World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nyugodtan, ez egy nagyon zajos topik, a hsz-ek fele értelmetlen, ezerszer átrágott téma. Nagyjából körbe-körbe jár a beszélgetés 😊

Ja és a killekbõl feltételezem, hogy a szovjet tank, amit vezettél alsó hangon egy IS3, de inkább IS4-es?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

KVdaráló. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

molnarpe80
Köszönöm neked is. Feltétlenül átnézem õket.
Most már nem spammelek tovább. 😊

Az a gond, ha úgyis messzirõl "sniperkedsz" (azaz: más vérzik helyetted), minek a kamo? Nem vagy frontvonalban, úgyse téged lõnek mert a távolság miatt eleve nem látnak. Ha meg te vagy a következõ, a 0.05-ös rejtõzködési faktor mellett úgyis mindegy mi van fenn.

Rejtõzni pantherrel nem lehet, ha lõsz akkor meg úgyis világítasz.

Akkor már inkább távcsõ, az legalább rendes med módban is mûködik, nem csak vérszivóként (ezt most kétszeresen is vérszivónak értem: egyszer az ágyú miat, egyszer meg azért mert kemplve sniperkedik vki 😊 )

"Oroszban ültem, kiszedtem vele egy kettes cicát, egy egyes cicát , egy darálót, egy vadászó cicát, egy fülest, sebeztem egy nagy cicát, egy sárgát is kilõttem, meg még egy kockát. "

Tehát kilõttél egy TigerII-t, egy Tigert, egy JagdPanthert, egy T29-est. Elvileg lesebeztél esetleg egy JT-t? Kilõttél egy type59-et, meg egy KV1-est? =) A daráló az mi? Valami Tier 1-2?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

molnarpe80
Húú az jó. 😊
Hát ,ha bevesztek kicsiket is akkor egyszer veszem a bátorságot, hogy jelentkezzek egybe.
Az IS-3 nemsokára meglesz. Az már talán nem lesz olyan papírkutya.

Szia,

FAQ-t mindíg ajánlgatom (már csak azért is mert jórészt saját iromány, persze sok okosság a többiektõl jön), ha még nem tetted szánj rá pár percet, voltak már akik szerint hasznos 😊

A pixellövésrõl: kb annyi a tudomány - nagy vonalakban - hogy azokat a pontokat célzod a tankon ami nem sima páncél hanem valamilyen egyéb ki kitüremkedõ alkatrész. Például frontpáncél esetén géppuska, lámpa, sofõr kikukkantónyilás (azaz periszkóp), tornyon a kupola, kukkolók meg ilyenek.
Ezt az is mutatja, hogy amikor az egérrel ráállsze ezekre a pontokra, a kurzor szine zöldre vált, jelezve hogy azt nagy valószinûséggel átütöd.

Ezek gyakorlatilag mindíg gyenge pontok, más kérdés hogy a fegyverek szórása miatt (hiszen a lövedék a szaggatott célkörön belül bárhol landolhat) csak nagyon közelrõl tudod eltalálni ezeket. Persze van a topikban itt pár Münchausen báró, aki ezeket a pontokat a térkép másik felérõl is ellövi, rájuk kell hagyni 😊 200 méter felett örülj ha eltalálod a célpontot, aztán majd a véletlenisten eldönti, mit találsz el a tankon.

Szerintem inkább _HUN nélkül nézegesd meg aztán beszélünk 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

molnarpe80
Köszönöm a választ ilsalon.

Körbenézek majd. Igazából tier10-ig nem mertem a lehetõségét sem felvetni egy klánhoz csatlakozásnak, mert gondoltam ott mindenki csak a legjobb cuccokkal nyomul, gyíkok meg nem kellenek koloncnak.

Üdv

De nem is véletlen. Én nem tudtam vele közel menni és harcolni. Csak a messzirõl szívószállal sniperkedés ment. Szinte mindent átüt és nem kell lebecsülni azt a sebzést. Mire feleszmél az ellen már négyet-ötöt odasomtál.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Esténként szokott lenni tank company,amit ide be is szoktak írni.
Általában nagyon jó a hangulat,meg jók is vagyunk.<#lookaround>
Company sokkal jobb mint a platoon,plattonban ha mentek is hárman,marad még 12 hülye állat a csapatban.Companyban viszont számíthatsz az egész csapatra.

Hmm... de sok ember ajánlja az álcahálót Pantherre...

Szoktunk belinkelni replay videókat, érdemes megnézni lehet tanulni belõle.

WoT: Nishizumi77

hun chanelt megkeresed a játékban, csatlakozás és máris lehet társakat találni.

Egyébként pedig csatlakozz valamilyen klánhoz és agybõl lesznek cimborák. Szinte minden klán felvesz kicsiket is, vagy van kistankos alklánja.

molnarpe80
Sziasztok!

Újoncnak számítom WoT-ban.
Szeptemberben kezdtem, de sok idõ kimaradt ezért gyakorlatilag kijelenthetõ, hogy egy hónapja játszom.

Nem vagyok béna csak nem rendelkezem akkora rutinnal, mint itt páran.
Olvasgattam a hozzászólásokat, hogy páran itt már azt is tudják, hogy az ellenfél tank melyik "pixelét" kell meglõni, hogy tuti átvigye a páncélt.

Szoktam látni néha itt keresnek a játékosok harcostársakat.
Ezért bátorkodom megkérdezni, hogy lenne-e kedve valakiknek játszani velem szakaszban?

Prémium accountom van, ezért betudok hívni 2 embert is a szakaszba.

Játékban Marshall_Zsukov néven találtok meg.
Fõleg tier5-6-7 környékérõl várok embereket.
T34,KV,KV-1S,KV-3,IS tankokkal rendelkezem. (A T34 kivételével minden tank maximálisan kifejlesztve és felszerelve).

Bárki akinek kedve támadt bandázni írjon rám játékban nyugodtan.

Köszönet és további jó szórakozást.
Üdv

Ajanlanam figyelmedbe a hosszu csovu fogpiszkalonak a penetration erteket az altalad istenitett 88-al szemben. Ugye Pantherrol beszelunk aminek a rovid 88as van csak, P2-n mar nem alternativa a szivoszal de Panther-en meg nem alternativa a 88as ellene.

Kurvajó ma az mm.

Rammer nincs is rá mert auto loaderes

Hát eddig akivel beszéltem mind így hívta, de bocsánat ha nem érthetõen fogalmaztam.

T-50-2 - hósikló
VK2801 - dagadtleó
Patton - puttony, patron
Pershing - persely
M7 Priest - presztizs
Type 59 - tájp
GW E-Type - tájpe
Ferdinand - ferdi
JagdPZ4 - kacsa
Panther - szívószál
Hetzer - heci
stb.

Legitimista
Még azom sem volt, majd meglátom 😊

hát én a bat cahtre is ezeket fogom rakni maximum a rammert helyett rakok rá mást, de venti+stabilizátor egy ilyen medre kötelezõ
Eagle16
Nekem tök ugyanez volt, Malinovkán kb. 4-5 lövést kaptam be mindenféle nagy ágyútól szembõl, mind átlõtt és egyik sem sebzett...de ez történt már Is-3-mal is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Legitimista
Valóban, nem az összes medre alkalmas amit írtam, de E-50-em még nem is volt. T-54-re használom az alábbi szettet, és gyanítom, hogy Pattonre, Bat Challionra is azt fogom, valamint a Pantherekre is. A súlyosabb médiumokra még nincs kialakult felszereléstervem.

Persze nagyban befolyásolja a véleményemet az, hogy a T-54-et pl klánwarra viszem, ahol nem annyira a lövöldözés a feladatom vele. Aki randomba viszi, valószínûleg jobban jár azzal a szettel, amit Nazarov írt.

Ja, a játékban meg szerintem a T-52/2-re gondolt hósikló alatt ilsalon.

Efféle:

Annyira tetszik, hogy minden olyan nevet kap, hogy a szarból rá nem lehet jönni, mi melyik tartálynak az eredeti neve.

Én is akkor. Aztán lehet találgatni mire gondoltam.

Oroszban ültem, kiszedtem vele egy kettes cicát, egy egyes cicát , egy darálót, egy vadászó cicát, egy fülest, sebeztem egy nagy cicát, egy sárgát is kilõttem, meg még egy kockát.

Aki ki találja mire gondoltam, az nagyon okos. Próbáltam nagyon furmányos és beugrató lenni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

bocsánat! hogy mertem typet venni és használni.majd legközelebb ha látom hogy top tank vagyok. akkor csak megállok valahol és hagyom hagy lövöldözzék.legyen meg az öröme mindenkinek. T5-T6 mellet fel se tûnt ugye a Kv5.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Ez igaz, akármi pattanhat akrámirõl, de a TigerP-vel valamiért rendszeresen tudok eredményesen harcolni TigerIIõk és Löwék ellen is, pedig azoknak bõven át kéne lõniük. Nem egy lepattanásról beszélek, hanem többszázról.

a "fütyi" az aztán nagyon durva nem? csak olvass vissza pár nap hozzászólást. minden 3.ember moderálva lehetne.de nincs. én még így is vállalom. közben meg bármikor regelhetnék új néven.ennyi.

Nem hinném hogy erre a fajta stílusra mi itt kíváncsiak lennénk.

Amúgy tényleg lehetne annyi eszed, hogy nem linkeled be azt a gyõzelmi jelentést, ahol a Type59-el gyaktál le Tier5-6os ellenségeket. Type59-et 200-nál kissebb átütésû ágyúval gyakorlatilag nem lehet szembõl sebeni, azok pedig Tier7-nél kezdõdnek, Pantheren kívül ott is csak a Heavyken. Tier5-6 os tankok egyáltalán nem tudják sebezni a Type59-est, csak ha a seggét lövik, annyi tehetséget pedig még belõled is kinézek, hogy nem a tank seggét mutatod feléjük.

Ha már azt élvezed, hogy visszaélsz az OP tankoddal a jóval kissebb Tierûek kárára, akkor legalább ne reklámozd.

Amúgy valamikor jövõ héten jön az új patch, és onnantól kezdve a Type59 matchmaker besorolása egyezni fog a többi Tier8 medium tankával. Majd azt linkeld be, hogy az E-100, E-75, E-50, Patton és hasonlók ellen mire mész a Typeoddal, arra tényleg kíváncsiak leszünk.

Ja persze E-50-re meg rammer+venti+stabilizátor kell. Az már amúgy is 60tonna mégis med
Mi a szar az a hósikló?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tegnap milyen kellemetlen élményben volt részem. VK 45B-vel egyedül maradtam öt ellenfél ellen. Kilõttem két lesebzett IS4-et, maradt egy T32, Tigris és hósikló. Kezdek harcolni a két heavyvel még majdnem max hp-n. Természetesen a hósikló a seggemben és sebezget. Kilõttem a T32-t is, de sehogy sem tudtam úgy fodulni, hogy a kicsit belõjjem. Már a Tigrisbe is belelõttem, amikor valahogy a csövem elé került a hósikló. Na mondom, most megkapod öcsém. Didn't go trough let belõle. Természetesen utána már nem volt lehetõség újra lõni, kicsináltak. Pedig a skuló nagyobb volt, mint a járgány, ami eltaláltam. Csóváltam a fejem rendesen. A platoontársak meg hiába drukkoltak, kikaptunk.

Legitimista
A fütyizõs válaszod után ez a besértõdõs/kikereslek és felháborodottan válaszolok stílus jól alátámasztja, hogy miért lehetsz moderálva. Legalább tudom, hogy miért nem kattintok többé rá arra, amit írsz.

szabii98
Nekem Tigris Pben az tetszik, nem tetszik, hogy rohadt nagy a front páncélja.
Papíron a D-25T nem, a T29 105mm csak nagy mákkal viszi át a frontját. A Tigris nagy 88a pedig csak elvileg viszi át, nekem eddig nem sikerült. Iszonyú csíter az a tank 😄

I met God. She's black

Teljesen jó az a Tigris, 6.6 elõtt az jött be legjobban T7 heavyk közül, 6.6 után nyilván Tiger(P) 😄
Tigrissel szereztem a legtöbb XPt idáig ( persze haverom accán sikerült összehozni 😄 ) 2660 xp

Legitimista
Medre nem teszek rammert, mert lassítja, sõt úgy általában semmit ami nehéz. Nálam optika, venti, teleszkóp/álcaháló valamelyike.

szabii98
Ne féltsd azért a Tigrist..ha jól befordítod, a GW Tiger is pattogzik a napalmjával 😄

I met God. She's black

te biztos sokat megélt tapasztalt játékos vagy a 183 köröddel.gondolom ez vagy.
Registered: 13.04.2011
Ry0K3N_HUN .
a typet csak az nem lövi ki aki nem akarja.vagy 183 körös. 2T vel alacsonyabb szint?azokat lõttem akik a legközelebb voltak hozzám.nem kerestem a nálam kisebb szinteket.csak hogy tudd.amúgy is minek írsz ide egyáltalán? azt lesed kibe lehet belekötni?

"még a Tier8 tankok is alig lövik át"
Akármi pattanhat róla akkor, idáig kétszer pattant le frontomról BL-10.

De sajnállak érte.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát a Tigris az olyan, hogy már a Tier4-es orosz T-28 és SU-85B is átlövi szembõl top löveggel a páncélzatát. Tier5ösök mind kivétel nékül átlövik szembõl, Sherman, Stug is, a KV és a SU-85 meg lazán. Összehasonlításképpen, a Tiger P-t, ha nem tudják eltrafálni a tornyot(mondjuk a távolság miatt) még a Tier8 tankok is alig lövik át. A Tiger P-rõl meg meglepõen sokat pattognak azok is, akiknek elvileg nem kéne. Egyszer elõfordult, hogy két Löwét sikerült feltartanom egyedül Steppesen a szélsõ egyenes völgyben, mert a nagy távolság miatt nemigen tudták eltalálni a tornyomat, a tanktestrõl meg pattogtak. A távolságot pedig nem csökkentették. Én viszont a kiválló L/71-el minden lövéssel sebeztem a hasukat, így az egyiket kilõttem, a másikat meg levittem 10%-ra, mire az egyik arra járó medjük az oldalamba került és kilõtt. Hát ilyet azért nem sok tankal tud megcsinálni az ember, még a T29-el se, nemhogy az IS-el vagy a Tigerrel.

Szerintem amúgy a Tigernek az adatai alapján simán Tier6-ban lenne a helye, csak azért van Tier7-ben, mert belõle következik a TigerII, ami remek Tier8as tank.

Zegi Norbi HUN
Hát ez az Obj 704 nagyon OP lett a 7.0 óta😮 Nagyon sok lövés egyáltalán nem is sebez,most is az elsõ 5 lövés nem vitt le HP-t,pedig arty,is7,t32,kv3 lõtt rám😄 A meccs vége fele is volt ilyen,mikor 1 lövés kellett volna,h meghaljak,de nem sebeztek rajtam semmit😛 Egészen megtetszett😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Hát nálam a Tiger P hatékonyságát erõsen megdobja a célzásgyorsító, szerintem L/71-re kötelezõ.

pantherre én rammert ( ez minden tankra kötelezõ darab nálam ) célzásgyorsítót és ventillátort tennék.

Igaz, de én mégsem használtam. Valahogy többet ért, hogy kettõvel többet lõhetek, mire észrevesznek. Ez csak játékstílus kérdése.

Az L71-en meg valahogy nem tûnt fel ez a célzási idõ, mindig kettõ másodpercet mondtam volna, ha kérdezi valaki. Ilyen szempontból van létjogosultsága a célzásgyorsítónak, de én itt sem használtam. Német tankokon nekem inkább vizes lõszertároló volt.

igen az volt te fütyi

Ugye nagyon megerõltetõ lehetett kilõni a 2 tierrel kissebbeket tudva hogy át sem tudnak lõni?