A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #12700 Nekem 6 legény van 100%-on az ISU-n álcázásban mégse működik mindig.
Volt olyan,hogy a dzsungel közepén 4 bokorral körülvéve 1 lövésem után kb 5 helyről kaptam az ívet,Messze voltak,mert saját tankok vettek körül.Na??
Ellenpélda.
Szintén ISU.Egyedül partizánkodtam.Kerülővel osonkodtam az enemy bázis felé.Megálltam az egyik bokorba 6 sec-re,hogy körülnézzek.Egyszer csak megjelent egy T-29.Egyenesen felém jött.Na gondoltam ez értem jött!Aztán megállt az előttem kb 15 méterre lévő bokorban és elkezdett helyezkedni a fészekrakáshoz.Írtam egy psssst! meg egy lol-t.kb 3-4 percig lestük.hogy milyen lelkesen kempel.Már az egész csapatunk ezen röhögött.A végén seggbelőttem,ő meg méltatlankodott egy sort.
Úgy hogy jelen állapotában a camouflage rendszer,hol működik,hol meg nem