World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Rejtõzni pantherrel nem lehet, ha lõsz akkor meg úgyis világítasz.
Akkor már inkább távcsõ, az legalább rendes med módban is mûködik, nem csak vérszivóként (ezt most kétszeresen is vérszivónak értem: egyszer az ágyú miat, egyszer meg azért mert kemplve sniperkedik vki 😊 )
Tehát kilõttél egy TigerII-t, egy Tigert, egy JagdPanthert, egy T29-est. Elvileg lesebeztél esetleg egy JT-t? Kilõttél egy type59-et, meg egy KV1-est? =) A daráló az mi? Valami Tier 1-2?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Hát ,ha bevesztek kicsiket is akkor egyszer veszem a bátorságot, hogy jelentkezzek egybe.
Az IS-3 nemsokára meglesz. Az már talán nem lesz olyan papírkutya.
FAQ-t mindíg ajánlgatom (már csak azért is mert jórészt saját iromány, persze sok okosság a többiektõl jön), ha még nem tetted szánj rá pár percet, voltak már akik szerint hasznos 😊
A pixellövésrõl: kb annyi a tudomány - nagy vonalakban - hogy azokat a pontokat célzod a tankon ami nem sima páncél hanem valamilyen egyéb ki kitüremkedõ alkatrész. Például frontpáncél esetén géppuska, lámpa, sofõr kikukkantónyilás (azaz periszkóp), tornyon a kupola, kukkolók meg ilyenek.
Ezt az is mutatja, hogy amikor az egérrel ráállsze ezekre a pontokra, a kurzor szine zöldre vált, jelezve hogy azt nagy valószinûséggel átütöd.
Ezek gyakorlatilag mindíg gyenge pontok, más kérdés hogy a fegyverek szórása miatt (hiszen a lövedék a szaggatott célkörön belül bárhol landolhat) csak nagyon közelrõl tudod eltalálni ezeket. Persze van a topikban itt pár Münchausen báró, aki ezeket a pontokat a térkép másik felérõl is ellövi, rájuk kell hagyni 😊 200 méter felett örülj ha eltalálod a célpontot, aztán majd a véletlenisten eldönti, mit találsz el a tankon.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Körbenézek majd. Igazából tier10-ig nem mertem a lehetõségét sem felvetni egy klánhoz csatlakozásnak, mert gondoltam ott mindenki csak a legjobb cuccokkal nyomul, gyíkok meg nem kellenek koloncnak.
Üdv
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Általában nagyon jó a hangulat,meg jók is vagyunk.<#lookaround>#lookaround>
Company sokkal jobb mint a platoon,plattonban ha mentek is hárman,marad még 12 hülye állat a csapatban.Companyban viszont számíthatsz az egész csapatra.
WoT: Nishizumi77
Egyébként pedig csatlakozz valamilyen klánhoz és agybõl lesznek cimborák. Szinte minden klán felvesz kicsiket is, vagy van kistankos alklánja.
Újoncnak számítom WoT-ban.
Szeptemberben kezdtem, de sok idõ kimaradt ezért gyakorlatilag kijelenthetõ, hogy egy hónapja játszom.
Nem vagyok béna csak nem rendelkezem akkora rutinnal, mint itt páran.
Olvasgattam a hozzászólásokat, hogy páran itt már azt is tudják, hogy az ellenfél tank melyik "pixelét" kell meglõni, hogy tuti átvigye a páncélt.
Szoktam látni néha itt keresnek a játékosok harcostársakat.
Ezért bátorkodom megkérdezni, hogy lenne-e kedve valakiknek játszani velem szakaszban?
Prémium accountom van, ezért betudok hívni 2 embert is a szakaszba.
Játékban Marshall_Zsukov néven találtok meg.
Fõleg tier5-6-7 környékérõl várok embereket.
T34,KV,KV-1S,KV-3,IS tankokkal rendelkezem. (A T34 kivételével minden tank maximálisan kifejlesztve és felszerelve).
Bárki akinek kedve támadt bandázni írjon rám játékban nyugodtan.
Köszönet és további jó szórakozást.
Üdv
Kurvajó ma az mm.
T-50-2 - hósikló
VK2801 - dagadtleó
Patton - puttony, patron
Pershing - persely
M7 Priest - presztizs
Type 59 - tájp
GW E-Type - tájpe
Ferdinand - ferdi
JagdPZ4 - kacsa
Panther - szívószál
Hetzer - heci
stb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Persze nagyban befolyásolja a véleményemet az, hogy a T-54-et pl klánwarra viszem, ahol nem annyira a lövöldözés a feladatom vele. Aki randomba viszi, valószínûleg jobban jár azzal a szettel, amit Nazarov írt.

Én is akkor. Aztán lehet találgatni mire gondoltam.
Oroszban ültem, kiszedtem vele egy kettes cicát, egy egyes cicát , egy darálót, egy vadászó cicát, egy fülest, sebeztem egy nagy cicát, egy sárgát is kilõttem, meg még egy kockát.
Aki ki találja mire gondoltam, az nagyon okos. Próbáltam nagyon furmányos és beugrató lenni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Amúgy tényleg lehetne annyi eszed, hogy nem linkeled be azt a gyõzelmi jelentést, ahol a Type59-el gyaktál le Tier5-6os ellenségeket. Type59-et 200-nál kissebb átütésû ágyúval gyakorlatilag nem lehet szembõl sebeni, azok pedig Tier7-nél kezdõdnek, Pantheren kívül ott is csak a Heavyken. Tier5-6 os tankok egyáltalán nem tudják sebezni a Type59-est, csak ha a seggét lövik, annyi tehetséget pedig még belõled is kinézek, hogy nem a tank seggét mutatod feléjük.
Ha már azt élvezed, hogy visszaélsz az OP tankoddal a jóval kissebb Tierûek kárára, akkor legalább ne reklámozd.
Amúgy valamikor jövõ héten jön az új patch, és onnantól kezdve a Type59 matchmaker besorolása egyezni fog a többi Tier8 medium tankával. Majd azt linkeld be, hogy az E-100, E-75, E-50, Patton és hasonlók ellen mire mész a Typeoddal, arra tényleg kíváncsiak leszünk.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Papíron a D-25T nem, a T29 105mm csak nagy mákkal viszi át a frontját. A Tigris nagy 88a pedig csak elvileg viszi át, nekem eddig nem sikerült. Iszonyú csíter az a tank 😄
I met God. She's black
Tigrissel szereztem a legtöbb XPt idáig ( persze haverom accán sikerült összehozni 😄 ) 2660 xp
I met God. She's black
Registered: 13.04.2011
Ry0K3N_HUN .
a typet csak az nem lövi ki aki nem akarja.vagy 183 körös. 2T vel alacsonyabb szint?azokat lõttem akik a legközelebb voltak hozzám.nem kerestem a nálam kisebb szinteket.csak hogy tudd.amúgy is minek írsz ide egyáltalán? azt lesed kibe lehet belekötni?
Akármi pattanhat róla akkor, idáig kétszer pattant le frontomról BL-10.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szerintem amúgy a Tigernek az adatai alapján simán Tier6-ban lenne a helye, csak azért van Tier7-ben, mert belõle következik a TigerII, ami remek Tier8as tank.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Az L71-en meg valahogy nem tûnt fel ez a célzási idõ, mindig kettõ másodpercet mondtam volna, ha kérdezi valaki. Ilyen szempontból van létjogosultsága a célzásgyorsítónak, de én itt sem használtam. Német tankokon nekem inkább vizes lõszertároló volt.