World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az IS7 lámpáit céloztam és átvittem. 5-bõl 3x. Nem volt beforgatva.
Egy masunkkal harcolt én csak csipegettem a masu mögül. Kb. 15m-rõl.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
88 L/71hez meg kötelezõ, mert annak 2,5 a célzás ideje.
WoT: Nishizumi77
Ha snipert játszol vele, akkor: töltés, álca, gukker
Ha rohangálós medet, akkor, töltés, stabilizátor, 10%-os gukker
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Overlord, how much has the Tiger's performance increased compared to 7.0 and 6.7? With the changes it got.
+3.7% exp and +0.5% win ratio. Not a big deal, however it allowed Tiger to get ahead of IS.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

tudja valaki mikor lesz a Is-4 bõl T10? az igazi szopás lesz. szerény véleményem szerint egyáltalán nem az a lapattanós csoda.

Filózóm távcsöven meg álcahálón a GLD és a venti helyére. Más mit használ?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Lehet már túl késõ van, de ezt nem nagyon értem.
A magyar játékosok meg külön megérnek egy misét, miután meghalnak, elkezdenek anyázni meg ugatni mindenkire. Persze nem mindenki de mostanában egyre gyakrabban látom. Hiába no, nem tagadjuk meg magunkat itt sem (ti. mindig valaki más a hibás sosem mi LOL)
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
File name: 20111229_0018_usa-T34_hvy_ensk.rar File size: 885 KB
Kár hogy T50-2 javítása olyan rohadt sokba kerül,és olyan keveset hoz.
Vereség
Csata: Abbey 2011. december 29. 0:30:00
Jármû: T-50
Szerzett tapasztalat: 550
Szerzett kredit: 13 996
Javítás:
T-50 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 140
Megvásárolva:
A lõszerek T-50 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 735
Jót lehet ökörködni ezzel a kis fossal.
Természetesen ez sem jelenti azt hogy mindíg nyerni fogtok (mert hát azért nyilván mi magyarok is sokszor átlag játékosok vagyunk, plusz azért a csapatban még mindíg van 12 random ember), cserébe simán meg lehet csinálni együtt a klasszikus manõvereket:
- flankolás: egyik lefoglal, másik automatikusan flankol.
- tûz összpontosítás: mindig megbeszélitek éppen kit kell lõni (igy pl 1 Panther2+Type párossal közelharcban kivégeztünk 3 type-ot meg némi aprólékot mellé)
- charlie angyalai póz: utolsóként, segget egymásnak fordítva nyomni egy last standet
- heroisztikus önfeláldozás: amikor a haver már kevés HPn van, bevetõdsz elé hogy ne haljon meg
- és persze teamspeaken onlájn lehet noobozni a platoontársakat, nem kell chaten titkárnõsködni 😊
- amikor az egyikünk már halott, van ideje osztani a csapatot chaten amíg a másik játszik 😊
(Gondolom kilõttek,vagy magadra hagytak).
Eredmény:semmi.
Beszoptad?Majd tier 9-10-nél...
Ma egyik sturmpanzer jajgat hogy segítség, én odamentem és kilõttem az õt szorongató T50-et. Megköszönte, de nem ment arrébb egy bokorral sem, pedig írtam neki hogy most valszeg spottolva lett. De nem, õ szépen egyhelyben megvárta míg három találatot kap az ellenséges taracktól.
Amúgy ma ilyen hülye nap van, egyfolytában pusztulok, állandóan az alsó harmadban vagyok, pattogok mindenrõl, a legkisebb tankokra is 0%-os criticalokat lövök egymás után 5ször. Engem persze egy lövésbõl kikapnak. Tudom, én vok a béna.
Elkezdtem menni a T25-el, azzal meg folyamatosan 3-4 killek meccsenként, és zöme gyõzelem. Ki érti ezt, hogy pont a prém tankkal, hát hogyhogy? 😄😄😄
Vereség
Csata: Ensk 2011. december 28. 23:07:25
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 937
Szerzett kredit: 101 733
Ilyen defektes tankoktól óvakodni kell minél elõbb eladni már várom nagyon.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
amugy csak nekem gyullad ki folyamatosan ez a hulladek vk4502p?
De most nagyon megtetszett.😄
I met God. She's black
I met God. She's black
és 25k-t szereztem már
I met God. She's black
2es motor és nagy ágyú ajánlott
I met God. She's black
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú