World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap 18:04 | privát | válasz | #88160
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/34672-adiyas-sight-scope-mod-121611-update/Adiya's Sight Scope Mod
Fórumon érdemes nézelõdni ott vannak jó dolgok.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
WoT: Nishizumi77
Ha vissza akarod ültetni õket Tigerp-be akkor újra át kell képezni õket.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amennyiben akkor nem IS-be, hanem pl.: VK4502-be teszem át, akkor mik a válaszok?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Most képeznék át elõször legénységet. TigerP-bõl 100%-os legénység +73%repair képzettség. Ha átültetem õket egy IS-be, akkor hány százalékosak lesznek (legénység és képzettség százaléka), illetve ilyenkor el is felejtik a TigerP-t, tehát ha késõbb visszaültetném õket, akkor ott sme lennének már 100!-osak?
Egy kérdésem lenne még pedig az,hogy most ért véget a csatám és úgy lõttem ki egy ISU-152-õt hogy az nem tudott megfordulni mondjuk nem is engedtem.Erre írja a játékos hogy felvette az egészet és kibannoltat.Ezért engem bannolhatnak?Én Sherman-nel voltam.
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2011. december 27. 13:49:31
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 553
Szerzett kredit: 32 685
Nekem mindenesetre nagyon plusszos kör volt,pénzben.
Igazából 100 oktános benzin kell hozzá, hogy ne lassuljon kanyarban és rendesen gyorsuljon. Na meg az, hogy az ember megtanuljon menetbõl sniperkedni.
Nem könnyû tank, de ha látok ingame egy másik Pershinget a saját csapatban, az már jel lehet arra, hogy ez egy körültekintõ játékos, míg sok P2 csak kempel, míg a T44-ek az elején megöletik magukat...
Eddig elég felemás érzéseim vananak a Pershingel kapcsolatban. Sokat szívtam érte a T20-al, és most nemigazán tetszik. Bár az jobb motor és löveg sokat javított rajta, nemhinném hogy megállja majd a helyét a T9-T10 ellenfelek ellen. De amennyire a T-44et és a PantherII-õt megfigyeltem, még azoknál is gyengébb, nemhogy a szembõl lõhetetlen Type59nél. Nemtudom a nagyobb lánc mennyit fog dobni a mozgékonyságán.
T-44 az új, mégerõsebb motor és a zseniális LB-1 löveggel nyilván a T8 medek királya.
Vereség
Csata: Lakeville 2011. december 27. 12:57:05
Jármû: T14
Szerzett tapasztalat: 739
Szerzett kredit: 27 361
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Mesterlövész
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Az m18-at nagyon várom, kiváncsi leszek a mozgékonyságára. Egy az egyben ki fogja váltani asszem az m24-et scoutolás terén.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
2. There was certain performance drop after 7.0: M2 med: - 2-3%, M5 Stuart: -6%, Hetzer: no drop, VK2801: -11%, M4 Sherman: -2-3%.
Akkor nincs spotolás, ha pedig csak csúnyán néz, küldöm a méhtelepre.
7.2 - Which new TD line will be introduced: US only or also new German TD line?
7.3 - I suppose that the new USSR TD line will be introduced with 7.3 (along with Soviet Heavy line revision).
1. US only.
2. Soviet only.
Köszi a segítséget
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú