banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunrider924
    Nezegettem az alap Tigris mtor/felfuggesztest/lovegtornyot es hogy az upgrade mennyit tesz hozza, hat kerlek az a +20 armor szembol az szerintem ugyanugy szenteltviz.., a maximum upgrades motor azt hiszem a XII-es Maybach, az is csak a mozgekonysagot novelheti picit, de a modularis hibak ellen szerintem semmit se ad. Azt mondod hogy a Tigris kemeny ellenfel? Akkor te meg nem talalkoztal maxos VK3601-el amin 88milis agyu van, na azzal 10 lovest is bounce-oltam egymasutan es nem esett szet a tankom mint a Tigris, es amig VK-val heavy tankokat oltem IS-3ig/kiralytigris is oszejott parszor, a Tigrissel meg egy rohadt light tankot se birok eltalalni, pedig a tornya es az agyuja a VKrol lett atpakolva, baromira nem ertem mitol kefelodott el az egesz,es az a vicc/idegbaj amikor odapuffant a kistank nekem es aztan rohogve nezi hogy szethulott a nagymacska...Lehet a tegnapi csak egy iszonyatos pechsorozat volt, a mai 150 g-ot meg felaldozom a Tigrisre de van egy olyan erzesem hogy jo nem kerekedik belole, ossze se lehet hasonlitani a vk3601Hval