A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én TÖBBSZÖR le lettem hurrogva, amikor TÉNYNEK állítottam fel pár qurvára érdekes "eseményt". Most meg felfedezitek a spanyol viaszt! 
TÉNY (!!!), hogy az MM igenis KÉPES befolyásolni az eseményeket, és FIGYELI, mit csinálsz, próbál akár KEMÉNYEN is arra ösztökélni, hogy prém tag legyél. A leg szembe tűnőbb akkor tud lenni, amikor kezd elfogyni a prém tagságod, vagy 1-2-3 napra veszel csak prémet, főleg akkor, ha előtte folyamatosan prémes voltál.
Persze lehetnek ellen példák, nálam is VOLT/VAN (!!!) folyamatosan ilyen, főleg mert kb 40 tankom van a garázsba, és váltogatom. Ha a "rendszer" úgy akarja, veszel egy új tankot, de az nem illik bele a GW elképzelésébe, akkor már azonnal az első köröktől kezdve berak szivatóra. Ha meg bele illik a tervbe, mondjuk több russzki TD-t akar látni, nagyobb tierbe, és Te épp kedvezel neki, "Ő" is kedvezni fog Neked! Nagyon sokáig pl az SU-152-vel a win rátióm 80% feletti volt. Igaz, mostanra ez lecsökkent, de TÉNY, hogy eleinte a troll csővel szinte MINDEN lövést, amit tank irányába csináltam, betalált, és qrva nagyon sebzett is (mondjuk 700-t). Most, amikor már megyek az ISU felé, és a top gunt használom, jelentősen vissza vett. Hasonló eset más tankkal is megvan, pl Hummel-l pl első 5 kört nyertem. Persze, ez nem lehetne mérvadó, de ha az ember jobban bele kombinál, BÁRMI lehetséges ilyen téren!

Ezért szoktam mondani, ha szívat egy tankkal az MM, menj mással, más nemzet, más féle tankjával. Pl ha német heawy-vel nyomtad, de szopat, menj russzki light/meddel, vagy ami tetszik. USA med pl erősen ajánlott még a mai napig is, szerintem, ideg nyugtatónak (sherman csoport).