A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #155437 Amúgy tegnap értem haza nyaralásról, és kellemes meglepetés volt látni, hogy ma jön a patch.
Amúgy Balatonfüreden voltam és mentem T-55el :D
Vezető mellett ülök kék pólóban és kockás nadrágban. T-55 Tornya el van távolítva, helyén padok vannak, a löveg replika. Én gyorsan befoglaltam a vezető melletti helyet, az mégiscsak eredeti, nem egy fapad, szóval megvolt a fillingje. Nagyon jó volt, volt ilyen fél méteres gödör amibe a kocsi kereke simán beletörik, de a lánctalpnak köszönhetően szinte meg se éreztem hogy átmentünk rajta, amúgy rázkódott meg porolt rendesen :D
Egy egyenes szakaszon felgyorsított 30km/hra hogy érezzük a különbséget tank vs autó között, ég és föld volt, megnéztem volna milyen mikor megy vagy 50el :D