A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tönkretesznek ezek mindent amivel játszani -vagy még esetleg egy kis kreditet keresni- lehetett.
Nem tudom miért probléma ha egy-egy tank egy kicsit kiemelkedik a mezőnyből,hisz mindenkinek adott a lehetőség hogy azzal játsszon.Engem most a Su85 tönkrevágása zavar leginkább mert auz használtam farmolni és ezután közel sem fog olyan jól keresni.
Tény hogy durva volt a 107-es tier5-ben de ennek ellenére mégsem rohangált olyan sok belőlük mert a páncélzata nagyon papír.Ha annyira op lett volna akkor miért nem jártak falkákban mint annak idején a Typeok? Egyszerűen egy jól kereső TD volt amivel értő kezekben élvezetes volt a játék.Ez fájt nekik....
Most az AMX13/90 az amivel megvan ez az élmény.Nagyon kíváncsi leszek rá hogy egy szinttel feljebb mit tud majd.Ha nem nyúlnak hozzá akkor talán ugyanolyan jó lesz,hisz most is 9-10 csatákba rak többnyire.Persze gondolom a javítási költség megugrik és így már az sem lesz gazdaságos prém nélkül.A végén majd a BT2-vel kell farmolnom ha akarok pár kört menni a nagyokkal. :D :(