banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Ezzel a gondolatkörrel csak az a baj, hogy ha olyan TD-d van, aminek az a lényege, hogy távolabbról, egyhelyből támogassa a támadó Heavyket, zsíros arty célpontként, akkor annyira nem vígasztal, hogy van 20 másodperced mozogni ...

Én nagyon szeretek TD-zni, de még nagyon messze vagyok a fullos TD-ktől ... a Stug meg főleg ... az egy igazi kis genyó, jókat lehet vele ökörködni.

A SU152 az nem Stug. (És gondolom az ISU, Ferdi, JT sem ...) 20 másodperc alatt kb. 5 métert megyek arrébb ... ha egyáltalán elindulok addig ... (nemtom mennyit, csak mondtam egy számot ... de nem sokat) ... Cserébe nem is kell hogy eltaláljanak, elég ha mellémlőnek, végem van ...

Olyan nincs hogy nem akar velem foglalkozni az arty ... az arty pénzkereső ... másra nem jó ... qrva mindegy mibe sebez, csak sebezzen. Mindenre lőnek, ami kevésbé mozgékony ... Minek pazarolja a bogyót a T44-re , ha ott egy Ferdi? Ésatöbbi ...

Nem kell arty ... mindig is lesz, mindig is OP marad ... ez van ... De ettől függetlenül nem kell ...