A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Greenscape #155161 Grat haver. Nekem is megvan az AMX 13 90. Eddig a 13 75-ot nyomattam es mikor meglett az elite statusz gondoltam kihuzom meg vele a hatodik erzeket 100%-ra mert gyorsabb ha be van pipalva a minden experience a legenysegre megy. Volt delutan meg egy top gunom is vele, de miutan elite lett 10 csatabol 10 vereseg es 0 azaz NULLA kill! Azt hittem agyversest kapok. 3 vagy 4-szer lottek ki egy lovessel. Igaz szinte mindig tier 10-es csataban voltam a lista legalljan, de maskor sem volt jobb a helyzet. Valahogy mindig abba a csapatba kerultem ahol egy oldalon ment 8-10 tank ami meg nem is lenne baj csak megalltak a marhak mikor egy tank feltunt elottuk. Nem lerohanjak sokan hanem egymas utan meghalnak szepen en meg a kis tankommal megprobaltam bekeriteni oket egyedul. De fasza volt menekulni a tier 9-es lincselos medium csürhe elol.