A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #12804 Hagyjuk már ezt a halálbokrozást!Nem a halálbokrok miatt van kempelés.
Hányszor írtátok,hogy a mozgó tank egyszer csak eltünt a puszta közepén?Meg hogy jött feléd és 20m-re előtted eltünt,majd melletted bukkant elő?
A halálbokor meg a camou bug a támadónak is ugyan úgy kedvez mint a védőnek!Sőtt a támadónak még inkább,mert normál esetben mozgás közben jobban kellene látszódnia,még ezzel a buggal menet közben is simán eltünhet!
Egyébként meg nekem olyan nagyon azért nem tünt fel ez az óriásinak kikiálltott probléma.
Ez a halálbokrozás szerintem csak az arty imádóknak jött kapóra,hogy végre ne velük foglalkozzanak!
Pedig a probléma gyökere még mindig ott van!
Elég egyetlen Mutáns arty is (SU-14,S-51)az ellenfélnél,hogy a csapat támadókedvét korlátozza!Tudat alatt ott motoszkál mindenkiben a bokorban pislogva,hogy- biztos engem figyel,nem mozdulok!-Ha meg 1-nél több is van,akkor még jobban megnő a fosási faktor!Senki nem akarja kidugni az orrát,nehogy egy második világháborús,műholdas tüzvezető rendszerű,inteligens lézeres célkeresőfejjel ellátott,önirányítású,taktikai atomtöltettel ellátott gránát,1 találattól kirobbantsa a játékból!
Igen 1 találattal!Mi van ha kicsit mellémegy?Esetleg kigyulladok és leégek 100%-ról?Vagy tönkremegy pár rendszerem?Esetleg kihal 1-2 jampec a gépből?Semmi gond!Végül is túléltem nem?Csak a tankom lett innentől kezdve teljességgel használhatatlan!
De ne legyünk ennyire pesszimisták!Csak a lánc essen le!Ha leesett kb 10-15másodperc mire megjavitjuk.Ennyi idő alatt csak 4-5x lőnek atomjainkra minket a szemben gubbasztó ellenséges tankok,akik meg a mi artyjainktól fosnak!
Ellenben az artyknak mitől kell félniük?Esetleg attól,hogy elfogy a fika a golyógyúráshoz.:D
A scoutoktól már nem!Köszönhetően az új(megnehezítettnek kikiálltott)autoaimnak.Szerencsétlenek a közelükbe se érnek!Nemhogy az övékbe,de már lassan annak is örülhetnek,ha legalább megpillantják az ellenség 1-2 előretolt tankját!
Counter arty?Még ennek van a legnagyobb esélye.De csak az értelmesebb artysok használják,akiknek van némi agyuk is.
Tehát!A játék problémáit én még mindig az op artykban látom!Teljeséggel érthetetlen számomra,hogy ez a fejlesztőknek miért nem tűnik föl,és miért ragaszkodnak hozzájuk ennyire?
A másik probléma ezzel kapcsolatban,a tipikus emberi reakció!Ilyen op az arty??
1.:Útálom őket??Na akkor én is veszek egyet,oszt majd jóó megmutatom!
2.:ÓÓ ez nagyon király!Tudomány nem kell hozzá,nem baszogat senki,könnyű killek miat májer csávó lehetek,oszt még a péz is csurog!
Így aztán egyre több lesz belőlük,a közütálat meg gyűlölet ellenére is.
Milyen jó lesz majd,mikor elindul a teljes játék és mindenki legelőször egy artyt akar majd kihúzni!vicces lenne.