banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "Társasjáték?Ember!Te 100 csatából hányszor látsz társasjátékot?Random társakkal nagyon ritkán!Minden ember aki a csapatodban szerepel az 1 db egyén!"

Ezért érdemes platoonban menni, lehetőleg magas tierű tankokkal. Mert akkor egyrészt ti vagytok a csapatban a mérvadók, ráadásul tudod hogy van 2 ember a 14-ből, akire számíthatsz.

Tegnap egyébként több alkalommal is volt nagy élményem, amikor IS3-ban ülve konkrétan levezényeltem chaten egy csatát. És a vicc az volt, hogy amikor mondtam hogy SU152, please relocate to... akkor jött egy affirmative, és a csávó ment át oda ahol szükség volt rá.
    egyedül a platoonban velem lévő ISU (Ratbag :) ) volt mérges rám a végén, mert nyertünk de nem neki volt a 6 killje hanem a SU-s gyereknek :)

Szóval, egyre többször tapasztalom, ha a top tank NORMÁLISAN, nem noobozva instrukciókat ad, jópár ember hajlamos pozitívan reagálni és elfogadni (stay back, hold, relocate).

Nyilván lesz mindig rossz élmény is, de ezek talán még élvezetesebbé teszik azokata meccseket ahol működik a dolog.
    Persze ember függő is, hogy én emlékszem arra a 3 meccsre ahol ilyen volt és nem arra a 15re ahol nem. :)