banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• MALZrt
    A Lorraine 40t még most is nagyon jó tank! Több tapasztalt játékosnak is ezzel van a legjobb statisztikája (pl. emu87). Nekem is ezzel megy a legjobban, pedig a nagy nerf után játszottam vele a 7.3 és 7.4-ben.

Negatív véleményeket könnyű mondani bármelyik félig kifejlesztett tankról. Ki kell hozzá fejleszteni mindent, megvenni hozzá a ventilátort, stabilizátort, töltésgyorsítót, a legénységet pedig 200% fölé húzni. Jó taktikával most szerintem kiemelkedik a Tier 8-as mezőnyből.

A 90 mm DCA 45-ös ágyút érdemes használni hozzá, ugyanis így nyereséges tud lenni prémium nélkül is ez a tank.
    A 0.36-os pontosság jónak számít. Könnyen lehet vele találatot elérni 400-500 m-es távolságból is. Az autoloader pedig a legnagyobb erőssége.

Sajnos T9-ként már nem lesz jó. A teszt szerveren kipróbáltam, és az volt az érzésem, hogy egy AMX 50 120-at vezetek (ezzel is teszt szerveren mentem). A gazdaságos 90 mm DCA 45-ös ágyút elvették tőle! A gyorsulása is romlott! A forgási sebessége pedig majdnem lefeleződött!! Ezekkel a változtatásokkal nyelni fogja a sérüléseket, és a kreditünket.

A végeredményként kaptunk egy medium AMX 50 120-at.