World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garázsban kell álljon!

Ok. Akkor még csak annyi a kérdés, hogy ha kifejlesztem a T30-at, de nem veszem meg, akkor mi az ábra?

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

😄

Azt hittem kezdesz kigyógyulni. 😛

Bedöglött a nagygép vinyója, talán pénteken leszek már.
Szép munka volt!
Ez nagyobbik torony a Pershingen? Érdemes azt egyáltalán felrakni?

Ilyen elõkelõ helyen se láttam még a Su-152-õt!😊

Simán hagytam Ap-n(5 lövés 5 találat 5 halál😊
Mondjuk ez sem mentett meg a "csodacsapat" szindrómától...
Csak nekem lett "sikerélményem" a többiek hogy mit csináltak hát passz...

Csatában elért Achievement: Védõ, Pusztító

Ha lesz a garázsodban egy T34 és T30 akkor a helyükre megkapod az M103at és T110et, a T34et prémnek, a T30at meg T9 TDnek.
Ha van XP T34nél akkor az az M103hoz kerül, ami meg a T30nál volt meg a T110nél lesz.

WoT: Nishizumi77

Nézegetem ezt a T34 csere dolgot, de egy kérdésem lenne:

Nem ír semmit a megszerzett xp-rõl. Az ugyanúgy át fog menni az új tankra, mint anno a Panthernél? Ha kifejleszted a T30-at, akkor megmaradt a T30 harminc fejlesztésed is és még a megszerzett xp is megmarad, vagyis egybõl kifejlesztetted a következõ tier tizet? (Ez mondjuk csak akkor érdekes, ha tényleg egyszerre akarják a cserét csinálni)

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

kerla
Ja igen, úgy, úgy. Köszi.

Nem buktad, csak ha majd nem kapod meg akkor írni kell supportnak.

kerla
Akkor buktam a mutatványt? Az oldalon a leírásból ez nem volt egyértelmû.

De:

Yes and I'm one of those fools who didn't read the fine print about the code.
So Do I get one?

You will get it one way or another, though I'm not quite sure if it would be processed automatically by the system if you have tried to redeem it under 7.0. Customer support will take care of the issue, if there is any.

kerla
Az gondolom nem baj, hogy aktiváltam az "újéves" kódot, akkor lép életbe ha jön a 7.1 ugye?

mozesapo
Amcsiknál Jan. 5. Eu-ban ki tudja?

noname23
Csak szerencse semmi több nem kell hozzá mert egyértelmûen egy nagy szardarab vagy csak a többiek között stocként.
Nekem csak szerencsém volt vele jó mm és kedvezõ pálya leosztás az elsõ kb 60-70 körben 56% aztán bekeményített érezhetõen az mm levitte hamar 50 körülire ami után már meglett szerencsére fullosra onnantól meg nem jelentett már annyira nagy gondot a többi nagy.
Végül 251 kör után eladhattam a francba mert unalmas hogy lazán átlövik a frontomat és kigyulladok meg mint valami szép mese ahol ammorack van ott mindig ellövik bezzeg én ha 4x lövök seggbe valakit még akkor se gyúllad ki.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Én is most nyomom a VK45P-t. Nincs azzal semmi baj, bár nekem sem olyan jó a statom vele. Nagyon jó puska és viszonylag masszív test. Én kétféle módon játszom vele, ellenféletõl függõen:

1. Sok mednél TD-ként játszom vele, vagy ha nagy nyilt terep van,vagy Prokhorovka. Ilyenkor csak szembefordulok bárkivel aki jön és igyekszem ementálit csinálni belõle. Messzirõl csak ritkán lövik át. Mintha csak egy Ferdiben ülnél.
2. Támadásnál vagy lassú heavyk ellen mintdig úgy csikicsukizok, hogy ne oldalt, hanem szembe beforgatva legyen az ellen. Sok puska lepattan az elejérõl. Ha messze van az ellen, akkor mehet a seggel csikicsuki is, mert ilyenkor gyorsabban tudsz fedezékbe húzódni, de ez éles szemû ellenfelek esetén veszélyes.

Fõleg azért, mert seggel csikicsukizni azért valljuk be, nem egy életbiztosítás.

Ha csöpp esze van az ellenfélnek, kijön rád és seggbelõ, te meg lõheted cserébe a frontját... nem valószinû hogy ez a nyerõ pozíció 😊

szabii98
Amcsiknál asszem Január 5., az Csütörtök, szóval vagy Péntek, vagy jövõ hét. Inkább utóbbi.

I met God. She's black

pointer4
Hármas pershing platoonba sikerült összehozni egymás után 22 nyert csatát 😄
Az egyik legizgalmasabbat, type59 gyûlölõk figyelmébe ajánlom, jött szembe 7 😄
A csapat már kezdésbõl feladta, hogy kempeljünk a kezdõn meg gratuláltak a túl oldalnak indulás elõtt hogy nyertek...
replay link
Majd ha 100% lesznek a legények sokkal jobb lesz az, és ne felejtsd el õket átpakolni másik tankba.

Annyira nem problémás. Egyszerûen csak nincs semmi olyan tulajdonsága ami miatt érdemes lenne választani. Hacsak az nem, hogy valakinek tetszik. Azért egyetlen apró elõnye mégis van. A hátratolatós csiki-csuki harcokban jól jön az, hogy hátul van a torony. De csak emiatt nem éri meg beszerezni.
ennyire gáz lenne a vk4502P???? Mert most lett meg e-100 és másik vonalon tigerP nagyon tetszett ezért kifejlesztettem vele csak úgy a vk4502a-t, de gondoltam rá hogy elindulok maus felé is majd mivel modulok nagy része ki van fejlesztve, de ha ekkora szívás a vk akkor nem biztos😄
A válasz érvényes 7.1-re is xD
Wargamingnél nem ismernek lehetetlent ha csúszásról van szó 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ááá bocsi elírtam a számot. a 7.1-re gondoltam

Fél éven belül 75% a valószínûsége hogy megjelenik. Dee lehet sokat mondtam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tud valaki valamit arról hogy mikor jön ki pontosan a 7.2? és ebben lesz valami újítás a francia tankokon kívül?

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fworldoftanks.eu%2Fgame%2Fguide%2Fen%2Fgeneral%2Fbonus&hl=hu&langpair=auto|hu&tbb=1&ie=UTF-8
hmm érdekes. nekem valahogy nem ad többet mint eddig. vagy lehet csak nem vettem észre. na mindegy. amúgy csak nálam van ez vagy más is észrevette hogy az amerikai gépek iszonyat pontatlanok. M41-el képtelen vagyok célba találni amíg nem lõttem kb 3-at vele. de a sima tankoknál meg a páncélvadászoknál is észrevttem ezt

saslaca
Megpróbáltam még egyszer igénybe venni a kódot de nem jött össze, ezek szerint tényleg javították 😞 Itt egy kód akinek kell: CBSDE8PGB-7Y79-935R

I.C.ram
50%-kal kapsz több XP/pénzt
Amúgy elég jó kis cucc. Tetszik. És a prémium fiók elvileg több xp ad nem? csak mert nekem ugyanúgy adagolja a tapasztalatot mint eddig

Ha eladom a t-127-esem akkor a hely gondolom megmarad igaz?

Nem beszélek Angolul,ezért valaki leírná,hogyan lehet a kódhoz hozzájutni? Köszönöm!!!
Gottfried
Adott egy nap prémet és garázs helyet is. :-)
Még soha nem volt prém tankom,kíváncsi vagyok rá hogy milyen menni vele.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Már nem az és így ismeretlenül is köszi!!!!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

egy felhasználatlan computerbild-es, T127-es kód

CBSDE8PMN-9Z66-327X

analogtousb.com - az olcsó leobodnar alternativa

akinek van a vk4502p ausB-bol es jol tudja hasznalni, arulja mar el a titakat, mert 100%os legenyseggel, teljesen kifejlesztve is csak szopok vele. 52 meccs - 35% gyozelem.. van mas tier9esem, azokkal boven normalisan menneka csatak. meg a t34e is 50% megvan, sot meg kis sem akarom dobni a kukaba.. de ez egy katasztrofa...
köszi sikerült

Csinalsz egy regisztraciot az oldalra, klikk a kepre es emailben kapod a kodot.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Már bocsi hogy ilyen értetlen vagyok de ebbõl a szövegbõl egy árva szót nem értek. Nem tudtam belõle kihámozni egy kódot vagy ilyesmi.

Itt osztottak(vagy még osztanak???)T-127-et.
Ja és elfelejtettem egyes low tier(fõleg elfogott francia prém tankocskák) medálgyûjtögetõ funkcióját.😊

.. igazan elvezetes egy szemet t20al e75ok, jagdtigerek ellen jatszani..
Köszi a választ. Amúgy ez a T-127-es akció mikor volt? vagy még mindig él?

Igen,de igazi pénzkeresésre csak a T8-prémek valók(azokkal dõl a lé) a többi csak szórakozásra maximum.

Hello. Tulajdonképpen a premium tankok mire jók? Több pénzt adnak? Bocsi ha hülye a kérdés, de még soha nem volt prem tankom

A T6 artyval kevesebbet keresel mint a Hummellel.

Amennyiben pénzkeresés a célom artyval(meg persze counterarty), német ágon meddig érdemes elmenni? GW Pantherel jobban lehet farmolni mint Hummelel?
Ezt nevezem matchmakingnek.
Mindenesetre abban kétségtelen elsõ eddig, hogy ennyi egyszázalékos tankom, ami még visszalõtt rám, mással még nem volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

annyira szeretem az ilyen csatákat mikor ránézel és látod h qrvára nincs esélyed....(még így is megszorongattuk õket, 4 tankjuk maradt, 2 JT, 2 artyjuk a végére)

Amikor próbálom kicsit gyötörni, hogy mozogjon, látni vélem, ahogy hullanak belõle a csavarok.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!