World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Gyors csata lenne. Ha nem bujkálnának el akkor másfél perc alatt nyerne az M1 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

nekem most (még) nincsen highend szovjet kütyüm, de ha valaki lelkes, szívesen megnézném a replayt :-)

az én tippem (nyílt terepen):

E50 jobb mint a T-54
IS7 jobb mint az E50
T-54 jobb mint az IS7

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szerintem is-7 nyerne 5bõl4x tuti. De ha van kedve valakinek kipróbálahtjuk holnap akár a teszt sezvern is. Én egy batchat vs t-54 és egy batchat vs is-7re lennék kíváncsi
unalmamban eszembe jutott hogy mekkora lenne ha lenne egy event amiben egy csapat egy m1 abrams ellen menne és akinek sikerül megölnie az kap egy maust ajándékba meg egy hét prémium accountot. 😊 😊 (ez nem komoly csak poénnak szánom)

az IS még mindig jó tank, csak mivel mostanába t10 csatákban szerencsétlenkedik ezért med úton kell vele menni, persze ha valami csoda folytán top tank akkor továbbra is lemészárol bármit egy ügyesebb játékos esetében.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

fiktív csata volt, szóval a t-54 nyílt terepen csíphette meg az IS7-et, tudom ez nagyon ritka, egyszerûen kiváncsi vagyok, hogy a mostani IS7 is alul maradna-e :-)

Fúúú ez az IS 100x szarabb a T29nél. Mondjuk a csapat is hozzá segít a vereséghez rendesen. Így is vannak 2-3-4 killjeim T9be de valahogy sikerül veszíteni. T29-el meg alig tudok veszíteni, mondjuk az uccsó 2 csatám most akkora vereség volt hogy 3 tank afk 1 top tank begurul az egyik sarokba kempelni. Ma vagy 20 reportot kitudtam volna osztani.

OK lehet kissé nyûgös vagyok mostanában.
Ezúton is elnézést ha valakinek beletapostam volna a lelki világába.
De azt nem ígérem, hogy többet nem fog elõfordulni <#eplus2>

Komolyan így olvasgatva a WoT fórumokat már kezdek semmin nem meglepõdni a játékban.
A minap egy másik fórumon lelkendezik egy júzer, hogy milyen jó a tesztszerveren játszani mert iszonyat gyorsan fejlõdik és milyen jó lesz neki majd a rendes szerveren.
Nem akartam elhinni, hogy nem csak szívatja a társaságot de mire átment neki nagynehezen, hogy arról mindent elbukik ahogy bezár a teszt...
utána el is tûnt.
Akkor most mit várjon az ember?
Tényleg egy minimális iq teszthez kéne kötni a játékot.

Nyugimár félreolvasta hát félreolvasta este van már nem kell nekiesni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nemtom mi lelte a PII-met, de 10 meccsbõl 8-at nyertem, 1147 átlag XP, 2086 átlag sebzés, 19 kill.
darki81
😄
oké, tényleg le volt írva hogy is3, csak megkavarodtam mert az is-rõl volt a téma, és hát lehet aludnom is kéne már egy kicsit 😊
na majd ha meg lesz felszerelem rá, és gyûjtöm a szabad xp-t 😊
na mentem eldõlök aludni, jo8 all! 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

hát ha abból indulok ki, hogy az e-50el a t-54 nem ellenfél, viszont egy is-7est segítség nélkül tuti nem tudnék megverni 1vs1ben akkor a t-54 is kiszína is-7el szemeben. Jó ez hülye hasonlat, mert más a tank karakterisztikája, de azért egy is-7esnek oda kell verni egy t-54est
jut eszembe tesztelte valaki mostanság az IS7 vs T-54 csatát kampinyovkán? Régen az IS7 csak akkor nyert, ha elsõ (és egyetlen) sikeres lövésére criticalt tudott sebezni?

Te olvasol is néha vagy csak írsz mint gáborunk?
Le lett írva, hogy az IS-3 top ágyúja a BL-9. Akkor miért az IS-nél keresgéled?
A T8-as ágyút meg jobban jársz ha az IS-en fejleszted ki mert fogsz eleget szopni az IS-3-al mire meglesz a BL-9.

IS3 nem IS
BL-9 tier 9-es ágyú 122 milis

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

bl9 az, amit 44K-ba kerül kifejleszteni

darki81
ITT nem látom melyik a bl9, vagy csak más néven van. Viszont a 7-es és 8-as ágyú között semmi különbséget nem látok, max az a kevéske töltési idõ, azért meg nem hiszem hogy érdemes lenne kifejleszteni a 8-as ágyút. <#smile>

Attól félek az egy nullával többe kerülne...
patchaou
És 500 aranyért 1 hónapig arty mentes csaták 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

saslaca
De oldalról elég neki 2 max 3 lövés 😄

Ui.: Melyik az a HE lövedék?

a végén még alkalmaznak, de õ szempontjukból tényleg nem rossz ötlet
Most, hogy nézem az E-50 fejlesztését támadt egy náccerû ötletem a WG-nek. 500 aranyért 1 hónapig dupla free XP a csaták után. <#vigyor0>
hát attól függ, hol lövöd meg vele. Ha vastag páncélzatú részen akkor nem annyira. Megküldöd tigerP-t szembõl alig vesz le kb200at
darki81
ahhaaa, én azt hitem valami tank 😄
végül is az IS is lehet jó ha jó az ágyúja, még ha papírból is van.
most a kv1s-el tartok 35ezer tp-nél, ami szintén papír, viszont rajta van a nagyágyú (122-es asszem, ami a kv3 tankomon is) és úgy már egész használható 😊

ui.: a KV a 150-es vagy hányas ágyúval, HE lõszerrel az undorító mit sebez 😄

is3 maxos ágyúja, még is csak jobb, ha bárhol áttudod lõni a KT-t, nem csak a hasán mint egy nyamvadt KV :-)

Na gáborunk okoskodását rövedrezárandó bementünk gyakorlóba.
D-10T mint kés a vajat ha sikerül eltalálni
ZIS-6 csak azért közelebbrõl, hogy könnyebben eltaláljam
Innentõl meg lehet sûrûn elnézést kérni mert marhaságot beszéltél és nem tudsz célozni.

darki81
mi az a bl9? 😊

Hümmm, ezt nem lehet megnyitni! Nem baj, legalább azt hazudok amit akarok!<#vigyor0>
inkább bl9-re tedd félre az xp-t

Toby0501
Jól sikerült linkelés! 😄

Ezt az estét kaptam a tegnapi szívásért! <#eljen>

WoT log
darki81
a sima IS az szar, arra gyûjtöm a szabad tp-t 😄
az IS-3 az elmegy, a 4 az jó a 7 az 😛

A Löwénél azokkal volt gond akik vezették.

Minden tank OP aminek a kilövése helyett bénáznak a játékosok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A végén még kiderül, hogy a KV-5 OP tier 8-as tank. 😊

bardocz
Engem sima IS felcseszett, szerintem ne😄D 7.0-ban nem olyan jó, mint volt.
darki81
minden tank átlõhetõ, a type sem akkora sztár, fõleg ha rosz kezekben van!
én ma a kv1s-el szedtem le tizen pár százalékokat/ lövés a mausról 😄

Van egy VK 4502 (P) Ausf. A tankom kifullozva, és szerintem nem folytatom vele, hanem inkább rámegyek az IS sorra! Ez jó ötlet? vagy ha már elvittem odáig akkor húzzam ki vele a maus-t? Nem tudom mi legyen..

Na igen, bizonyos helyzetekben ez is elõny 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

bardocz
Viszont van egy olyan nagy elõnye, hogy néha igazi marhák vezetik, és a kezdés után kapásból van 3 hulla belõlük.
De unalmas már ez a sírás a Type miatt, anno ugyan ez ment a Löwe miatt is. Még meg is érteném, ha csak egy kiváltságos réteg használhatná, de nem, mert mindenki vehet. Mindenki csak azzal van el hogy "átlõhetetlen", ami egyáltalán nem igaz, ráadásul rengeteg hátránya van. Pl: könnyû ammo rackelni, gyúlékony, lassan gyorsul, pocsék löveg.

flashpointer
még jó, azt a szar kv5-öt oldalról sem viszi át csak néhanapján

Emancipate yourself from mental slavement!

Ma Sluggerrel Erlenbergen két type ellen harcoltam,ha van eszük gyorsan megölnek,de szerintem nem ismerik a csapatmunkát,mindkettõt 200-300 hp-ra lelõttem.Sajna ámokfutásomnak egy arty vetett véget.Vk36-al sand riveren egyedül majdnem végeztem,neki is már csak 1 lövés kellett volna,de egy Vk45 észrevétlenül bejött a képbe és megölt.

noname23
Tájpnak amúgy le lett tárgyalva nincs 200mm páncélja a kompenzáció miatt kb 168 volt aszem amit te benézel az a szupi ágyúd random faktorja keményen megbabrálhatja. Gondolom volt olyan hogy tigert se tudtad lõni pedig az csak száz mm vastag na ilyenkor bedobja a minimumod átütésben amit megnézhetsz ha a lõszerre kattintasz +-25% még 100m-en belül is szóval a játék elég nagy intervallumban dolgozik.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Sajnos csak a Type elõnyeit látjátok, csak a negatív tapasztalatokra alapoztok, mint pl. amikor lepattantatok róla. Ez talán elég ahhoz, hogy ténylegesen elhiggyétek, hogy a Type átlõhetetlen, és ahhoz, hogy ezt bizonyítsátok magatoknak direkt úgy lövitek, hogy szinte biztos ne üsse át azt a lövedék - ki tudja miért. Szóval a Type-59-en a haspáncélzatot lehet lõni, ha kicsit be van forgatva már az oldala is átüthetõ. Hull down pozícióban a parancsnoki kupolát is nagy eséllyel átüti. Átüti, mert KV-5-tel valahogy ki kell szednem 1v1-ben a Type-59-et. Ha a KV-5-tel sikerült eddig mindig kivégeznem a Type-okat, akkor KT-val, M26-tal is illene likvidálnotok.

Nem,sok sok t7 pár t6 1-2 t5.Érdekes már egyszer válaszoltam erre,de a válaszomat nem látom.Voltak tigrisek,sima is meg p is,öltem mindkettõbõl,ha jól emlékszem 2 vagy 3 tigrist lõttem,1 s5-öt,többire nem emlékszem.

bardocz
Majd ha közel kerülök hozzá, kipróbálom. Jobban szeretek az oldalába kerülni, a görgõk között könnyû átlõni. Na meg ott a motor meg ammorack, azokat elõrõl nehezen lehetne sebezni.
Nem talált.

Majd akkor szedem elõ, ha megint beírsz valami ökörséget, majd öten cáfolnak majd 10 percen belül, szokás szerint.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez ugye nem t9-es kör volt ahova manapság elõszeretettel dobálja?

flashpointer
ott, meg alatta!

Emancipate yourself from mental slavement!