banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tripla
    Sziasztok új játékos vagyok itt. Egy olyan kérdésem lenne hogy kaphatok-e bannolást azért amit igazából meg se tettem? A story: Elkezdődött a csata, és elindultam a hegyre fel közben lőttem egyet a betonba egy tank mellé. Erre ő megfordult és nézett rám (gondolom) majd ismét elindult felfele. Láttam hogy visszanézett ezért poénból újra a tankja mellé lőttem de néztem hogy véletlen se találjam el. Ezután megállt felém fordult majd ment tovább, én harmadszorra is lőttem egyet erre megállt felém fordult és belém lőtt (KV-1-el voltam) Majd tovább ment mint aki jól végezte dolgát. Én erre belelőttem lement neki is az élete, de ezt ő nem hagyta addig követett (én már tolattam lefele) ameddig meg nem ölt persze én is vissza lőttem. Majd neki maradt 14%-az életéből én meg meghaltam. EZután egy kis idő múlva a chaten valamit írt a banról és a supportról meg ilyesmi. Most akkor én lennék a hibás?