A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ez sem egyértelmű. Mines-n nem 1x lazán nyertünk hill nélkül is. Főleg, ha a másik fél se mászik fel oda. De volt, hogy kb a 2., 3. percig volt nagy csata érte, oszt utána csönd. Én is rohanok oda, de, ha látom, hogy egyedül érdekel a dolog, nem erőltetem, osonté vissza. Leszarom, majd csak lesz valahogy hill nélkül is. Volt, hogy 80-90% nyerési esélyt adott a xvm mód, és már kb a 3. percben 1:7 volt az állás. Jó ez a mód, én is használom, de szerintem csak a három adat együtt hoz értelmezhető következtetést. Aki sokat játszik, mégis rendkívül kicsi az eff értéke (5-6-700), és a win ratiója (45% alatti), na az tuti láma. Néha figyelem ezeket. Az egyik fajta nem tudja, mikor látszik IGAZIBÓL a tank, azaz, ha csak a tornya látszik, a többi takarásban, Ő ezt nem fogja fel, és lőné a testet. A másik meg az, aki anno, kis tankokban már az indulásnál lövöldözik csak úgy, mert jól néz ki. Ez később, mivel nincs pénze, mert el lőtte, beáll kempelni a bázis kör szélén valahol. Csak forgatja a csövét, és már csak akkor lő, ha elé mászik valaki. 
Tehát, lehet, hogy jó az a 80%, de az ember már csak olyan, hogy a maradék 20%-ot figyeli. Főleg, ha kirívó esetek vannak, mondjuk ad 10% esélyt, és lazán nyerünk, vagy ad 80%-ot, és mint írtam, már az első percekben látszik, hogy ez biza buktavári.