banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    Na, hogy minden félreértést eloszlassak, leírom, hogy én hogyan gondolom az öngyilkos párduc taktikát (belátom, hogy nem ez a gyakori, és elfogadom, hogy aki nem tud jól improvizálni, az nem is tud vele mit kezdeni, mert nem ezt szokta meg).

Cliff: elsőnek érni a pálya közepén lévő nagy sziklához, hogy az ellen arty ne tudjon lőni, de tudjam spottolni a középső terület felé haladó tankokat, hova tovább még lőni is tudom a heavyket, mert az oldalukat mutatják.

Kampinyovka: rögtön irány a jobb felső sarokban lévő malom, itt a legkönnyebb az ember dolga, mert végig erdő.

Komarin (vagy mi): mindig a térkép keleti oldala, fentről kezdve, tempóból be a saját zászlónál lévő házakhoz, spot ezerrel, lentről kezdve a domb takarásában egy ideig a középső erdő szemmel tartása, majd a fent említett épületek takarásából lövésre kényszeríteni az északon kempelőket.

havas pálya: a távolabbi domb, híd szemmel tartása, majd átrohanni a hídon és a házak mögül nézelődni

sivatag: lentről nézve mindig bal oldalt, dűnék között incselkedés

stb, stb. (a város kivételével, mindenhol van lehetőség értelmesen lavírozni) ha gyáva a saját csapat, akkor pik-pak meghalok, ha figyelmes, akkor, ha más nem, a saját arty rájön, hogy mi van és vidáman lövöldöz, ami meg maga a mámor: a top hevyk kísérnek és darálnak.

rossz csapatnál kevés siker, gyors halál, de legalább úgy érzem, hogy tettem valamit a draw ellen.