A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #154705 Na lőttem 1 pofa sört..
Szal Mountain Pass-on voltunk,2.kedvenc pályám.Alulról kezdtük normál csata.Kb 7-8voltam a sorban Lorraine40t-vel.A top tankok(e-75 stb) elindultak balra(én is,bár én a tempó miatt az 1.voltam).Kb 7-en leöltük azt a 2 szerencsétlent aki arra jött(1kill az enyém volt)..Ők nyomultak tovább,bár én már láttam,h alulról nézve közép és jobb szárny nulla.Természetesen ott jöttek..Nem baj,mentek tovább a mieink.
Írtam,pingeltem,h baj van középen,jobbra...Válasz semmi,erre írtam,h need help+megyek vissza,reakció semmi.1perc múlva"ok"-al nyugtázták.
Lényeg:Xartak mindenre,közben visszamentem és 60-70%ról leszedtem a foglalást,miközben nem győztem írni,h nyomás foglalni.1perc után el is kezdték.
Nem az zavar,h nem veregették meg a vállam,h vastagon miattam nyertünk.
Hanem,h tudom ezzel megerősítettem bennük,h le van xarva minden,menjünk 1 oldalt jó sokan és majd lesz vmi(hiszen ez a taktika bejön)
.Valami ökör,majd visszamegy,jelen esetben én a papír tankkal.Vagyis simán megteszik majd ue-zt még nagyon sokszor a jövőben.