World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
1-szer felhasználhatod ha még nem használtad múltkor. 😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Nem, csak egy kifejezésként írják. (hacsak nem valami furmánnyal)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

nandorb
Mukodik,meg?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

xblades

szabii98
Tigrissel jelen én is 😊

I met God. She's black

xblades
Nem már "kijavították" azt a hibát hogy 10-et használhatsz fel egy acc-al.

loltraktor, BL 10 et rárakod..
Azt nem tom hogy bezárták-e de ajánlom neked ezt az oldalt.
http://www.masodikvh.hu/

Sok infó van rajta.
.Jah ha jön ki a 7.1 akkor megveszem az MS-1 Loltraktort meg a T1 és akkor 1 helyem marad oda meg veszem az IS-t és akkor kiderül mi lesz akkor ha nincs helyed 😄

Ott van az még.

Zoli1O5
meik a leglyobb taank?

Keskeny a mezsgye okos és gyáva között! Csak semmi pánik srácok!

És most már nem játszatom el?
saslaca
Ezt a promo kódot lehet még valahonnan szerezni?

patchaou
Mi az mait ti mélygarázsnak hívtok? Van annyi slotom, hogy egymás fölött is lehetnének, de csak oldalra görgetve tudom megnézni minden tankom. Nálam van a gond, vagy be lehet valahogy állítani két sort?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mert te nem játszottad azt el hogy szereztél egy csomó promo kódot, és az aktiválásuk elõtt mindig eladtad a kapott T-127et 😄

WoT: Nishizumi77

Érdekes nekem is van t-127-esem de mélygarázsom az nincs. miért?
Koridor
Törölték a haditechnika topikot?

Akkor nyilván nem kapod meg úgyhogy veheted meg 0 creditért 😄

és ha nincs üres hely? Bár nekem sincs gondom a t-127 akció óta mélygarázsom van nekem is 😄
Khmmm...
látszik hogy te sem tankos voltál a seregben 😄
patchaou
Én egy is-3-al de csak egy kicsit késõbb.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

én 1 IS-el tudok szolgálni ha kell
Brutal
Én BTR-ben szolgáltam az is kb ugyanez a szitu.
A sisak meg tényleg azért van h ne fejeld szét a homlokod,ráadásul az elõzõ "évfolyam" által levetett sisakok egyre rosszabbak lettek ugyebár 😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Ja nem kapunk FTvel slotot, azt mondta overlord ha van üres hely a garázsban oda lesz bepakolva az FT. Nem baj van egy rakat üres helyem.

És a tetris miatt nem fog járni free slot az FT-17-el. :-)
Mondjuk a T-127-es akció után meglepõdnék ha bárkinek is súlyos slot gondjai lennének.

Lenne itt egy Pershing is, ha létszámgond van. 😄

Kapsz egy prémium tetrisz ( tetrach ) tankot slottal. De csak 7.1 után szabad beírni a kódot.

ennyi IS3 feles.. kell arty, 1 scout se árt, meg inkább KT mint Is
darki81
EZ a bónusz kód bigyó ez mit ad, és mikor kell kiváltani a kódot? 30 napig érvényes azt is olvastam

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Még hogy gyenge az amcsi high tier heavy ág:
nálunk volt 4 T34 ( köztük én ) és 1 T30, ellenségnél E-75ök IS-4ek, E-100

Nagyon durván levertük õket, a 26 APmból 3 maradt kör végére 😄

nandorb
Osszetudnank,szerintem szedni 10-12 IS3 -at vagy tier8-ast es tolhatnank,nemgondoljatok? Nincs premiumom,de biztos akad akinek van.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nem vagyok ennyire jó elméletben, viszont azt tudom, hogy IRL mi történt.

Egy tüzérségi gránát (25 fontos, vagy 5.5 hüvelykes) ki tudott ütni tartósan egy Tigrist, ha az valamiért lelassult, és emiatt könnyû célponttá vált.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

xblades
Tehát csak az egyik oldalt, végülis egy platon-hoz hasonló kivitelezés.
He hogy már megint a prémiumos felhasználó csinálhat máshol alap dolgokat <#szomoru2>
És ebben választható hogy 6-os vagy 8-as tierü csata?

MatchDiabolo
Épp az elõbb írtam TnT-nek nincs akkora kezdõsebessége hogy olyan lökéshullámokat keltsen amikrõl beszélsz márt elve se lehet mert gondoljál már bele amibe belerakták azt a fémréteget kell elõször átrobbantania amibõl lesznek a repeszek itt elveszik már az ereje javarésze.
Ez kb annyira hatásos mint a konzerven kívül robbangatnál egy giga nagy petárdát vagy egy rakétát és a belsejébe egy kisegért raknál.

Nem vitatkozunk csak információt cserélünk<#nevetes1>
10-12maximum 13 embert kell összeszedni. Csak prémiumos felhasználó csinálhat századot.

Öcsém olyan hülyeségen vitatkoztok hogy az hihetetlen bár szerintem ha a közép utat választanátok akkor megtalálnátok az igazságot is! 😄

Ördög a részletekben, ugye...

Elõször is ezekben az esetekben nem gránátot lõttek, hanem 37/45/57/76mm-est AP-t, 14,5 mm-est páncéltörõ puskából ezek közül egyiknek sincsen robbanó harci része, és sztem nézd meg újra a beszámolókat, mert még ezt a kopogtatást sem szerették.

Abban a játéknak speciel igaza van, hogy HE 105mm alatt csak némi zajkeltés volt akkor is, nagy kezdõsebességû harckocsiágyúkhoz a briteknél évekig nem is volt HE. Tarackból kilõve meg pontatlan, álló célt alig találsz el vele 500 méterrõl, ha senki nem zavar közben. A hatás pedig kiszámíthatatlan egy "átjutó" AP-hez képest, ami ált. két jó lövésbõl azonnal stoppol.

De tudok olyat bemásolni, hogy pl. nyugati fronton 90mm-es HE-t lõttek Tigrisekre pont azért, hogy kiüssék a legénységet. Hogy miért nem lõttek a kisebb tankok HE-vel, annak olyan banális okai voltak, hogy egyrészt nem éltek addig, vagy egyszerûen nem voltak tankok elleni harcra rendesen kiképezve (más doktrína ugye), olyan kis kalibernél meg nem is osztott-nem szorzott volna. Szemben az oroszokkal, akik rendszeresen lõttek 122mm-es HE-t tankokra.

Nem csak a sisak védte meg a hallásukat hanem a füldugo amit hasztnáltak.
Nyáron akár 50-60 fok is volt benne.1 szál ingben ültünk és folyt mindekirõl a víz nem egy kellemes érzés.Az ember ilyenk ott is izzad ahol nem is gondolná.
xblades
Halli

Az esti tankszázadban 15 embert kell össze szedni vagy 30-at.
Tehát egymás ellen nyomjátok vagy egy szerveri másik csapat ellen?

szabii98
Igaz...Elég szar lehetett 😄
Tegnap volt NGC-n egy film, tojást(!) sütöttek a PZIV páncélján '41ben Afrikában.
Szegények :S

I met God. She's black

Mindenki felveszi, ha nem akarja betörni a fejét a páncélzat belsején, miközben megy a tank, és jobbra balra hibálózik alattad. Nem hõmérsékletfüggõ.

Mivel magyarázod, hogy a háborúban a durva páncélzatú tankokban ülõ személyzetek akár száznál is több, mindenféle-fajta fegyverbõl leadott gránát után is sértetlenül szálltak ki a tankjukból? Például a TigerI személyzetek a háború elsõ felében, miután kilõttek a tankjukra 60-70 ellenséges gránátot, és se a tanknak, se a személyzetnek semmi baja nem esett.

Szerined ha tényleg így lenne, ahogy állítod, mibõl állt volna például az angoloknak a páncéltörõ gránátokkal kilõhetetlen TigrisI-et egy HE gránáttal kikapcsolni a harcból? Ha a HE gránát tényleg azonnal kiüti a legénységet, ahogy állítod, miért nem tették harcképtelenné így az ellenséges tankokat a katonák?
Ennyi erõvel ha te egy második világháborús magyar katona lennél, tökmindegy lenne hogy az ellenség IS-2essel közeledik, neked meg egy német 50mm-es PAK páncéltörõ löveged van, csak rálõttök egy HE gránátot, és kész is.

El kell ismerned, hogy valami erõsen sántít a történeteddel.

Igen nekünk az alsó volt.De nehogy azt hidd hogy ezek olyan jól szigetelik a hangot. Elsõsorba azért viselik hogy a fejedet szét ne csapd a tank belsejébe.
szabii98
Hát ha te Afrikában felveszel egy ilyet...😄

I met God. She's black

Ami a mai napig nem akadályozza pl. az önjáró tüzérek rendszeres halláskárosodását.

Irreleváns. A tankosok a tankban ilyeneket hordanak:

Hm nem tom nekem bejött a T34/85 a 100mm löveggel. 65% találati arány szerintem annyira nem rossz és az sem hogy 270 csatából 304 kilõttem. Minden löveggel tudni kell bánni és akkor veszélyes lesz. 😊 Bár most az új patchel nagyon randomba lõnek a tankok.

Ülj be 1 tankba és meg tudod. Én jártam így a seregbe hogy vak tölténnyel rá löttek 1 konzevet a tank oldalára és örülök hogy rajtam volt a sisak.1 órán keresztül nem hallottam rendesen.
Mert a lökéshullámtól nem véd az emberi test, sem a fém.

A gyakorlatilag semmid helyett inkább harcképtelen lesz az egész tank egy idõre.