A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mausbattle #155451 "Ezt a mondatodat értelmezd kérlek, valahogy "nem jött át"."
Pedig bőven, tőmondatokban kifejtettem ! A pénzes noobok az arany lőszereikkel kilövik a normál playereket akiknek nincsen arany lőszerük, rajtuk keresztűl van sikerélményük
"Kezdem érezni, hogy te valóban Matyink vagy, ezért nem kívánok mély vitába szállni veled, de azért azt megkérdőjelezném, hogy akinek van (illetve lesz) t10-es td-je, medje, az gold ammós noob"
Te skizofrén paranoiás vagy, Én nem vagyok matyid.
Azért fejlesztenek ki bizonyos tankokat, mert egy játékstílus van mögötte. Aki tud játszani, az heavyket fejlesztett, most a nooboknak a TD-k fognak kedvezni mert ott csak campelni kell és ott az is a jó, de egy jó player nem tud TD-kel játszani, mert elunná a sok campelést.
Az semigaz, hogy nem rögtön jelennek meg a tizes TD-k, mert mint ahogyan a francia tankos patchban, rögtön a patch után jöttek a francia tankok, úgy itt is a szabad tapasztalatot a noobok átkonvertálják és lőn most akciós volt a 9-es TD minő véletlen !
Lényeg az, hogy most teljesen értéktelenek lesznek a heívyk, szóval akinek kilences hevije van annak már teljesen felesleges kifejlesztenie és megvennie a tizes hevijét, mert értéktelen vacakot vesz rengeteg kreditért.