banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Hát ha 122mm-essel vannak felszerelve akkor talán, de azzal is csak a jobb fajtával (bár annak az újratöltése is lassab a 88-asnál). Amúgy én meg úgy vettem észere hogy nekem meg a királytigris ellen nincs esélyem szemből, szóval szerintem itt mindenki jobban fél az ellen tankjától XD. Viszont, akiknek 122mm-es van, azoknak még úgyis épp hogy visszajön a csata ára, keresni 1-2 ezernél többet nem hiszem hogy lehetne, ha csak nem lövik ki a fél ellenséges csapatot, ami nem éppen egyszerű, valljuk be. Én úgy tervezem hogy beszerzek valami jó kis gépet amivel jól lehet farmolni, és majd azzal hajtom vissza pénzt amit a JSZ-3 a javítással és lőszerrel elvisz. Bár így elég keserves meló lesz megszerezni a JSz-4et :S.