World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta az elsõ dolgom ezeket kilõni ha a saját csapatba kerülnek.Menjen a jó kurva nénikéjébe aki ezzel hozza hátrányba a saját csapatát hogy így platoonozik.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Elindultam a heavy ágon de azt hiszem csak a duplákat csinálom meg míg nem lesz egy épkézláb járgány köztük amivel már játszani is lehet.A free XP-met meg sajnálom rájuk,fõleg azért mert lassan összejön egy fullos KT-ra és azt már nagyon várom. :-)
Nem is a sok type a gondom mert ha tier VIII-.asokkal rakják szembe õket akkor legfeljebb veszítünk egy tisztességes harcban de így.....
Azt nem tudom hogy ezt mivel lehet magyarázni mert eddig az volt hogy tier szerint rakják össze a csapatokat.Az érthetõ hogy 1-2 nagyobb van valahol de hogy ennyi tierVIII legyen szemben hatosokkal,ráadásul mind type,ez azért egy vicc és nem nagyon lehet megmagyarázni.
Vereség
Csata: Sand River 2012. január 5. 17:23:38
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 963
Szerzett kredit: 53 901
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész
Köszönöm a csapatomnak hogy olyan retardáltak voltak,köszönöm az ellenségeimnek hogy olyan hülyék voltak,hogy azt hitték a 4v1 jó ötlet.Köszönöm a csapattárs tájpoknak hogy egymás kergetésével és lövöldözésével szórakoztak.
Büntetés mennyi volt?Egyébként közel azt mondom"megértem".
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2012. január 5. 17:01:37
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 737
Szerzett kredit: 59 571
Csatában elért Achievement: Top Gun
t32 csapattárs seggbe lõtt,pershing meg kétszer szándékosan nekem jött.
MM elmehet a francba közel se enne akkora gáz ez a szutyok hogyha nem így
dobná az egyik oldalra folyton,meg manapság(már 7.0-ban is) sûrûn alsóbb tierrel rakta szembe
Battle: Ensk 2012. január 5. 17:19:14
Vehicle: SU-152
Experience received: 2 406 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 35 571
Battle Achievements: Top Gun, Billotte's Medal, Sniper
ez kellett már nekem most a sok amx40 szopatás után nagyon 😄
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Alig várom, hogy megjelenjenek a nagyobb tierû közepes, és nehéz tankok.
A VK 2801-esem 10.5 cm-es ágyújának a HEAT lövedékeinek az átütõ képessége 40-66 mm. Ami azt jelenti, hogy a t4 közepes, a t4, t9 nehéz francia tankok kivételével, hatalmas eséllyel üti át az összes tank oldalsó, és hátsó páncélját.
Ez a tank fel fog értékelõdni a francia tankok ellen.
Ez a BMX-40 😄 még fullosan is hulladék(mondjuk tier4-ben is csak 3-as ágyúja van..), tényleg jobb lenne ha kerékpár lenne.. Egy tierrel nagyobbakat lényegében nem lehet sebezni, az meg hogy 50km/h a végsebessége a legnagyobb vicc, mert a Himalája és üres sebességfokozat kell hozzá hogy ennyivel repesszen, így mindenki szokjon hozzá a 20-25 km/h-hoz, hegynek felfele meg jobb nem is beszélni számokról 😄
Egyébként a NEWYEAREU-s kódot nekem sem fogadja el..:S
Ja láttam egy tier10 francia tankot is, nyertek 15-4-re...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Csata: Malinovka 2012. január 5. 16:47:22
Jármû: D2
Szerzett tapasztalat: 653
Szerzett kredit: 8 836
Csatában elért Achievement: Acélfal
Nagy ritkán ilyet is lehet vele futni <#nevetes1>#nevetes1>
Amint elérem velük a 100%-ot, választani lehet egy speciális képességet (javítás, tûzoltás, álcázás). Ezek közül kiválasztok egyet, és kifejlesztem 100%-ra. Amint ezzel megvagyok mi történik?
1. A legénység eléri a maximális fejlettségi szintet, és tovább nem növekszik a legénység tapasztalata.
2. Vagy ki lehet választani a következõ képességet és azt is kifejleszteni. Majd a harmadikat is.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
És inkább neki van igaza: azok is bõven konzervdobozok a tierjükben (néha a turret nem), de nem tudnak revolverezni, lassúak.
Szóval, ilyen értelemben szerintem is veszélyesebbek ezek a gyors- és gyorstüzelõ konzervdobozok, nem biztos, hogy csak fragnek lesznek jók.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤