418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Me0w
    Nem szoktam kerkedni, de ez most osszejott...

• Jeffjohnson
    Majd ha bent lesznek a tierekre osztott csaták akkor kicsit más lesz a helyzet és a Pz3 nem csak scoutra lesz jó.
  • Porsche911
    Na meglett a Tigrissel az első csatám,hááát jó sokat fogok szívni mire meglesz az új torony meg a 8,8-as ágyú.Átraktam a VK-ról a másik 8,8-ast de ugye a Tigris a Vk3601hez képest elég lomha így hamar szétkaptak...érdekes lesz ez.
  • Madmano
    Mindegy.Megvan a PzII,meg a Bison.Azokkal legalább lesz sikerélményem is.Aztán,mire vége a CB-nek,talán összekaparom a PzIV-re való zsét.
  • Cukii
    Nem éppen az orosz oldalon ott a T-28-as azt is inkább scoutnak mondanám
  • Madmano
    Tehát a PzIII maxra húzva is inkább scout-olásra ajánlott.Akkor mi a fenének rakják a közepesek közé?A kicsik között a BT-2 van talán így,hogy felderítésre használatos,de azért sebezni is tud.A PzIII a kakukktojás?
  • Cukii
    Pz4-es tornyán mosolyogtam még jót, ugyanis teljesen úgy van lemodellezve sőt minden paramétere megegyezik a Párduc fejlesztett tornyával azzal a kis "apró" különbséggel hogy Pz4-re 4000xp Párducomra meg 18000
  • Jeffjohnson
    Pz4 szinte minden ellen persze csak ha minden ki van fejlesztve és a legénység is 80% vagy annál nagyobb akkor már elég erős aztán a VK3601 is elég komoly tank. Persze attól is függ mi a cél MAUS vagy Panther sokan sírnak amiatt ,hogy a német tankok gyengék de ez nem igaz nagyobb HP, páncélzat messzebbre látnak persze kivételek vannak de mindig a szomszéd fűje a zöldebb.
  • Porsche911
    A Pz IV-es már jó kis tank,főleg ha megveszed rá a 7,5-ös Kwk 42/L70-es ágyút.Akkor már van esélyed bár szemből így se nagyon próbálkozz a VK-kkal meg a Tigrisekkel:D
  • Madmano
    Melyik az a tank,amelyik már esélyes ellenük.Német,mert ezen az ágon mozgok most.PzIV?
  • Porsche911
    Ha 1-2% HPjuk van és HE-tölténnyel probálkozol akkor talán szerencséd lesz és kilőhetsz egyet.Pz III-al scoutolni kell mást nem tehetsz 1 az 1 ellen esélyed nincs a közepes és nehéztankok ellen.
  • Madmano
    Ennyire esélytelen?
  • Boron Power
    Működik amit írtál. Low prioritásnál bár ugyanúgy csak az első processzor magot használja, nem esik le 9-ig az fps, csak ilyen 20-25 körülre a legrosszabb esetben is. Így már teljesen játszható.

Próbáltam magas prioritásra venni, akkor szétfagy az nvidia illesztő program :)

A logikát nem értem, hogy ettől miért lett jobb, de marha nagy segítség volt, KÖSZ!
  • Porsche911
    A fényezést megkarcolhatod veleXD
  • Panzeradler #1396
    Itt tudsz még kérni beta kulcsot. WoT kulcs
  • Madmano
    A PzIII-al el tudom érni,hogy legalább megkarcoljam a nagyokat?
  • Sunrider924
    Es az milyen amikor a Kiralytigris odatartja a segget a VK 4502nek 3 meterrol? Elefantszex?
  • BKrisz79
    Benioh: Nekem pont úgy ugrál az fps ahogy írtad. Vista alatt próbáltam a WoT*.exe -t alacsony prioritásra állítani. De nem engedte. Kicsit bővebben leírnád? Pedig az alap gépem elég jó.
  • Ulvar
    Én nem bánom ha egy Király tigris kempel a zászlónál. Védje csak be a támadóktól. De akkor az Artynak ne legyen már célpont és bújjon el aztán kapkodja ki az ellenséget amikor meg már kevés van belőlük akkor lóduljon meg.
  • Eagle16
    Az ilyenek tombolán nyerik :)
    Akik eljutnak odáig azok általában értelmesek és tudják hogy hogy kell használni egy nehéz tankot.
  • Porsche911
    Istenem h mekkora gyökerek jutnak Királytigrishez...az hagyján,hogy campel ami most ugye divat de annyira segghülye volt,hogy annyit nem bírt felfogni,hogy ha befogott a tüzérség akkor mozogj el onnan.Szépen megvárta míg 50%-ot levettek belőle majd feltűnt egy párduc és ő egy helyben várta míg körbekocsikázza és szétlövi mivel azt hitte h a torony majdcsak utoléri a Panthert...hát nem tette mi meg kikaptunk.Csodás volt:D
  • benioh
    Asszem neked tök ugyanaaz a problémád mint nekem volt 5 és 100 fps között urál a cucc.. megoldás 1szerű elindítod a játékot ctrl+alt+del task managerbe beállítod a játék prioritását low ra azt örülsz :)
  • Boron Power
    Kösz, azt beírtam már, talán valamit segített, de csodák nincsenek sajnos. :(
  • Jeffjohnson
    +fullproc a parancsikon cél után beírva lehet segít. Egyébként ha jól tudom a motor kezeli a többmagos procikat csak azt nem tudom miért nincs bekapcsolva.
  • Boron Power
    Nálam az a gáz, hogy mivel az fps az első mag terhelésétől függően nagyokat ugrál kb. 9 és 140 között, ezért baromira laggol. Lehet egy fix 15-20 fps nem lenne zavaró.
  • Jeffjohnson
    Egy baj van nekem nincs VK-m.....
  • LSSAHPAUL
    Megnyugtatásúl közlöm hogy én ezen (is) játszok:
    AMD Semprom 140 2,7Ghz
    3 Gb ram
    GA-M61PME-S2P alaplap
    Integrált GeForce 6100
    Fps 10 körüli, játszható.
    A másik gép az 7300gt videokaris, kb 4 éves amd proci van benne hasonló mint ez csak régebbi, na ezen már tökéletesen megy 20-40 fps-el.
  • Eagle16
    Örülünk hogy ennyire nagyon tudsz, biztos sosem szoktál veszíteni.
  • TOMSILENT
    105mm agyúval még a te VK prototípus lószarodat is kiszedem.
  • Jeffjohnson
    Sok ilyen baromság van a játékban nem igazán értem mi a koncepció ebben.
  • Cukii
    Kicsit keresgetem, de nem nagyon találtam arra feljegyzést, hogy a Jagdpanzer4-ben valaha is használtak volna KwK36 88milis ágyút. Azon oknál fogva ugyanis nem fért bele... Nem hiába csak a tigrisen alkalmazták.
  • Jeffjohnson
    de nagy szád van.... beleértél egy KT kill be a super P4-el. E-peen biztos sokat nőtt de reklámozd csak magad mi jókat röhögünk SG-s alap szintet 5-ösre hozod.
  • Boron Power
    OFF

Még egy megoldás van, neten ránéztem, feszültség emelés nélkül 3,6 ghz-re húzták többen is a q9400-at (ennyi nem is kellene). A kérdés az lenne, hogy itt a memória szinkronban fut a processzorral, tehát alapon 8*333 a CPU, akkor a memória 2*333 = 666-on megy, vagy független tőle? A ramom 800-as kingston. Ha emelem az FSB-t mondjuk 440-ig, a memória ugrik 880-ra, vagy esetleg ez alaplapon állítható? Fontos-e a szinkron a dual channel működés miatt?
    (utoljára AMD-nél voltam képben tuningban, ott sokat számított, hogy szinkronban menjen.)
    Kösz!

ON
  • mrzoltan
    Vegyél neki egy Hello Kitty-s netbook-ot. :D
  • ropi88
    köszi
  • Boron Power
    Lehet elhajtom barátnőmet a régi, netezni odaadott gép elől, de abból tuti botrány lesz. :D
  • Cukii
    Ez gy van egy 3,4-es Intel 3 éves csotrogánnyal fullon egy reccenés nincs a játékban!
  • Boron Power
    Na fasza. Mindegy, ha annyira jó lesz a játék, beújítom a gépet, bár akkor az alaplapot, processzort, memóriát is érinti, nem lesz olcsó, de már érik amúgy is.
  • Sunrider924
    MMO-champion.com-on meg mindig ott van a hirdetes a beta key giveawayrol, pont ma lattam
  • Sunrider924
    Szerintem nem siras, hanem csak eltero velemenyek a campeles melett/ellen. Nem azt hivtam campelesnek, ha valaki vedokent taktikazni kenyszerul a szambeli foleny ellen, hanem azt, amikor a sok medium es td eloremegy, a heavy meg beall a palya legalso/felso sarkaba(azt hiszik oda nem lo el az tuzerseg?)es onnan atlovi a palyat es kilo engem amikor fel masodpercre megaltam. Es a meccs vegen neki van a legtobb killje, megkapja az achikat es minden jot, holott valojaban gyavan megbujt a hatterben( "i defend the base" -persze,tokegyedul) es kivarta amig a sajat csapata felmorzsolodik az elenseges vonalakon es o csak lepufogtatja ami maradt. Es ez nem sarkitas, nem egyszer lattam, es a tendencia egyre csak no. Mitol tudod biztosan hogy ki a camper? Megmondom, ramegy egy light/medium es egy masik heavy, a camper rafordul a kicsire es azt lovi ki, meg veletlenul sem a nagynak megy neki, es nem taktikazasbol, hogy majd utana nekimegy a nagynak is, mert a kicsit kilove megprobal menekulni es mindig odatartja a segget a masiknak( ja hogy nemcsak camper, hanem hulye is? isten hozott a worldoftanks betaban)Lehet egyetnemerteni, lehet sirasnak nevezni, de akik most kezdik a jatekot, azoknak eleg keserves lesssz tier 3tol felfele az ilyen jatekosok miatt, mert minden ami tier6 alatt van elso szamu celpont ezeknek a "nagyfiuknak". A tier szetvalasztas sem oldja meg, mert ezek a jatekosok akkor is a kicsiket fogjak vadaszni, azok ugysem tudnak nekik visszautni. Tisztazaskeppen, nem a TD es nem az Artilery a camper, azoknak az a jatekmodja van csak, hanem az IS/tiger es felfele. Szerintem egyetlen egy modon lehet eltantoritani a vadkacsavadaszokat es az az lenne ha nem erne meg penzben nekik kicsikre/megbujva lodozni. Ilyet is halottam mar, azt hiszem egy Edewald nevu vk4502-es azt mondta csata elejen, hogy light/mediumra nem fog figyelni, azt kezelje a tobbi neki a heavyk a celpontjai, kicsikre nem eri meg elpocsekolni a loszert