banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Én tesztszerveren nem mentem vele, csak teszteltük a T110E3-ast.

A páncélzat adatokat itt megtalálod: link

A második érték a T110E3-é, az első az E4-é, és azt jelenti hogy azon a részen az adott átütésű ágyúval nem sikerült átlőni a páncélzatot egymás után többször sem. tehát amire 220 van írva, azt a részt 220-as átütéssel nem lehet átlőni, de 225-el is csak nagyon ritkán.

Nagyon masszív egy szerkezet és használható sebessége van, oda ér ahova kell, 26 km / óra. 875 lóerő jut kb. 65 tonnára. 850-et sebez elég jó ROF-al, és pontosnak is mondható, gyorsan is céloz. Az ágyúra nem lehet panasz :) Mindenképp jelentős előrelépés a T95 után, ami szerintem egy hulladék.

Javítás elég drága mivel Tier 10-es, a lőszer is 1600 kredit, de mivel TD, és nagyokat is sebez, még így is ki lehet vele jönni kreditben.