World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Karácsony volt idén. Pattonnal voltam, de csak a Pershing utolsó ágyúja van meg rajta.

Az IS7 lámpáit céloztam és átvittem. 5-bõl 3x. Nem volt beforgatva.
Egy masunkkal harcolt én csak csipegettem a masu mögül. Kb. 15m-rõl.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ja általában nem szükséges, de mivel a panther gyorsan betölt a szívószállal ezért érdemes rá a célzásgyorsító, hogy a kör is legyen összeszûkülve nagyjából mire betölt.
88 L/71hez meg kötelezõ, mert annak 2,5 a célzás ideje.

WoT: Nishizumi77

Tigris teljesen korrekt tank, gyenge páncélt kompenzálja a sok HP és remek löveg.

Én célzásgyorsítót nem ajánlom, námet tankokra nemigen kell az.

Ha snipert játszol vele, akkor: töltés, álca, gukker
Ha rohangálós medet, akkor, töltés, stabilizátor, 10%-os gukker

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Én meg pont kezdek bajban lenni a tier 7-el, mert nem tudom mit ne tartsak meg. Eddig a T29-et próbáltam, tetszik. A Tigrist sokan szidják, de nemsokára meglesz és érzem nekem az is tetszeni fog. A VK3002DB az L/70-es fegyverrel még szintén nagyon bejön, megtartósnak tûnik ez is. És erre nemrég lett meg az IS, ami eddig egy álom. Nagyon nem jött be a KV-3 a lassúsága miatt, ez meg már megy, a 122-es fegyvert már megszoktam így elég jól tudom használni. Érdekes módon én pont az ellenkezõjét tapasztalom. Legtöbbször ugye nagy tierû csatákba vág be és nem is törõdnek velem, könnyedén lepek meg Királytigrist, IS-3-at is vele. Nagyon tetszik.

Bizisten megnéztem volna, de ez a 20.-i körök rarja! <#vigyor0>
Ráadásul,még kempelsz is!<#eplus2>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

IS-4et én ugyanúgy átlövöm meg ugyanúgy pattogok róla mint eddig, semmi változást nem láttam rajta.

Csak aztán nehogy nerfeljék:

Overlord, how much has the Tiger's performance increased compared to 7.0 and 6.7? With the changes it got.

+3.7% exp and +0.5% win ratio. Not a big deal, however it allowed Tiger to get ahead of IS.

bekaptam már vele szembõl jópárat.20 m rõl egy nyavalyás is3 lõtt ki.200 m rõl lehet lepattan.de ma volt olyan is ,hogy egy E75 és Is4 pattogott rólam szembõl. miközben egy vacak T44 körbeszaladgált és MINDENHOL átlõtt menet közben!nem tudom mivel lõdözött de átlag 200akat szedett le.az is lõtt ki.semerre nem tudtam menni. szembõl az e75 is4 páros. körbe körbe meg a t44. jobbról balról domb fedezék sehol.arra ügyelt a nyavalyás hogy ne kerüljön szembe az ágyúmmal.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

na ilyet sem láttam még,nem löktük fel egymást.
MatchDiabolo
Próbáld csak ki 7.0-ba mindenki a IS7 miatt sírt közbe meg IS4 lett megerõsödve már nem egyszerû szembõl rányomni egyet mert pattog mint kecskeszar a deszkán.

csak tudnám mi a na ezt inkább nem irom le van 5 arty amikor ugy világitanak a map-on az ellenfelek mint rudolf rénszarvas orra holdvilágos éjjel jelzek nekik hogy öten vannak egymás mellet az ellenséges tankok és becsukot szemmel is eltalálnak egyet.De NEM nekik nem kell az e-100 jagdtiger-böl kettõ nem õk a nyomorult tigert lõvik mert az a pálya másik felén van és a kutya se törödik vele.És ezután ha érdeklödöm hogy mi a lófasz van leugatnak hogy e-100-zal 0 killel ne pofázzak és amikor jelzem hogy azért van 0 kill-em mert egyik sem nézte a mappot akkor nagy bûszkén beirja az idiota hogy neki van 1 mert ötböl egynek sikerült eltalálni a tigert. gratulálok remélem mindig ilyen jól fog játszani az ilyen balfaszt beültetném egy tankba hogy lássa milyen az amikor körbeveszik és nem segit senki.Azért tudnak ugatni hogy spotolj nekik de ha te kéred hogy hova löjön még véletlenül sem lõ oda .Tisztelet a kivételnek néha ki lehet fogni egy rendes arty-t de ez nagyon ritka.Na jól ki dühöngtem magam most beülõk az e-50-be és kilõvõk egy pár arty-t.
ami rajta van maradhat is.minek rá álcaháló?azt rakd td re vagy artyra.lövegnek meg a 88ast használd. az a hosszú csövû fogpiszkáló csak viccnek van hozzá.hiába gyors.semmire se jó! 3\4 et 4 lövésbõl viszi..szégyen.anno alig vártam hogy meglegyen rá a 8,8.
tudja valaki mikor lesz a Is-4 bõl T10? az igazi szopás lesz. szerény véleményem szerint egyáltalán nem az a lapattanós csoda.

Köszi ROPI88 igen ez volt felraktam és tökéletessen mûkõdik.Õrõk hálám üldözzön.<#wave>
zolcsikahunnak hogy noobozhasson.utálom az ilyeneket!game közben szidja a typekat.meg noob aki azzal van. hát hogy lásd zolika a type nem csak pénz farmolásra való.aki ügyesen játszik vele! döntõen befolyásolja, hatja a játék kimenetelét!

Na, mit érdemes felszerelésként Pantherre pakolni? Most célzás/töltésgyorsító és venti van rajta.

Filózóm távcsöven meg álcahálón a GLD és a venti helyére. Más mit használ?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

hawken
hö?
Lehet már túl késõ van, de ezt nem nagyon értem.

A magyar játékosok meg külön megérnek egy misét, miután meghalnak, elkezdenek anyázni meg ugatni mindenkire. Persze nem mindenki de mostanában egyre gyakrabban látom. Hiába no, nem tagadjuk meg magunkat itt sem (ti. mindig valaki más a hibás sosem mi LOL)

Igen, csak 1 csatára.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Mondjuk én is elég béna voltam a t95-el, le kellett volna rohannom. De amit az is4 csinált, majd fele hp-val nem tudta kilõni a 7%-os t95-öt, a frontját lõtte, közvetlen közelrõl... az egy vicc volt.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

A benzin 1 csatára érvényes vagy folyamatosan?

Sikerült megfutni a rekord creditem vereség mellett. Brutár kör lehetett volna, ha gyõzünk, dehát a noob is4-ünk megoldotta. Sajna csak kicsiket lõttem, de legalább sokat.😄 88k lett, pedig érzésem szerint nem is volt nagy durranás, csak óriási mázlim volt, h béná játékosokkal futottam össze. Azért ez már majdnem löwe szintû kereset. A vége elég kézremegõs, mázlis, szívrohamos, beszarós, t95 menekülõs volt.😄

File name: 20111229_0018_usa-T34_hvy_ensk.rar File size: 885 KB

Kár hogy T50-2 javítása olyan rohadt sokba kerül,és olyan keveset hoz.

Vereség
Csata: Abbey 2011. december 29. 0:30:00
Jármû: T-50
Szerzett tapasztalat: 550
Szerzett kredit: 13 996
 Javítás:
T-50 jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 140
 Megvásárolva:
A lõszerek T-50 jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 735
Jót lehet ökörködni ezzel a kis fossal.

Patchaou szokott csinálni companyt,rohadt jók szoktak lenni.

Platoonozni kell, akkor legalább tudod hogy 1 vagy két emberre még számíthatsz.

Természetesen ez sem jelenti azt hogy mindíg nyerni fogtok (mert hát azért nyilván mi magyarok is sokszor átlag játékosok vagyunk, plusz azért a csapatban még mindíg van 12 random ember), cserébe simán meg lehet csinálni együtt a klasszikus manõvereket:

- flankolás: egyik lefoglal, másik automatikusan flankol.
- tûz összpontosítás: mindig megbeszélitek éppen kit kell lõni (igy pl 1 Panther2+Type párossal közelharcban kivégeztünk 3 type-ot meg némi aprólékot mellé)
- charlie angyalai póz: utolsóként, segget egymásnak fordítva nyomni egy last standet
- heroisztikus önfeláldozás: amikor a haver már kevés HPn van, bevetõdsz elé hogy ne haljon meg
- és persze teamspeaken onlájn lehet noobozni a platoontársakat, nem kell chaten titkárnõsködni 😊
- amikor az egyikünk már halott, van ideje osztani a csapatot chaten amíg a másik játszik 😊

NA én pont ezt fejeztem be 1-3hete.Senkit nem érdekel,h szerencsétlen hülye vagy.Akár magyar..
(Gondolom kilõttek,vagy magadra hagytak).
Eredmény:semmi.
Beszoptad?Majd tier 9-10-nél...

hawken
Igen azt.
Ma egyik sturmpanzer jajgat hogy segítség, én odamentem és kilõttem az õt szorongató T50-et. Megköszönte, de nem ment arrébb egy bokorral sem, pedig írtam neki hogy most valszeg spottolva lett. De nem, õ szépen egyhelyben megvárta míg három találatot kap az ellenséges taracktól.

Amúgy ma ilyen hülye nap van, egyfolytában pusztulok, állandóan az alsó harmadban vagyok, pattogok mindenrõl, a legkisebb tankokra is 0%-os criticalokat lövök egymás után 5ször. Engem persze egy lövésbõl kikapnak. Tudom, én vok a béna.
Elkezdtem menni a T25-el, azzal meg folyamatosan 3-4 killek meccsenként, és zöme gyõzelem. Ki érti ezt, hogy pont a prém tankkal, hát hogyhogy? 😄😄😄

Nincs ma company?T8 vagy T6 érdekelne.

jöjjenek már a franciák, jó lesz az majd😄 tényleg mint a piszkos harrrybe, fogadjunk hogy most azon gondolkozol 5-t lõttem vagy 6ot😄
faszomat bele a tarackokba
.. csodas.. mar csak 200k xp es eladhatom.. 😛
Elsõ normális meccsem lett volna Lóvéval, de 7 type az 7 type:

Vereség
Csata: Ensk 2011. december 28. 23:07:25
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 937
Szerzett kredit: 101 733
noname23
Nem az ilyen xar nekem is<#hehe>
Ilyen defektes tankoktól óvakodni kell minél elõbb eladni már várom nagyon.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

.. mai csucs.. arcticon 4x deritotteuk fel az ellenseg 4 tarackjat, amibol a mi 5 tarackunknak egyetlen alkalommal sem sikerult egyetlen darabot sem kiloni..

amugy csak nekem gyullad ki folyamatosan ez a hulladek vk4502p?
Örülj neki😊Nem egészen így van.😊

szabii98
úgy különösen semmire. Nekem most szvsz szerencsém van vele.
De most nagyon megtetszett.😄

I met God. She's black

Na de mire gondolsz?

😄
kezd picit elegem lenni, hogy a t-25 folyton tier8ba megy, mindjárt írok overlordnak, hogy refundot akarok, vagy adjanak helyette egy b2-t
azt hiszem erre gondolsz wot tweaker

szabii98
Egész nap szenvedtem és pattogtam vele mindenhonnan, most mindent átvisz szinte...nemtom mivan de örülök neki D:

I met God. She's black

Mond mik az észrevételeid a Tigerrel.

szabii98
Semmi, de jól osztogat az MM, jól lehet menni, 3 meccsbõl 1800xp, + duplával 1300xp 😊
és 25k-t szereztem már

I met God. She's black

mért mi lesz ma éjjel?
szabii98
Aki szerint szar a Tigris, az csináljon platoont, hívjon egy t7es tankot és menjenek pár kört ma éjjel
2es motor és nagy ágyú ajánlott

I met God. She's black

Mit kell linkelni?

Én még 6.7 -nél használtam azt hogy lövéskor levette a füstöt és láttam hogy hova lövök hát néztem néha nagyot hogy hova ment a lövés.Egyébként 7.0-ra nem tudná be linkelni valaki,nagyon meg kösszöném.Elöre is köszi.
patchaou
Én meg azon filózok, hogy vissza kéne vásárolni 😄 Igaz hogy a kill arányom kisebb volt, de élveztem vele a játékot. Nekem is lõtt mellé olyanokat hogy csak lestem, de ezt minden tanknál eljátssza a játék x körönként. Remélem lesz majd valami duplázós event mostanában és megszedhetem magam kredittel.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

bardocz
Nekem is hasonló volt, de most olyanok mentek mellé, hogy én abbahagytam. Úgysincs kreditem IS-3-ra.