World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valakinek volt már olyan gondja, hogy az OverTragetMarks-ot beraktam minden megcsináltam leírás szerint és mikor tölt be a játék akkor egyszer csak kilép?!

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Egyértelmû volt az úgy is...
"ha új accountot készítene valaki"
Ekem ezt írja ki:

Code cannot be applied for the current service.
Hátha jól jönne valakinek:
FMMGCA8NMG4-K5PK97-6YR24D
nem bug, EU Questions & Answers-rõl

Q:You missed the point there Overlord. AMX is a tier 7. Lorraine and others tier8. The lower tier AMX is appearing above many higher tiers in the player list. It's highest tier *then* alphabetical name correct?

A:It's you who missed the point actually. 😊 The same situation as with tier 5 lights who are placed above tier 6 mediums. Being a light tanks AMX 13 90 has high MM value.
mmobomb.com oldalon ha új accountot készítene valaki akkor van WoT promó kód!
T2 Light-1nap prém-300gold
Most már nem csak a Tiger P, hanem a sima Tigris lövegpajzsa is bugos? T29 90 millis ágyújával 6-szor pattantam róla egymás után cirka 20-30 méterrõl, pedig kb merõlegesen volt.

az a 225 átütés csak a közép értéke az átütésnek. a pontos érték úgy szól hogy 169-281 - legalábbis APvel, de a 225 is csak akkor érvényes átlagba. így böven nem lehetetlen hogy pattansz. ha jól tudom a ferdinek a "torony" része sebezhetö könnyen.

darki81
a mai nap leg jobb köröm lett volna, és kilövik a lánctalpamat a fedezék elõtt, és az egész szerver láthatatlan tankjai engem lõnek..
amikor indulnék megint kilövik ezaz 😄 viszont belém kellett lõniünk vagy 30-at a láthatatlanoknak amire elfeküdtem 😄
zsír

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Ezt én is figyeltem. Biztos valami bug.

Sippie
Amx 13 90 Tier7-es tankot berakta top tanknak Tier8-as ellen, úgy hogy besoroláskor a csapatában lévõ Tier8-asok is alatta voltak. Ennyire jó tank? 😄😄
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. január 9. 19:34:56
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 904
Szerzett kredit: 22 463
Csatában elért Achievement: Acélfal

Újabban igyen köröket futok
Mighty
Nekem is van ilyen, raádásul S70-essel, ami azért kicsit erõsebb. Merõlegesen áll nekem a Ferdi és csak pattog...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

good to know, thx

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

7.0 óta a beállításoknál engedélyezhetõ a felvétel. Játék könyvtárán belül a replays mappába menti a videókat.

Master91
Beállításokba meg találod, legalsó bepipálható opció.
Köszi szépen, sajnos kezd elegem lenni a hevy ágból, mivel alig akar gyûlni a kredit mióta a 0.7-es verzió kijött. Inkább az olcsóbb med ágat fejleszteném, hátha ott ilyen keresett mellett is hamarabb lesz top tankom mint a hevy ágon. Sajnos úgy látom egyre kapzsibbak lettek a fejlesztõk, és így tényleg akár 1 évig is eltelik mire 7 szintrõl eljut a top tankokig. Alig van már haszon még azokon a tankokon is amik eddig jól kerestek (KV, PzIV, M4). De ez van, ezt kell szeretni, vagy tovább áll az ember és keres valami másik gamét, vagy új szórakozási formát. Illetve aki nem tudja abbahagyni, de nem is akar szenvedni, az meg havonta tolja bele a pénzt.
Sippie
ez a csoda G1B szarfos francia kamuheavy még a tankcsapdát sem töri át 😄😄😄😄😄😄😄
Master91
Nagyon jó kérdés. 225 mm az átütése pedig annak az ágyúnak.Elméletileg át kéne hogy üsse a Ferdi orrát.
Ilyenkor én se tudom hogy miért nem üt át, nekem is sokszor a Tigris orrát nem sikerül át ütni az IS D-25T 175mm-esével. Mikor 80mm a tigris orra. Pedig a hasára is lövök. 20 lövésbõl olyan 2-3, mikor rá lövök, a felette lévõ jele fel villan, de lófaszt nem sebez...
van valami in-game opció rá? 😊 Amúgy nem szoktam venni :-(

Master91
Üdv emberek!

elmagyarázza nekem vki, hogy a BL-9 miért nem viszi át a Ferdi 200 milis elejét? 3 csata. 2-2 lövés mindben és csak pattant apicsába. Pont telibe lõttem az elejét. Semmi szög. És pattan...

Köszönöm!
Tuvok
Hé, ez nem a Fórumozók fényképei topik !

gyõztes lõwe kör, 6/6sebzõ találat, nullás kör
Biztos be párásodott az optika<#nevetes1>
Egyébként nálam is elõ fordul szörnyen idegesítõ föleg mikor 1 lövés kell az ellenek és egyszerûen el tûnik.

Véletlenek márpedig vannak. <#papakacsint>
darki81
kezdj el sörözni meg kempelni 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nem vetted fel videóra?

Csak E-50-nel mentem eddig(azzal van már 200 körüli meccsem) és szerintem ez a legjobb med(Sõt az egyik legjobb tank a játékban), viszont megõszül egy párszor az ember, mire odaáig elér a nem túl acélos német medeken keresztül és kifejleszti fullosan. Talán én is az amcsit ajánlanám az kevésbé izzasztó, bár a franc se tudja.
Tuvok

De ha mégis rendes tier-be rak be...akkor meg a csapat olyan nyomorék balfasz hogy szavak nincsenek. Ott hagynak, mennyé egyedül a fél ellenséges csapattal szemben...ugyan minek védjünk olyan utat ahol MINDIG MINDIG MINDIG MINDIG jön ellenség? Nem? Minek védeni? Az a barom noob(én) meg csak viccbõl jelezget, hogy ellenség, meg segítség.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sippie
a retkes isten faszát ebbe a játékba mostmár komolyan mondom. Toptankban ülök bazdmeg teleszkóppal, prohorovkán cappol az ellenfél, ÉN vagyok a kibaszott bozótban és ELTÛNNEK, miközben lõnek rám a nyílt tereprõl a szaros Tier6-osok. Hát hogy a kurva annyába van ez? Ki is nyírtak úgy hogy szart sem láttam senkibõl, nagyon szuper, de tényleg.
ne félj, az ARL még nagyobb szívás lesz 😉 IS-7ek ellen 😛 ...

Ha nem rakná be tier 9-be a BDR-t nagyon fasza tank volna. Ha a tier 5-ben van, 4-5 kill.

De ez még nem elég, mert a Himmels-en a síneknél egy T29 úgy lõtt belém kettõt, hogy egy pillanatra se láttam! Elbújt a levegõ mögött! Hát a faszom...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

ha már a farkunkat mutogatjuk: imádom a Pattont, szvsz. a legélvezetesebb tank a játékban, s ha netán berak néha-néha Cliffre, nem sok esélyt adok az ellenfeleknek 😊 sajnos a képek nem adják vissza, mit küzdöttem, nem is kaptam olyan kiugróan hü"desok XP-t, de ebben a csatában most különösen szétszívattam mindenkit 😄

utána persze nem gyõztek isteníteni (haha):

pár hsz-el lejjebb volt egy kérdés, hogy melyik med ágat érdemes kifejleszteni, hát én bátran ajánlom az amcsit 😊 M3Lee-tõl szinte minden tankkal élvezetes volt a játék számomra

Észrevettétek hogy Fisherman's Bay megváltozott?Ma vettem észre mikor T34-el olyan helyen mentem el ahol azelõtt nem fértem el,régen t54 épp csak befért most meg T34 is elfér duplán.

Hát ha ezt így beismerte, akkor elmehetnek a Wg-nél a ******-ba......

Egyébként nagyon iparkodnak visszaállítani-mert ugye természetesen csak véletlenül történt...
Most grindeltem ki a VK4502P-t. 140 meccs kellett hozzá, hogy összeszedjem az xp-t, és emellé alig 1,5 milla pénz volt. Jól ment pedig, volt kill, sebzés, minden.

Egy fél évvel korábban Ferdi-JT fejlesztésnél a pénz is megvolt a Jagdtigerre, mikor összegyûlt az xp.

Ez semmi másra nem jó, minthogy rávegyék az embereket, hogy prem tankot vegyenek. 150-200 meccs kigrindelni az xp-t, és másik 150 meccs pl. type 59-el, hogy összegyûljön a pénz.
kerla
Valami videókártyához adták és egyet megtudnék venni, de félek, hgy nem megy az EU szerveren...

PLaci
Hûûûû, toltam Jagdpanter-el egy olyat, hogy bexarás!!! xD

Replay:
http://placi.realsys.hu/WoT/20120109_1808_germany-JagdPanther_lakeville.rar

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Matildás kódot kaptak a hamburgerzabálók? Fene a jódolgukba.

Egyébként nem hiszem, hogy ide jó lenne.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

kerla
Vajon az USA-ból kapott Matildás prém kód az EU szerveren is mûködne? Gondolom ez mindegy, nem?

Sippie
komolyan, néha olyan nehéz lenne megfogadni másik játékos tanácsát? Mountain passon alulról kezdve elbuktuk a bal oldalt, de sok sebzett ellenfél volt, és ahídnál volt egy isunk. Mondtam neki hogy mennyen vissza, de õ inkább a völgyben segédkezett ahol 1 darab sebzett E100-ast három másik tankunk ölt, asszem nélküle is meg lettek volna. Ehhez képest az egyik enemy mögé került és kilõtte, ahelyett hogy mondjuk õ fordult volna arra és bevárta volna. El is buktuk a picsába, mert a nagyok már nem értek fel a völgybõl az ellenfél meg cappolt, kérdõre vontam hogy miért az istenért nem volt képes odamenni, és aszonta hogy inkább segített kilõni az E100-at. Hát így el is buktuk a játékot.megérte
Volt egy egész jó köröm T34-el,vagy is ez nem igaz mert ha jól számoltam 12 csatából 10 win volt.Na szóval az utcsó körön egy seggfej rám szált,vagy nekem jött vagy belém lõtt.Nem tudom mi volt a gondja velem de KV1S-el folyton mögöttem jött vagy mellettem.

Üdv Harckocsizók !

Kérnék egy kis segítséget tõlettek. Szerintettek melyik nemzet medium tankjának az ágát érdemes kifejleszteni ? Melyikkel járok szerintettek a végén a legjobban. Magyarán, melyik nemzet medium top tankja a legjobb ? Rutinos veterán rókák véleményét várom ,akik már lehet hogy mindhárom nemzet medium ágát kifejlesztették.

Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Az AMX 40 es jobban sebez HEvel a 75-ös ágyuval mint az AP val
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. január 9. 17:55:32
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 712
Szerzett kredit: 14 460

Az érdekessége a csatának hogy 15-0-ra nyertünk
...vereség...52000pénz.....
kösz a választ