banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    No, örülük hogy többen arra a következtetésre jutottak mint én (este azéért fél órám elment rá) - igaz hogy közvetlenül csak 4470 sebzést vittem be, de mivel a 7. perctől kezdve én spottoltam a mögöttem lebzselő 2 typenak meg KTnek az ellenséges KTkat, T34et, T20-at és KV5öt, igy minden sebzés feléért amit ők vagy az arty vittek be nekik rewardot kaptam.

Ahogy elnéztem a csapattársaim cirka 4500 sebzést osztottak le, ennek a fele 2250 amennyiért nekem járt a jutalom.

Igy végelszámolásban 4470 (saját sebzés)+ 2250 (csapattársak sebzésének fele) = 6720 sebzésért kaptam a jutalmat. És valóban ez több mint a 2. és 3. helyezetté, és kb arányosan ennyivel is nagyobb a realXp és real credit.

Az egészet csak azért hoztam fel, mert a jövőben ha lesznek az eredményekkel kapcsolatban kritikák (miért béla az első amikor kevesebb sebzése van - biztos hazudik) akkor be kell látni, vannak nem triviális tényezők az XPben.

------

Diegho: tudtommal a nagyobb tierért járó bónuszt 2-3 patchel ezelőtt megszűnteték: miközben mindenki azzal volt elfoglalva hogy X tank bevételén nerfeltek 5%-ot meg 10%ot (akkoriban volt a nagy gazdasági rebalance, állandóan ilyen táblázatokat kaptunk), a többség globálisan ott bukja a sok bevételt, hogy egy petákkal sem ér többet ha 500HPt egy Mausról lősz le mint egy KV1-ről.
    Állandóan

-----