A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #12818 sajnos ritkán, kb 10:3-hoz az arány, megint csak hangsúlyozom párduccal megyek (sokszor ugye top3), tehát megindulok előre, scout + arty csali, ha az az ominózus 3 alkalom egyike, akkor követ 2-3 heavy, felismerik, hogy a hülye párduc táncol az artyknak, az ellennek csőlátása lesz, és korrekten szétlövetik magukat. Sokszor van, hogy az ellen még azt is elfelejti, hogy nálunk is vannak artyk, és hülyére lövetik magukat, mert: wááá, párduc, wááá lőjük ki, sok xp :-) (számát sem tudom, hány zseni KT lövette így szét magát.
A baj akkor van, ha az ellenségnek van egy értelmes TD-je és lekapja a lánctalpamat. :-)
Tény, kb: 30% körül mozog a túlélésem, de ezzel a taktikával élvezem a játékot és egy normálisabb csapatnál nagyon hozzájárulok a nyeréshez, szerintem.
A kulcs annyi, hogy scout tempóba (elsőként) kell valahol kulcspoziciót elfoglalni és felkészülni arra, hogy ha rosszul sül el, akkor én leszek akit legelőször kikapnak.