World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEWYEAR oszt jónapot!
FCH kari
asszem ritka hülye vagyok de help légyszi 7.1 ajáéndék kodot honnan tudom leszedni megkapni stb.......

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Adja rendesen a dellát a PII! Ez nem rossz credit vesztes körre, mondjuk volt is 25 találatom:

Vereség
Csata: Steppes 2011. december 30. 20:41:20
Jármû: Panther II
Szerzett tapasztalat: 1 050
Szerzett kredit: 50 290
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Mesterlövész
patchaou
9 után talán, csak felidegesítettem magam a férgeken. Amint lejön az esti filmem megyek és nyitok egyek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

bardocz
Mintha mostanság több lenne az elnyelt lövés, villan, hogy eltaláltam, de sebzés az semmi.
0T3P ma nem csinálsz századot?

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

I.C.ram
Defeat
Battle: Ensk 2011. december 30. 20:21:20
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 1 269
Credits received: 64 399
Battle Achievements: Sharpshooter, Top Gun, Boelter's Medal, Master Gunner, Sniper

Utolsó IS-4 1%on volt, és benyelte a sebzésem... Eltaláltam, Critical Hit, de 0 sebzés... rohadt ideges lettem. Persze õ engem rögtön kilõtt.
Sziasztok !
Nem régóta játszom a játékkal, ezért a tapasztaltak segítségét kérem .
Jelenleg Tigris 2-es tankom van , szerintetek milyen célkeresztet jó használni hozzá .
Köszi a segítséget .
Hú srácok,köszi:-)
Pedig olyan büszke voltam magamra...hatalmas csata volt:-)
Szenvedd el a legtöbb lövést a csapatból (legalább 11-et) összesen 1 000 életpont potenciális sérüléssel és éld túl az ütközetet.

Ha többen szenvedtek ugyanannyi sérülést, akkor az kapja, aki több sérülést okozott. Ha ez is egyenlõ, akkor az kapja, aki több tapasztalati pontot szerez (beleszámolva a prémium fiók bónusz tapasztalati pontját). Egyenlõ tapasztalati pont esetén senki sem kap.
Ha túl is éled.
30db kapott találattal nem kellett volna acélfalnak lennem?Vagy az csak akkor van,ha túl is élem a csatát?
Mostani meccsemen Lakevillen a város feletti úton harcolunk egy E75-el vállvetve (én KT-ban). Egy IS4, KT és T34 nyomult ránk, az E75 osztotta õket rendesen pattogtak is róla elég gyakran én mögüle támogattam. A KT-t együtt lerendeztük, a T34-et én szedtem ki, az IS4 meg 36%-on acsarkodik és sajnos végül kivégezte az E75-ös pajtit. Szerencsére megjött hátulról egy Ferdi és megmentette a bõröm lesebezte 10%-ra a nagyvasat én meg oldalról elkaptam. Egyedül megindulok tovább , erre egyszercsak hozzávetõlegesen 15 méterre elõttem manifesztálódik az éterbõl egy Object212 és a méretes kályhacsöve. Gondolom mondanom sem kell hogy a map másik végéig röpített. Ilyenkor azért némileg frusztráló, mivel gyakorlatilag azon múlt a meccs hogy elérek-e a kezdõjükig és tudok-e spottolni az artinknak. Vicces hogy valahogy mindig a legnagyobb dögök tudnak varázslatosan eltûnni mint szürke szamár a ködben.
Értem de nekem most nem az E100-al va bajom, mielõtt még az E100 tulajok félreértenék. Azzal van bajom h bugos a rendszer és nem is kicsit, és vagy nem tudnak vagy nem akarnak csinálni vele semmit. Ennél idegesítõbb hiba nem is lehetne a játékban. Sztem.
Himmels-en a T30 tûnt el. Semmi nem volt köztünk, és csak azután láttam meg, miután belém lõtt. Azaz õ látott engem(E-100) de én õt nem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Erre én is kíváncsi lennék.

Akárki akármit mond, a láthatósági rendszer bugos. A nyílt terepen 100 méterre mozgásban lévõ KV csak úgy eltûnik. Ja, persze.

AZ szép P2vel mentem és 1 IS megvert. 6 lövés 6critical 0 damage.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Prokhorovkán, 2-es indulópontnál védtem a bázist tesztszerón fullos AusfB-vel (T9). E100 és Maus ellen. Kezdõkörtõl kb 50 méterre voltam jobbra az uton álltam, se fedezék se bokor se semmi nincs ott ugye. Tudtam h meghalok de a többiek már foglaltak ugyhogy bevállaltam. Namármost az E100 velem szembe jött kb 100-150 méterre volt tölem, se domb se emelkedõ se bokor se semmi se volt köztünk, hisz azon a pályarészen ugye nincs semmi. Gurul felém az E100 és ELTÛNIK!!!!! Maus nem csak az E100. Semmi ismétlem SEMMI sincs közöttünk, csak kb 150 méter. Lõ utána elõméltóztatik tûnni, de mire odafordulok MAUS-ról megint eltûnik.....nincs közöttünk semmi. Hát most erre mit mondjak? Lehet h én vagyok a hülye de ilyen régen nem volt. Ekkora faszom szarságokra nem emlékszem h lettek volna a játékban. Azt ne mondja nekem senki h olvassam el a láthatósági rendszerrõl a FAQ-ot mert erõsen kétlem h erre van normális magyarázat. Ez egy qrva idegesítõ bug a játékban. És ujabban állandóan láthatatlan tankok lõnek ki. Multkor T30-al mentem és egyszercsak egy kis domb tetejérõl egy Stug oldalba lõ 10 azaz TÍZ méterrõl! Ráfordulok, gondolom magamba ennek annyi, és pattanok de az még hagyján ugyanis ELTÛNIK! 10 méterre tõlem! Odalövök mégegyet de persze semmi hisz arrébment. Hogy nem tûnt elõ ha hátratolatott? 10 méterre volt tölem! Harmadikra lõttem ki.Mi ez ha nem bug. És miért nem csinálnak vele semmit? Nem hiszem h a hivatalos fórumon ne írnának hasonló hozzászólásokat. Ez biztos nem csak velem fordul elõ.
mozesapo
Szerintetek átbaszás?
gold olcsón

Vettem B2 én is, és tetszik. Kár, hogy eddig másik B2 ellen egy az egyben mindig vesztettem. ;( Amúgy élvezet vele farmolni.

Ha VK DB-nek lenne akármelyik ágyúval vagy 150-es átütése, simán azt tartanám meg.

nekem is azzal lett meg :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

én is ezzel a szarral szenvedek, igaz csak a ratyi 88 as fegyó van rajta, még pár k kell a szívószálhoz.. de lomha egy szar még a legnagyobb motorral is 😞
az amx13t-90es be szerintem van egy relé építve, ami véletlenszerûen bekapcsolódik csata közben, és ez azt eredményezi, akár hol eltalálja akármi a tankot azonnal kigyullad😄
Na már csak 75kill kell a 10 000.hez 😄
Gondolkozok rajta hogy B2vel kifarmolom 😄

WoT: Nishizumi77

Ez igaz. 😊

na látod😄 kár lenne eladni hidd el!
De legalább +os kör volt!

Jó meccs volt 😄
Tier 7 alatti tankot nem bántottam úgyhogy peace 😄

replay

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2011. december 30. 18:06:22
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 930
Szerzett kredit: 116 640

😊

Csata: Fisherman's Bay 2011. december 30. 18:09:09
Jármû: PzKpfw S35 739 (f)
Szerzett tapasztalat: 4
Szerzett kredit: 2 645

Kellett neki a lebaszás, utána rögtön lõtt egy hatost.

Koridor
Még az is lehet hogy elöbb lesz euronk mint 7.1 pöcsünk <#nevetes1>

szabii98
ja 😄DD
felröhögtem, kiégtem, besírtam. Minden esetre ilyen jót még nem nevettem 😄

I met God. She's black

Körülbelül fél éven belül valamikor. :-)

A dezertõröket nem lehet kinyírni????????Ezt elkúrtuk:-)
Visítottál? 😊

Épp én is ezt gondoltam.Vagy valaki már tudja mikor lesz 7.1?
mihelyst kijött a 7.1
Addig nehéz lesz, mivel a tank 7.1el érkezik.

Hát ez így megint nulla infó, bõven ráértek volna ezt elbüfögni mikor már itt a 7.1, mert úgy sem tudunk most mit kezdeni a kóddal.

MatchDiabolo
Megint free garázs hely ezek után már végképp senki nem fog garázsra költeni mert mindig jön valami.

szabii98
we are working hard to bring 7.1 as soon
ezen most rohadtul felvisítottam XDDDDDDD
aha...hard😄DDD

I met God. She's black

azt írja 30 napig érvényes meg 7.1esetében, akkor ha most beírom 7.1ben már a garázsomban lesz nemigaz??? 😄😄
http://worldoftanks.eu/news/796-happy-holidays-wargaming/

Akkor most már megkaphatjuk a tankot vagy mi?
Hát szerintem ez direkt így van. Ha nem látod akkor ne is tud merre, milyen sebességgel halad pontosan.

Ez azért van, mert tudod, hogy pontatlan, és óvatosabban bánsz vele. 😊

Ellõttem már pár gránátot BL10-el.
Van olyan amikor meghülyül.Tökmindegy mit csinálsz olyankor.Ha a seggedet a földhöz verdesed,akkor se fog jól mûködni.Eltûnnek a lövések,lepattannak még a faházakról is stb.Aztán pár csata után"megjavul",és mûködik rendesen.
Ez egyébként elég ritka,de elõfordul.
Ugyan ezt az effektust észlelem a T30 155-nél is.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Csak ugye az a kérdés, hogy miért annyira pontatlan? A pontossága megegyezik az IS-7-tel, de a célzási ideje jobb fél másodperccel, ámbár ennek ellenére az IS-7-et sokszorta pontosabbnak érzem. Az IS-7-tel tényleg eltalálom a célpontot, és könnyedén átlyuggatom. Objecttel ha 300 méteren belül volt, valamint egy kis véletlen folytán eltaláltam, akkor is lepattant a lövedék. Csak egy tipp, de szerintem azért húzzák le, hogy ha majd jön az második TD ág, akkor mindenki ráfeküdjön az újra, mondván, az Obj. 704 szar.

object.. 48 meccs - 87%