A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #1441 Ezt elmagyarahatod, mert elvileg 2 lehetosegem van: vagy vedni probalok es hatramaradok(jonnek a mediumok, mind engem lo, tuzerseg is, altalaban elso talaltnal annyi nekem) vagy megyek elore a tomeggel, ahogy meglatnak tuzerseg es minden medium engem lo, elso talaltnal engine lerohad , kigyul tank , felrobbanok, de ha megse odaer 2-3 tuzersegi talalat. Nem szokasom hamar feladni , tegnap is kinlodtam jo adagot, nem akarta bevenni a begyem, hogy ennyire elrontottak a Tigrist, de sajnos megis. De szivesen varok konkret otletet, hogyan hasznljam megfeleloen a Tigrist, de annyi hogy alap motor es felfuggesztes, csak a 88as agyu ami nem alapfelszereltseg, ebbol baromi nehezen mozdul, fordul, loni mintha nem is tudnek marr vele, pedig ugyanezzel az agyuval a VK3601en nem nagyon hibaztam, de most a Tigrisre atpakolva nem nagyon talalok el semmit, es a toltesi idois hirtelen hoszabb lett(pedig ugyanaz a 88as agyu)szoval nagy tanacstalanul nezek ki a fejembol