World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saslaca
Igen:

kerla
Most így hirtelen nem vágom, hogy melyik a B2? Prémium tank?

Miért van olyan érzésem, hogy ma semmi hír nem fog jönni patchrõl?
Ez azt jelenti hogy akkor a kedd kiesik és marad a szerda meg csütörtök.

WoT: Nishizumi77

Azért a Vk-m javítása már van 4-5k kb,de viszont agilis kis mini Tiger.Prémiummal,ha már 2-öt sebzek +ba jön ki.A 88-al pedig nem nehéz sebezni.
Ahogy már mások írták,magas szinten már majdnem kötelezõ a prém,ha akarsz vmit.Nem a kredit miatt,hanem az xp nem jönne,még gyõztesen sem.

Már elkezdõdött wot fórumon, ment a hiszti hogy nem ezért vettem meg refund!
Viszont a pénzhozását 5%al emelik.

Akkor elkezdõdik a sírás náluk?😊)Végre megmutathatják mekkora Panzer General-ok!

Én ezért ajánlom a B2-t. Öt perc egy csata. Tizenöt ezertõl felfelé jön a píz, javítás+lõszer ezer alatt. Nekem 38500 credit a rekordom, de van, aki mondott már többet is. Mindig legfelül vagy. Az artykon és a négyes TD-ken kívül nem tudnak megsebezni. A puskája pontos, de négyes tiert már nehezen ütöd át. Ha valakit nem tudok átütni, akkor megyek tovább másra.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

PLaci
A KV-5 arra jó, hogy megtanuld hol van az ellen gyenge pontja... 😊
A KV 107mm -es ágyúja van rajta, és a T9 tankok a T10-es ágyúkkal már átlövik mindenhol. (T10 csatába nem kerül be, csak platoon-al)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

kerla
Pontosan. De ha nem tévedek, ez 7-es update óta van így. Elõtte sem volt egy farmgép, de nyertes csaták nem alakultak mínuszosra azért, nem volt olyan õrületes a javítási költség.

Én elsõsorban a T-25-el keresem a pénzt, mert a javítás + lõszer is max 3000 credit és 10ezret mindenképpen hoz, ha 10 sec alatt berongyolok az ellenhez és veszítünk, akkor is. De egy sikeresebb el felderítõ kör, pár arty kinyiffantása stb olykor még 30ezer is befigyel. És nem kell 10-15 percig bújkálni a bokorban.. (mondjuk ezt KT-val sem teszem...)

KV-5öt nem ajánlom, hulladék vacak az a tank egy gagyi ágyúval. Legalábbis T8ba már kevés az.

Annyi javítást hogy a type 59 7.1tõl a sima T8 medek MM beosztását kapja úgyhogy mehet T10ek ellen is.

Tier 4 B2, mindig legfelülre rak, 20-25k píz körönként (ez van és király)
Tier 2 38H, mindig legfelülre rak 10-12k píz körönként (ez van és elmegy)
Tier 8 Löwe, minden végletet meg lehet járni vele, 40-120k píz körönként
Tir 8 Kv5, általában legfelül, de láttam már mást is, 40-80k píz közönként
Tier 8 Type 59 közepétõl felfelé, 40-120k píz körönként

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

kv5?
Löwe vagy Type attól függõen, hogy heavy-t vagy medium-ot szereted inkább.
Metalmilitiakid
minden t5 szar farmer lett amióta levették a kreditet...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

szerintetek melyik prémium tankot érdemes megvenni a nagyok közül?
Tudom mirõl beszélsz.Kt-vel megyek 2napja,csak még kell 25k xp a(10.5cm Kwk46 L/68)max ágyúhoz.Aztán az E-75 kifejlesztése...Az szép lesz.
"Sok"csatám van,amikor 30-40k kredit összejön,de akkor 10-15k a javítás+15-20k a lõszer+esetleg tûzoltó pakk,javítócsomag,Eü felszerelés.
Ezért élmény,mikor 5 csilingelõs 0 damage is összejön...
Vk 3601h a farmolós jármû nálam.Meg közel vagyok a Stughoz is,de most a TD nagyon takarékon megy.

Már ki van fejlesztve a 3001(P)-bõl, csak még nincs rá lé, hogy megvegyem.

tigerP

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Most akkor melyik hk-val lehet farmolni a német oldalon prém nélkül? A PzIV kínszenvedéssé vált, amióta az MM 90%-ban az alsó harmadba dobja.

Sasszem 😊

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Ebben van vmi,én speciel 2 évet tanúltam oroszt,aztán bejött a német nyelv,ismét 2 évet tanultam belõle.De ma is csak enni,inni és aludni tudok mind2bõl.
kerla
Én voltam. Nincs rengeteg idõm játszani (mondjuk most ünnepekkor kis szabi miatt többet toltam), ha akarom az E-75-öt még idén (igen, 2012-ben), hogy meglegyen a 166ezer xp, rengeteget kell KT-vel tolni. Igen ám, de kell hozzá 3,5 milla credit is, ami csak egyre fogy ha folyton KT-val megyek, Tehát megyek a T-25-el és a tüzérekkel, hogy gyûljön a credit is. De ugye ez így rengeteg idõ....

Angol tudás az megvan, de bekerülés az már bajos.

Csak angol tudás kell hozzá, meg szerencse, hogy bekerülj a körbe. :-)

bardocz
Élesszemû^^
bardocz
Fiatalabbaknak pont nem kell semmit magyarosítani, ha már az iskolában nem tanulnak lófaszt se, akkor legalább az internetrõl ragadjon rájuk valami angol. Egy kurva szót nem tudnék angolul, ha nem lenne net itthon.
Kiváló tüzér/lövész, Mesterlövész. Sharpshooterre nem tudok így hirtelen.

De jó nekik, ezeket a munkákat simán el tudnám végezni én is.

Van az írásodban vmi.Nekem a legfontosabb a nulla damage-s crit.javítása lenne.Gyõztes csatát is kihozok kreditben negatívra.Vki már írta ezt délelõtt Király Tigrisre lebontva.

aki játszik már pár éve, akármilyen játékkal, arra ragadnia kellett volna már annyi minimum h 1 ilyen csekély angol tudást igénylõ játékban elboldogul....
az h most a fordítók h végezték a munkájukat....hát sztem azért annyira nem kell õket szapulni, nem hiszem h bárki közülünk jobb ötlettel tudna szolgálni a master gunner, sniper, és sharpshooter szavakra, úgy h azok vissza is adják a játékban foglalt jelentésüket, és nem csak ezek a szavak vannak....
én megmondom õszintén értékelem a fordítók erõfeszítéseit, mivel angolból felsõ c-m van, tudok mosolyogni pár lefordított szó megjelenésén, de aztán bele gondolok abba h a csoda hármast miként magyarosítanám....hát....
1 szó mint 100, idõsebb korosztálynak elég nagy segítség ez is, illetve a fiatalabbaknak is, szóval jobb mint a semmi, ha pedig vki annyira jól vágja v jobb ötlete van, biztos van az a személy akinek lehet írni ez ügyben...de ha jól emlékszem volt is itt anno-n sg-n 1 hsz amiben javaslatokat kért 1 illetõ h hogyan legyen magyarosítva az adott csoda 3-s....(mondjuk az még mindig homály, h miért kell mindent lefordítani, van amit sztem nyugodt szívvel hagyhatnának úgy ahogy van)
A szuper moderátorok is annyit kapnak (havi 7500), a sima modik meg havi 5000-et, de õk azt hiszem egyszerre kapják meg, nem napi bontásban.

Ez nem igaz, az új hitbox rendszer miatt sokat gyengült az eleje. Overlord azt is írta, hogy szembõl az ammorack durranásnak is gyakoribbnak kell lennie, szerencsére ezt még nem tapasztaltam.

MUltkor volt 1 csatám ahol 2db T-50-es azzal szórakozott hogy neki mentek a heavy tankoknak és életet vesztettek,csak ezzel az a baj hogy a kreditet mind a nagy tankoktól huzzák le.Vhogy ezeket kéne orvosolni na meg a balance-okat és nem a francia tankokat betenni.
A sok pálya bug-ról nem is beszélve.
Én úgy tudom hogy napi 250 goldot kapnak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem értem ezt az angolozást.Aki érti,az érti és max.mosolyog rajta.
Aki meg nem érti(nem tud angolul),az örül,h mégis érti valamennyire😊
Más:Ugye a friendly fire-t exponenciálisan büntetik?
Kv kilõtt 3 csapattársat+belém 3-at hátulról,csak lestem,h mi a fene,honnan lõnek?)Lementem 25%-ra kb+motor+lõszer say goodbay.
Kilõttük,de mindenki idegbeteg lett.Az ellen nem gyõzte írni:thx,thx,thx.
Az ilyennek adnék 3milla kredit mínuszt+50k xp elvonást.

Hogy valós eurót kapnak-e, azt nem tudom, de aranyat könnyen lehet sõt, a béta zárása után kaptak fordítók Pz V/IV Alphát.

Fogalmam sincs, de az oldalán van feketelyuk, mint az IS-3-nál, T1-nél meg M6-nál, még az artyk 2000-es sebzésû gránátjait is benyelik néha sebzés nélkül.

Metalmilitiakid
Akkor röviden tömören marad az E100.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Sunsetjoy
Azt azért el kell mondani, hogy lehet, hogy a szöveghalmaz kissé kaotikus. Bizonyos játékoknál a language fájlokban kommentelve vannak a fordítandó dolgok, így tudja az illetõ, hogy mit is fordít. Így látható, hogy ugyanazon szó más helyen más fordítást igényel.
Ha így van, és mégis rossz a fordítás, akkor kissé gáz.
Ha káosz a nyelvi fájl, összekavart változós (bár ezt nem gondolom), akkor egy ICI-PICIT megérthetõ a dolog.
Javul a fordítás, de ezzel együtt új hibák jönnek be. Talán felvettek új embert potyára, nem tudom.

Ennyiért még én is bevállalnám (aprócska tapasztalattal, csak a tények miatt: 8-9 játékfordítással, a 2009-es X-fire fordításban is részt vettem, meg még magyar nyelvû kézikönyvben is egy apró részt egy másik játéknál. Tényleg "megfizetik" õket? Jelentkezem 😊 )

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

De, és eddig is 140mm volt, úgyhogy nem változott a védettsége semmit, ugyanúgy át tudom ütni és ugyanúgy lepattanok róla mint eddig.

Basszus de durva. Még jó, hogy angol nyelven tolom, anno az a három mesterlövész kiverte a biztit, nem érdekel, hogy már átferdítették valami másra, botrányos a magyar fordítás(ferdítés), nem lennék hajlandó használni akkor sem, ha véletlenül elfelejteném az angol nyelvet.

De szembõl döntöttebb nem?

Jaja, tudom, de az oldalán bezzeg visszaírták 7.1-en 160mm-re, szembõl maradt 140mm :-(
Kemény, hogy oldalról vastagabb a tank, mint szembõl.

Kemény az már egyszer biztos. Maradok az angolnál...

Na arról meg nem is beszélve. Mert ugye a recruit újoncot is jelent,és a klán résznél ugye abban kéne használni,de hogy a toboroz az nekik újratoboroz, duplafail 😄

Ne bazz... hol kell jelentkezni?
Ennél még én is jobbat hoznék össze a guglival.

Juhasz27
Csak az a baj, hogy a játékban külön van írva úgy meg egér csapda a helyes szvsz, de ezt is mint sok másikat nem kellene minden áron lefordítani.

Csak korrigálták az adatot, nem nerfelték a frontját, IS-4nek mindig is 140mm volt a frontja, csak a vezetõ nyílása volt 160mm.

Az a baj, hogy a gugli is a helyes, "toboroz" kifejezést adja be.
Szerintem látta a csóka az elején a Re elõtagot aminek ugye vissza a jelentése sok esetben aztán már rakta is be.

Még ha egy olyan szintû fordításról lenne szó mint egy RPG, akkor azt mondanám hogy elfér 1-2 hiba. De hát ennek a játéknak olyan egyszerû a nyelvezete mint egy fakocka, szóval tényleg nem érdemlik meg a napi 250 aranyat ilyen hibák mellett.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"