banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    tudtam, hogy drogos vagy, és ez a másnapos írásod (vagy csak nem ittál még kávét), mert ez most nem volt vicces, pedig hogy örültem, mikor megláttam a hosszú postot, még a fika golyót is eldobtam örömömben :-)

az arty már nagyon lutri (nekem már a napi egy is megeröltető) a counter pedig pláne, ezek egyszerű tények (amit a folyamatosan csökkenő találati% híven bizonyít), persze ettől még lehet utálni őket :-)

ha pedig van 1 mutáns és erre fogja a játékos, hogy nem mozog, akkor csak simán hülye és nincsen érzéke a társasjátékokhoz (vagy a társai közül sokan azok) :-)

Ami szinte biztos: a játékosok nagy részének (lehet, hogy még fiatalok, azért) nincsen helyzet felismerő képessége, de hogy a nagyoktól idézzek,: pont annyi van nekik, mint hullámvasúton büfé kocsi :-)