A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #154382 Olyan tankkal szerezte, amivel 4 kill a legtöbb kilőtt egy csatában.
Egy védésnél egyedül maradhatott és letelhetett az idő.:D Én legutóbb így kaptam kampinovkán t34-el egyet, legnagyobb meglepetésemre. Csak mázlija volt, akár el is bújhatott valahova és kill nélkül is megkaphatta.
A retardált csodateamnek természetesen támadni kellett védés helyett. Lenyomtak egy klasszikus lemmingrusht a varázserdőben és rövid idő alatt megdöglöttek. Ketten próbáltuk védeni a másik oldalt, majd a srác megunta és öngyilkos rohamot nyomott, miközben én visszamentem a másik oldalra. A malomhoz kellett visszabújnom, mert a templom felől már felértek a dombra, a varázserdő felől sem kellett már sok és persze arty is volt. Az volt a mázlim, hogy nem cappeltek, mohók voltak.