A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SuLtAN17 #12790 Én csak azt nem bírom feldolgozni, hogy campelnek a társaim campel az enemy elindulunk egy maroknyian eljutunk valameddig megmozdulok(nem tudom melyik az a pálya) és az erdőből kb 6 torkolat tűz rommá lő. Jó magyar módjára elkezdek anyázni, mert ma már a 10. ilyen volt és elszakadt a cérna, majd a saját csapattársaim oltanak le. De remélem mindenki tudja, hogy nagyon gyenge érv a következők: "ez egy taktikai játék, ha nem tetszik nintendozz"---> ohh tényleg random nemzetiségű emberek hordájából rengeteg csapatjátékot lehet kihozni, így az egész inkább egy camper sz*r amit egy valami dönt el az a randomfaktor ki critel nagyobbat címen. Persze néha-néha összejön egy "rusholjunk bal oldalt" Rommeli magasságokban lebegő toptank ötlete de ez elenyészően ritka. Nah csak kisírtam ide is a gondom, akinek nem inge... tudjátok...