World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
"Kettõ: A két esemény között eltelt pár év. Nem hibáztatható egyetlen ma élõ amerikai sem, az atombombáért. "
És a holokauszt témáról mikor fognak leakadni az emberek? Ma is mennek a kártérítési igények, lásd MÁV ellen. Valakit lehet hibáztatni, a gyõzteseket meg nem?
De akkor mindenki képmutató nem? Mi is, az amerikaiak, japánok, arabok, németek tûzföldiek...mindenki képmutató.

Vagy csak a másik ország képmutatása baj, a miénk nem?

Ilyen a világ basszus, ilyen is volt, és ilyen is lesz. Ha háborút akarsz vívni, azt kell mondani, mi nekünk van igazunk.

Most gondolj bele, mi lenne ha egy török ember azt mondaná, milyen képmutatóak ezek a magyarok, goromba módon harcoltak ellenünk, miközben mi csak a hitet akartuk terjeszteni, ezeknek a hülye gyauroknak.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Tudod ez a fekete-fehér gondolkodás. Nem hiszem, hogy arra utaltam volna, hogy elfogadhatónak tartom az atom bevetését. Megtörtént ez van. A biztosítékot nálam azért nem veri ki, mert ez már történelem. A muhi csata is kiverhetné a biztosítékot..és lehetne szidni a mongolokat. De változna bármi is?

Nem, nem az amerikai nemzet bûne. Mert akkor Szálasi tettei, a magyar nemzet bûne! Gondold át hogy mit beszélsz. Ha úgy gondolod , az atom bevetése az amerikai nemzet bûne, akkor azonnal menj el egy zsinagógába, és kérj bocsánatot a nyilasok tetteiért!
Nincs olyan, hogy nemzet bûne!!!!!!!!!!!!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pont ez benne a képmutatás, mert nem LEHET "jó ügyért" harcolni<#eplus2>
A hatalomért meg a befolyásért meg az "élettérért" lehet, úgynevezett "jó ügyért" nem lehet.
Ennyi.

iSS!

"Egy: 9/11 terrorista cselekedet volt, az atomot ellenben háborúban vetették be."

A nemzetek háborúban is felelõsek a tetteikért, legyen az london/berlin bombázása, vagy az atombomba bevetése. Ez utóbbi annyira kirívóan felesleges tömeggyilkosság volt, hogy minden józan embernél kiveri a biztosítékot.

"Kettõ: A két esemény között eltelt pár év. Nem hibáztatható egyetlen ma élõ amerikai sem, az atombombáért. Tudtommal már mindenki rég meghalt akinek köze volt az atom bevetéséhez.
Ennyi erõvel én is hibás vagyok Szálasiért."

Nem mondtam hogy a mai amerikaiak hibásak érte. Azt mondtam, hogy az amerikai nemzet bûne ez, és ez tagadhatatlan. A gond az, hogy az amerikaiak a mai napig tagadják, hogy ezzel bármi morális probléma lett volna, sõt, erkölcsileg helyesnek állítják be. Büszkék rá, fényezik, ahelyett hogy diszkréten hallgatnának róla, mint mondjuk az Angolok drezda hamuvá égetésérõl. Ez az, amin változtatni kell, ezért mondtam, hogy mindig le kell rángatni az amerikaiakat az erkölcsi magas lóról. Én erkölcsileg 911 és a két atombomba ledobása között nemigen látok különbséget. Azt is elmondtam, hogy lehetett volna másképpen is az atom erejét demonstrálni. Le lehetett volna dobni egy partmenti hajógyárra hajnalban, amikor nem dolgozik ott senki. De õk két hatalmas japán várost választottak célpontul, olyan emberek százezreit meggyilkolva ezzel, akiknek civilként nem sok közük volt a háborúhoz.

"Három: A legnagyobb baromság, hogy egy elítélendõ cselekedettel egy másikat mentegetünk. Ez ugyan olyan, mint mikor a náci fiókák megmagyarázzák ,hogy Hitler nem is volt olyan rossz, mert Sztálin még többet ölt meg. ÉS?!
Talán Hitlert mentesíti bûnei alól ,hogy Sztálin több embert ölt meg?
Talán a terroristákat mentesíti az hogy az amerikaiak mit csináltak 1945-ben?"

Én is pont ezt magyaráztam, ha nem tûnt volna fel.

ha isten velunk, ki van veluk?
Mindig mindenki a ,,jó ügyért" harcol. Vagy te talán láttál olyan háborút, ahol azt mondták: Hát mi a rossz ügyért harcolunk, az ellenségnek van igaza, õk a jók.

Én ilyenrõl nem tudok. De lehet csak az hiányos történelem ismereteim miatt.

Szerintem mindössze arra célzott, hogy a gyõztesek közben is és utólag meg pláne "megmagyarázzák", hogy õk harcoltak a "jó ügyért"
Na persze...<#hehe>
És ez a képmutatás nem tetszik neki, ahogy nekem se.
"Kinél van a hatalom?" Erre ment ki a játék akkor is meg ma is erre megy ki.
Ez van.

iSS!

mutass mar legyszives egyetlen haborut ami civilizalt volt? naugye.. melyik akkori hadivselo nem vette volta be? egyiksem. terrorbomazasok soran kit erdekelt a civil lakossag? drezda? berlin? cowentry? brumai halalmenet? ezermillio peldat lehetne hozni barkivel kapcsolatban. hagyjuk mar ezt a szemforgato hozzaaallast. azert nyomod ezta sodert mert utalod az usat. ennyi. egy terrortamadast osszevetni meg egy haboruval? mi eza kepzavar? hol lehet a kettot egy kontextusba hozni? fogjatok be a szatok ez nem szamit hatvan eve ledobtatok egy haboruban ket bombat civil celpontokra? innentol egy terrortamadas jogos? ennyi erovel a londoni terrortamadasok si jogosak, hiszen a szaszok elnyomtak es irtottak a briteket.. evvel rangatod le a magaslorol? ne nevettessel mar..

a felreeso videk..noss, lehet hogy bejon, lehet h nem. a csaszarnak kellett egyaltalan a ket bombat utan is szemelyesen fellepnie a fegyverletetlert! ha nem jon be akkor meg ott allnak bomba es eredmeny nelkul. azt megis ki magyarazta volna meg a jonepnek?
Hát ha ezek a franszia T6-7-es light tankok meg top medek bejönnek lesznek itt olyan anyázások h csak na. Teszten fullos T34-el voltam és elkapott egy franszia T6-os light meg egy med. 1 azaz EGY ! másodpercenként kaptam be lövéseket (legalábbis annyinak éreztem) 8-10mp alatt eltûnt a hp-m 90%-a😊 Aztán befejezett egyarra bóklászó T20. "Muris" volt h meg se tudtam makkanni.. Egy puncihajszálnyit erõsnek érzemezeket a franszia lightokat, de persze menni jó vele, már T6-nál tartok és tényleg nagyon lehet vele aprítani. Ugy érzem visszafogjuk még sírni a T-50-2-õt😊 Am Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Már megbocsáss ,de marhaságokat beszélsz.

Egy: 9/11 terrorista cselekedet volt, az atomot ellenben háborúban vetették be.
Kettõ: A két esemény között eltelt pár év. Nem hibáztatható egyetlen ma élõ amerikai sem, az atombombáért. Tudtommal már mindenki rég meghalt akinek köze volt az atom bevetéséhez.
Ennyi erõvel én is hibás vagyok Szálasiért.
Három: A legnagyobb baromság, hogy egy elítélendõ cselekedettel egy másikat mentegetünk. Ez ugyan olyan, mint mikor a náci fiókák megmagyarázzák ,hogy Hitler nem is volt olyan rossz, mert Sztálin még többet ölt meg. ÉS?!
Talán Hitlert mentesíti bûnei alól ,hogy Sztálin több embert ölt meg?
Talán a terroristákat mentesíti az hogy az amerikaiak mit csináltak 1945-ben?

Négy: A történelemben nincs olyan, hogy mi lett volna ha, de azt tudjuk hogy mindenki foglalkozott az atomfegyverrel. Bárki lett volna kész vele elsõként bevet, és egész biztos hogy polgári lakosság ellen veti be.

Ugy szeretem mikor le nézik az M4A3E2 azt hiszik sima m4-es<#nevetes1>
Na...Izé...Hosszú...😊

Ingyenreklám: Haditechnika Magazin 2011/6. Az elsõ magyar nyelvû összefoglaló cikk az USA TD-krõl, én követtem el. Weben nincs fenn, ha igen, nagyon morcos leszek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lószart. Kísérleti robbantások elõzték meg az atombombák éles bevetését, az elsõ tesztrobbantás a Trinity teszt keretében 1945 júliusában volt, amely robbantást annak rendje és módja szerint megfigyeltek repülõgépekrõl, a földrõl, mindenhogyan. Pontosan tudták, mire képes a fegyver, és mit okoz majd ha egy városra dobják le.

Azt mond meg nekem, miért nem lehetett a bombákat félreesõ területekre, mondjuk kikötõre, partmenti hajógyárra dobni? A hatás ugyanez lett volna, és a két bomba bevetésébõl a japának ugyanúgy levették volna, hogy van még ott, ahonnan ez jött.
De nem, õk két nagyvárosra dobták le, megölve vele nagyjából 400.000 civil embert.
Undorító, és katonailag semmivel sem indokolható.

Civilizált embernek pedig kötelessége mindig emlékeztetnie erre az amerikaiakat, amikor elkezdenek 911-ezni. Le kell rángatni õket a magas lóról, õk ugyanis semmivel sem különbek.

Még valami: Az egyik fél kegyetlenkedései(japánok mészárlásai) sohasem indokolhatják erkölcsileg a másik fél bûneit(atombomba).

Köszi mûködik 😊
szabii98
E8 Shermivel megyek randomon, a mi top tierünk egy Type, az enemy egy kv-5.
Én vagyok a második a listában, nincs tier 7 tank..érdekes 😄

I met God. She's black

Na akinek meg elofordul hogy az entering game feliratnal leragad a jatek es nem csinal semmit:
press windows key + R and type - %appdata%\wargaming.net\WorldOfTanks, then i have to delete one file
ez a file a preferences.xml
Tudtak rendes tankot csinálni(ne feledjük hogy az M6-ból készült vagy 60 darab, csak be kellett volna vetni õket), csak a doktrínájukba nem fért bele a nehéztank alkalmazása. Ez, a doktrína volt rossz, ami közepes tankok és TD-k alkalmazását írta elõ, amiket könnyen lehet szállítani és szervízelni. Idõvel be is látták hogy ez a doktrína nem megfelelõ, mert a TD-k nem bírnak el a német tankokkal, akkor jött az M4 átfegyverzése páncéltörõ ágyúra és a Perrshing project felfuttatása, csak közben véget ért a háború.

..ha egy ilyen faekbonyoltsagu jatekban valamit ennyire magyarazni kell, akkor az egy nem jo megoldas..

.. es a leiras alapjan nem erzem hasznalhatobbnak ezutan sem a he-t..
Nálam is le volt halkítva a tegnapi company miatt, hogy halljam a TS forgalmazást rendesen, most nyomtam fel, mert tök kussban ülök és erre tessék. :-D

Sokkal okosabb nem lettem tõle, attól még használhatatlan lett a 105 és az alatti HE kaliber.

WoT: Nishizumi77

höhö én nem hallom mert a játék zenéje 0%on van optionsban 😄
Szóval karácsonyi zene, mondott is overlord olyat hogy 7.1ben vannak karácsonyi contentek, bár ebbõl post karácsony lesz, mert kizárt hogy holnap vagy utána kiadják a 7.1et, legalábbis nekünk nem, max a beloved oroszoknak.

hali megjelent egy Manual a HE lövedékekhez:

War. War never changes...

Érdekes mert ki volt írva egy unscheuded server restart, de közben én vígan fent vagyok és tolom, nem volt szakadás.

AMX M4(1948)ra lennék kíváncsi, hátha az az 1945ös verziónál is jobban hasonlít a KTra.

Ha magyarra állítom a klienst akkor nem lép be, de ha angolra akkor egybõl belép. Valaki tud erre valami mondani, hogy miért lehet?
Visszatérve B1-re sztem teljesen korrekt, hogy néha bedobja t5 csatába is. Ahogy megfigyeltem teszt szerveren csak 2-3 t5 tank szokott felette lenni és még mindig jobb, mintha t7-be rakná, ahogy a többi t4 tankot. Állandóan t4-ben olyan lenne, mintha 20 Maus lenne egy t10-ben.

Viszont csak most vettem észre, 7.1-nél a garázsban karácsonyi zene szól, de rohadt idegesítõ.

Nekem se...
Most van wot szerver? Mert nekem nem akar belépni 😞
Szóval ezért nincs AMX 65t a tesztszerveren. Ez egész értelmes megoldás. Valami ilyesminek kéne lennie az USA heavy ágnak is. Sõt azoknál a medium ág is lehetne kettõs.
Dehogynem. Csak nem állították rendszerbe õket. Gondolom a felsõ vezetésnek tele volt a töke, hogy 1-2 évente új harckocsik projektek készülnek.
A WoT-osok meg nem foglalkoznak ezekkel a gépekkel. Egyedül az M103 és a T110 lesz benne a játékban.

Nazarov77: Azért az a 120 mm M256 messze nem egy az egybe a német 120 mm-es. Az újabb amerikai 120 mm-esek már más lövegek és a kisebb kaliberhosszuk ellenére kb ugyanazt tudják mint a német L/55-ös.
Az M1 meg dehogy a német Leopard 2-n alapul. Ennyi erõvel azt is mondhatjuk, hogy a Leo 2 alapul az M1-en. Mindkettõ az MBT-70 folyománya. Az volt a közös project. Csak teljesen már irányba mentek el a fejlesztések, ami az elsõ verziókon még nagyon észrevehetõ.
de most van ez a comapny lehetõség ami szerintem nagyon jó és ezzel ki lehet küszöbölni ezt. Egyrészt jó a társaság, és ha vesztünk akkor is szórakozok és nem e-75-t kell kilõni kv-3al
Az a baj vele hogy úgy mozog mint egy heavy.

De erre csak egyetlen megoldás van, mégpedig hogy sokkal több játékosnak kell játszania a játékot.
Pontosan jól írtad le a jelenség okát, manapság sokkal többen mennek nagy tierben, ezért rak be oda. Szerintem is úgy lenne fair, hogy 30% top tank, 30% legalul, maradék 40% közép tájon t7-8 csatában. Csak ahhoz, hogy 100 csatából 30-ban top dog legyen lehet, hogy várnia kéne minden KV-3 játékosnak negyed órákat, hogy a match maker találjon neki csatát.

szabii98
company

I met God. She's black

az a baj vele, hogy élvezhetetlen a játék. Nem azzal van a baj, hogy tier5össel bevág a tier9be. Az a baj, hogy folyamatosan ott vagy vele. Régen mikor még kevesebb nagy vas volt KV-val nagyon sokszor voltam top tier de még tier6-7 se volt probléma, sõt az se ha mondjuk tier9be rak be 10bõl 1szer. De ha mondjuk az van mint kv-3nál hogy csak tier9-10es csatába vagy és folyton az utsó 3ban vagy még az artyk is nagyobbak nálad, na akkor van a baj, és most ez van. Ezért szar a kv-3, holott tierjében a legjobb, mint ahogy ez bebizonyosodott most a comapnykban. És ezért kell companyzni, hogy ezt el lehessen kerülni. Szvsz azzal van a baj, hogy 10bõl 10szer esélytelen vagy egy csatában, nem az hogy egyszer vág fel 10bõl a nagyokhoz
Az AMX-40-nek ugyanaz a tier beosztása, mint a többi t4 mednek ahogy nézem, max t7-et fog látni, ezzel mi a baj? A PzIII-nak gyengébb a fegyverzete és páncélja, bár neki azért a sebessége megvan.
Ahogy megfigyeltem az AMX-40 páncélja szembõl és oldalról tier 6-ig teljesen oké, alig lehet átlõni valamivel, leszámítva a szovjet heavy ágyúkat, pattogós kis rohadék lett, csak ne lenne ilyen csiga.

BDR G1B-tõl én is fázok, ott akarom kezdeni a heavy ágat, hogy spóroljak free xp-t, de lehet, hogy inkább ARL-44 lesz, annyira nincs jól összerakva az a tank, még a T1 is jobb nála, leszámítva a top ágyút, de annak legalább van páncélja tele buggal meg jó a sebessége.
T1HT-t is korábban simán bevágta t9-be, nekem a legelsõ két csatám anno ott volt vele, iszonyat, csak 6.7-nél jöttek rá, hogy max t8 kéne inkább.

Szerintem is, BDR G1Ptõl már most tartok, ugyanúgy bevágja T9be mint a KVt közben neki csak egy 88 L/56nak megfelelõ ágyúja van.

Jönnek a franciák mindenképpen lehetne szerintem akár ilyen sg-s companykat is csinálni, mert így jobban lehet fejlõdni, és nem fog bevágni tier6al tier9-10be
Upsz az lemaradt, hogy 6 vs 6 csata, lehet az új mód? 😄
ez viszont tier 6-os lesz! A francért nincs most benne? A legjobb tank volna.

Hali!
Ma volt egy érdekes csatám MM nem igazán akart mûködni 😄, sajna disconnectel indultam, de így is simán nyertünk 😊

http://www.file-upload.net/download-3974318/20111223_0944_ussr-IS-4_himmelsdorf.wotreplay.html
A amx50b se rossz kipróbáltam azt is, de abban mint heavy nem látok olyan sok fantáziát. Bár mondjuk t30anál sztem jobb lesz így jóval, átveheti a damage dealer szerepet talán, meg talán jó lesz olyan feladatokra is mint amire e-50 lenne elvileg, elkapni a scoutokat, meg a fõleg a medeket, mert mozgékonysága nagyon jó, és a tûzereje is. De próbáltuk tegnap tesztszerón gyakorlón 1vs1be is-7 megzabálja
hát elkezdtem a napokban egy td ágat(németet) stugig jutottam, de ezek után el is adom. Néhány másodperc alatt úgy lehet leépíteni a vele bármilyen td-t de még a a gyorsabb heavyk is nehezen követik le, hogy el is adom a francba a sutgot. ÉS ha ebbõl 3-4 közösen megtámad valamit, kb 3 másodperc múlva füstölgõ roncs, pláne ilyen statikus tankok mint a td-k vagy az artyk😄 Mondjuk cserébe kevés hp ótvar páncél. De komolyan olyanok mint a phirannák
FCM F1 mégse lesz rendes tier6 tank hanem prémium lesz.

Volt meg egy szempont, nem igazan tudtak felmerni realisan a bomba valodi pusztito erejet. Ugye mar legenda, hogy az elso proba robbantasokat filmre szerettek volna venni csak a lokeshullam hazavagta az egesz berendezest, mert a hatosugaron belul voltak felallitva(merthogy rosszul saccoltak meg a hatart)
Na néztem egy videót, furán néz ki, a tornya meg egy az egyben az AMX 50 100é 😄

brutális, volt szerencsém kipróbálni, hát valami iszonyat brutál ágyú és mozgékonyság t-50-2 tier9 edition. Röhögõgörcsöt kaptam miközben kiszedtem a bázison kempelõ td-ket😄😄😄
Na, kicsit variáltak a francia treen, ez a végsõ állapota:

Nem játszottam vele, jó az? És miért batmobil, még nem láttam ingame 😄