World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Azt hittem kezdesz kigyógyulni. 😛
Bedöglött a nagygép vinyója, talán pénteken leszek már.
Ez nagyobbik torony a Pershingen? Érdemes azt egyáltalán felrakni?
Simán hagytam Ap-n(5 lövés 5 találat 5 halál😊
Mondjuk ez sem mentett meg a "csodacsapat" szindrómától...
Csak nekem lett "sikerélményem" a többiek hogy mit csináltak hát passz...
Csatában elért Achievement: Védõ, Pusztító
Ha van XP T34nél akkor az az M103hoz kerül, ami meg a T30nál volt meg a T110nél lesz.
WoT: Nishizumi77
Nem ír semmit a megszerzett xp-rõl. Az ugyanúgy át fog menni az új tankra, mint anno a Panthernél? Ha kifejleszted a T30-at, akkor megmaradt a T30 harminc fejlesztésed is és még a megszerzett xp is megmarad, vagyis egybõl kifejlesztetted a következõ tier tizet? (Ez mondjuk csak akkor érdekes, ha tényleg egyszerre akarják a cserét csinálni)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Yes and I'm one of those fools who didn't read the fine print about the code.
So Do I get one?
You will get it one way or another, though I'm not quite sure if it would be processed automatically by the system if you have tried to redeem it under 7.0. Customer support will take care of the issue, if there is any.
Nekem csak szerencsém volt vele jó mm és kedvezõ pálya leosztás az elsõ kb 60-70 körben 56% aztán bekeményített érezhetõen az mm levitte hamar 50 körülire ami után már meglett szerencsére fullosra onnantól meg nem jelentett már annyira nagy gondot a többi nagy.
Végül 251 kör után eladhattam a francba mert unalmas hogy lazán átlövik a frontomat és kigyulladok meg mint valami szép mese ahol ammorack van ott mindig ellövik bezzeg én ha 4x lövök seggbe valakit még akkor se gyúllad ki.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
1. Sok mednél TD-ként játszom vele, vagy ha nagy nyilt terep van,vagy Prokhorovka. Ilyenkor csak szembefordulok bárkivel aki jön és igyekszem ementálit csinálni belõle. Messzirõl csak ritkán lövik át. Mintha csak egy Ferdiben ülnél.
2. Támadásnál vagy lassú heavyk ellen mintdig úgy csikicsukizok, hogy ne oldalt, hanem szembe beforgatva legyen az ellen. Sok puska lepattan az elejérõl. Ha messze van az ellen, akkor mehet a seggel csikicsuki is, mert ilyenkor gyorsabban tudsz fedezékbe húzódni, de ez éles szemû ellenfelek esetén veszélyes.
Ha csöpp esze van az ellenfélnek, kijön rád és seggbelõ, te meg lõheted cserébe a frontját... nem valószinû hogy ez a nyerõ pozíció 😊
I met God. She's black
Az egyik legizgalmasabbat, type59 gyûlölõk figyelmébe ajánlom, jött szembe 7 😄
A csapat már kezdésbõl feladta, hogy kempeljünk a kezdõn meg gratuláltak a túl oldalnak indulás elõtt hogy nyertek...
replay link
Wargamingnél nem ismernek lehetetlent ha csúszásról van szó 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Még soha nem volt prém tankom,kíváncsi vagyok rá hogy milyen menni vele.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
CBSDE8PMN-9Z66-327X
analogtousb.com - az olcsó leobodnar alternativa
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ja és elfelejtettem egyes low tier(fõleg elfogott francia prém tankocskák) medálgyûjtögetõ funkcióját.😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!