehet védekezni :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

köszönöm, a tapasztalatokat😊
Én nemtudom, mi van ma, de ez már a 2. indokolatlanul jól sikerült köröm a Tigrissel 😊

nemreg kezdtem artyzni S-51el, kerdesem az lenne, hogy ha teszek fel alcahalot ra, meg legenysegen benyomom az alcazast fejleszteni, akkor lesz eselyem ra, hogy a lovesem utan ne szedjen ki a masik csapat artyja? Rendre az van, hogy ha lovok, akkor latszodok, es kiszed a masik arty. Mit lehet ezzel csinalni?
Jó 350 csata kell prém nélkül 500 feletti átlag XP-vel hogy elérj a következõ tankig.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

t29 el van 500 xp-m. én már a következõ tankot néztem. jesszus. hát nagyon sok idõ😞😞 köszi

T32-vel prém nélkül az 500 átlag xp nem rossz, 550-600 (825-900) között vannak a jó játékosok.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sippie
igen másnak is ennyi, aki nem napi 24 órában tolja a játékot
Nah bazz köcsög kolinet. Belépek a gamebe számol vissza és lefagyok kimegyek kihúzgálom a kábelt nagy nehezen megcsinálom vissza lépek és ennyi lett.

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. január 10. 22:08:55
Jármû: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 30 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 431

Javítás:
M5 Stuart jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 2 329

én csinálok valamit rosszul vagy mindenki ilyen lassan fejlõdik??
usa t34 hez 200 000 xp kell. egy csata átlag 500 xp, prém nélkül, egy csata átlag 6perc = egy óra 6csata= 3000xp ha játszok napi 3 órát ami nagyon soknak mondható az 10k, 20 nap alatt érek el egy tankot..jah és még ott vannak a fejlesztések...
kerla
Áááá KT-val E-75-ökkel szemben, döntetlen csata, 32k credit a javítás és a lõszer és 12k a kapott... lepattogtam

darki81
aham, köszi! jó ez a T29 mert jó kemény az eleje 😊
azt hittem a golyószóró részen is át megy :S
köszi

nem használtad ki, hogy átlõhetetlen a fejed (pl nem D1, hanem C1, fejlógatás)
az, hogy eltávolodtál a KT-tól elég nagy hiba, elvégre ott a kupola, meg vagy 4 periszkóp, ami kényelmesen lõhetõ.

Ágyúnál elég ritkán megy be a sebzés, inkább csak kritikált okoz.

Annyira azért nem szar, t7 heavyk közt legjobb átütésû ágyúja neki van. Érdekes, hogy a sebzést valahogy nem igazán jól lõtték be nála ileltve bugos, ARL-nél ugyanezzel az ágyúval nem tapasztaltam, de az M4-nél igen, hogy az elvileg 300-as maximális sebzés fölött is sebez néha, volt már vele 360-as sebzésem, de cserébe bõven a minimum alatt is tud sebezni, egyszer sikerült vele AP-val 36-ot sebeznem egy T-34-85-ön, platoontársam azt hitte HE-vel lõttem, pedig AP volt. Ezek valami csúnya bugok lehetnek, szerencsére ritkák, 40 csatából három ilyen nyomorék lövésem volt eddig összesen.

Scoutolásra nem alkalmas mert rosszul fordul, meg a gyorsulása se a legjobb, francia light tankok igazából mediumok, nagyjából úgy is kell használni. Sunnyogni kell vele és megflankelni jó idõben az ellenséget, nekem bejön ez.

WoT: Nishizumi77

Thx! Meredek volt, de sikerült kivédekezni õket, szerencse h volt fedezék.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Solten
Az AMX 13 a legjobb scout tank szvsz.

Saor Alba

f24sg
jólvan, remélem így érzem majd én is,most még bdr végét nyögöm, holnapra tán lesz arl...
Mikor ketté válik a franci heavy ág, akkor ráádásként be fog jönni az amx m4(1948)-as változat mint t8-as heavy. Szóval elég komolyan gondolták a fejlesztõk. Reméljük annál a verziónál már a páncéladatokat is sikerült elolvasni a franciáknak!😊

Egyébként szerintem mindent elmond a fransziákról h a kt koppintásuk is csak t7-be volt elég, annyira sz.r.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nice.

Az AMX M4 jóval erõsebb tank, mint az ARL-44. Teknõ frontpáncélban talán gyengébb egyedül, de a torony páncélja sokkal jobb, elég szépen pattognak róla. A top ágyúja (90mm DCA 45 asszem) 3 másodperc helyett csak 2.5 célzás idejû, gyorsabban tölt vagy másfél másodperccel, ami szignifikáns ebben a mezõnyben. Végsebességben nem, de mozgékonyságban és gyorsulásban is jobb az ARL-nél. Még 60 ezer xp kell az AMX-50-100-ig, tehát most ezt hajtóm, az ARL-t is imádtam és ez az M4-es is nagyon bejön, csak sajna a mai napra elátkozták, mert majdnem 30%-ot csökkent vele a win ratiom, pedig bitang jó kis cucc, Tigris feelingem van vele, kb. azzal egyenértékû, a tornya masszívabb.

darki81
gondoltam megyek 1-2 kört a barátnõm járgányával (T29) és valamit nem értek, ha a gépágyút meg az ágyúcsövet lövöm a 90mm-el akkor miért nem megy át? ez valami bug? 😄
ha lehet akkor a szakértõktõl szeretnék egy választ, hogy mi volt ez 😊
<#wow1><#wink><#alien2><#pias>
visszajátszás

f24sg
jahogy ennyi. ezt nem néztem az ágyúknál, csak a típust...
hát..."kevés, mint mackósajtban a brummogás,", az arl szintén döntött +30mm páncélja egy tierrel lejjebb tényleg vicces. Top speedben sem láto knagy különbséget, bár az M4-hez van 1 plusz motor. (de hogy jobb-e sokkal tõle?)
f24sg
Én az utolsó 2 tankjukban látok fantáziát, a "boom-and-zoom" autoloader taktikával (mondjuk ez repülõs, tudom), de addig kb. aknamezõn kell menni 7 tieren keresztül. nyaff!
Jobban örülnék ha ARL lenne tier 7 mert tetszik kinézetre, de M4 se vészes, egy rosszul sikerült KT másolat 😄
Annyiban jobb az ARLnél hogy a top 90es ágyú gyorsabb és kisebb a célzás ideje.

WoT: Nishizumi77

Máshogy tenném fel a kérdést: Mi értelme van a francia ágnak? De most komolyan?

Mikor az ember nem adja fel és mindent megtesz a gyõzelemért, még ha béna is a csapat. Nem tûnik nagy durranásnak, de a bázis védelme közben azért rendesen remegett a kezem és vert a szivem és igen op az e75.😊 Az egyedüli mázlim az volt, h nem mertek lerohanni, szerencsém volt h õk is bénák voltak. Érdemes megnézni a végét.

Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. január 10. 20:44:38
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 479
Szerzett kredit: 44 532
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész

File name: 20120110_2045_germany-E-75_karelia.rar File size: 829.36 KB

Erre a körre most nagyon büszke vagyok!😊

kerla
Tuti? Mondjuk megoldottam, odaadtam barátomnak a plussz kódot és együtt tépünnk a prém kis csodával :-)

f24sg
Bekérdezném a frankót:

Overlordékat már kérdezte valaki, hogy francia heavy ágnál MI ÉRTELME van az ARL-44 után betenni a - HP-n kívül - MINDEN tekinteteben gyengébb BMX-M4(1945)-öt??!
Mert 120-->90mm pajzs, és fegyver ua.plusz megy egy tierrel feljebb, ez okos! (ment volna tõzsdézni aki kitalálta)

Szerintem kevesebbet mint eddig.
Amúgy mennyire tipikus 56000 draw kört futottam a Löwével, bezzeg amikor szart se tudok csinálni mert egyedül védek egy oldalt 4 tank ellen akkor nyerünk.
már nem kell! meg lett oldva! 😛
Na beletettem ma 20ezret az isu-ba többre nem vagyok képes 😄
már "csak" 39ezer kell a bl-10hez 😊
nektek mennyit hoz 0.7.1. óta a löwe prém nélkül?
Nekem meg nem. De ez nem baj, hisz' nem vagyunk egyformák.
Kinek a szõke, kinek a veres, kinek meg a fekete 😊

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Üdv! Skacok valaki tudna nekem segíteni valamiben????
Egy t50es kellene gyakra!!!! akinek van az írjon itt vagy akár a gameben:
foxbat88fx a nevem ott is! Köszi!
darki81
már csak egyszer lehet használni egy accra úgy tudom

darki81
csak 1 magyar szinkron van? (próbáltam egyet, csak az elég gáz) 😄

kerla
Ha azonos tartalmú bónusz kódom van kettõ, azaz ad egy kis prém tankot és egyebet, ugyanarra az accountra is elhasználhatom ugye? Eladom a prém tankot, marad a hely és lesz újból. rosszul gondolom?

Master91
Hát nekem a Company of Heroes-os hangok jobban tetszenek...
Solten
Ehh, ezen baromsagok helyett johetnenek mar vegre a britek.

Saor Alba