418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #12737 Még az tetszik, hogy sokkal jobbak vagyunk a statisztika szerint, de az ellenfélnek sok kisebb tankja van (Lee, pzIII stb.), mondom először védekezzünk, mert úgyis rusholnak a kicsik, de ha mi támadunk bezavar a sok kicsi és a tüzérségük kiszed minket. Ezután kaptam pár cifra megjegyzést, s persze ezerrel támadásba lendültek, nehogy már nekem legyen igazam, de mikor az első Leo/A-20-ast meglátták megálltak a nyílt terepen. Természetesen az ellenséges artyk kiszedték őket. Másik mikor ott áll egy IS-7, meg egy MS-1-es, akkor körülbelül 15lövedék csapódik be az MS-1-es körül. Nem tudom milyen logika szerint teszik ezt, de gondolom azt a bizonyos számot akarják növelni a nevük mellett.
Prohorovka pályán legnagyobb tankként vezettem a támadás, kb. 50méterrel a főerők előtt, (mert azok a bokrok nekünk is szimpatikusak voltak :)) s eltiportuk az enemyt.Ki tudja, ha a legerősebb tank adna valami tippet, hogy szerinte mit csináljunk, akkor biztos nagyobb sikereink lennének. S végül is, JagdPanzer IV powa! :D -
Október magasságában a játszott óraszám átlagban heti 25+ óra volt. Decemberben az elmúlt egy hétben kb. 3 óra. :) -
Renegade #12735 #12670 ;) -
OMG most volt a humoros topikban :)
TD POWA -
balogh197528 #12733 Mit javasoltok mit tegyek a tigris II-re fel milyen pluszt az álca háló már fenn van és van elég pénz a töbire is csak nem tudom eldönteni hogy melyiket válasszam??

kösz a elöre a választ
-
TD p0wa :)
A Jumpgate Evo-t meg a TERA-t én is várom. A Jumpgate mondjuk lassan dukenukem 4ever-i magaslatokba kerül. -
ZelenkaP #12731 Borzasztó lett az orosz szerver..Egy csomó idő, míg csatába kerül az ember, ha be is esik egybe, akkor a szánalmas kis T29-cel biztos, hogy a legutolsó vagyok a listában. Játékra esély sincs, mert mi a f.szt csinálhatnék én T30-asok, IS-7-esek, meg Maus-ok között. Borzasztó lett az egész, olyan 30 másodperceket vagyok egy csatában, jó esetben és kész vége, biztos, hogy valamelyik a pálya másik feléből kilő, úgy, hogy nem is látom. Persze a csata még hosszú ideig folyik, mert a sok nagy vas elidőzik egymással. Igazából nem értem, hogy mi értelme lett, sajnos számomra elveszítette a varázsát a játék. Pedig jól indult a dolog. -
HuffnagelSteve #12730 Nekem meg nem de amíg ki nem jön egy-két remélhetőleg tényleg fasza gém (pl.:Jumpgate, TERA) addig elvagyok vele, de már egyre kevesebbet nyomom. Előszedtem a fiók mélyéről a Requiemet és leginkább azzal játszok.
**--**
Az imént így nézett ki a party:
PzK III - 1db
Wespe - 1db
Ausf.A - 2db
MarderII - 3db
Pzj I - 3db
AT-1 - 3db
T-57/Su-18 - 1-1db
Ez 9db TD :D -
lammaer #12729 Már a feltételezés is sértés!
Még hogy köpködni a győző sót? -
Én pl. megértem azokat, akik nállam sokkal hamarabb kezdték, és megvan minden amit ki szerettek volna próbálni. Érthetően dühösek most ...
Nekem még van mit fejleszteni, ezer ágon haladok egyszerre, szóval én is elvagyok ... A halálbokrok, a pusza közepén eltűnő Klingon csataMaus és társai engem is kiidegelnek, de még bírom ...
JagdPantherre még rágyúrok, közben itt-ott elbohóckodok, de ennyi ...
Aztán majd kiderül ... napi 1 max 2 óra játékkal nem lehet olyan gyorsan kigrindelni a fél világot :) -

Lehet van benne pár idegesítő bug, de attól függetlenül nekem tetszik...
-
Olyan ez mint a győzikesó, mindenki köpködi aztán stikában meg nézi
-
BŐŐŐŐŐŐŐŐŐ !!!
:) -
Petíció topik is van már a wipe-ért, betojás :) -
Lehet hülyének néztek, de nekem tetszik a játék :) -
igen, tudjuk
attól még tipikus ruszki-tempó, ahogy tolják. teccikérteni...
-
Húsvét körül talán . -
Márpedig igaza van. Nem elég az arty-baj, a láthatóság/álcázás rendszer véletlen szám generátort megszégyenítő működése, a WG.net az utóbbi időben egyre nagyobbat zakózik nálam a roppant hiányos és bajos kommunikációval. -
Túl korán kezdték el bétázni, tesztelni. azért eljátszogatok vele... -
Néha elgondolkodom egy monitorba integrált billentyűzet plug n play periféria beszerzésén :) -
egészbiztosan érzem hogy az idén nem lesz eu szerver :) -
Hallod ha téged a halvéreddel felidegesít ott már nagy a baj
-
Csak azért vettem meg újra a Ferdit, merthogy úgyis jön a wipe, addig kipróbálom a 128-assal, aztán úgyis visszakapom az árát . Most a nyakamon marad a Ferdi, creditem meg alig .. de sokan jártak így, aranyat elköltötték, stb ...
Most a klánwar beépítésével hozták összefüggésbe a wipe-ot, már említettek februárt is . Kedvem alig van játszani, már minden hülyeség csak felbosszant, ezen a pipogya semmittevésen meg állandó halogatáson már meg se lepődök . Egyre érik az uninstall, lófasz ez már tejszínhabbal . -
Akkor lehet gyúrni a JagdPanterre meg az ISU-ra :)
Vicces ez a dolog, akkor nem is építek a SW-ra, elvileg az EU szerver elindításával hozták kapcsolatba ...
TD: Nekem peccs előtt is volt olyan hogy 10+ TD egy oldalon!
Akkor van az igazi kemp :) -
Umm... a fejlesztőcsapat fehérorosz (ex-Arise). Az US/EU üzemeltető (aki a költözésért is felel) a Wargaming.net. Ők viszont egy angol cég tudomásom szerint. -
A hivataloson 1-2 topikban kisebb lincshangulat alakult ki, mert sokan vettek olyan tankot, amit amúgy nem vettek volna, hisz úgyis jön a wipe . Megy a durrogás és a moderálgatás . -
figyeld meg, a következő hír az lesz, hogy nem lesz költözés sem idén...
jááájj ezek az oroszok tudják ám a csíziót :DDD -
Nem szükségszerűen vonja magával a költözés a wipe-ot . Azt írták, hogy minden cuccod (tank, kredit, arany, stb) marad úgy, ahogy a költözés előtt van . -
Ha nem lesz soft-wipe, akkor hogy akarják a költözést megoldani?
-
EU szerver és 0.6.2.x patch dec. 20-24 között együtt jön. Soft wipe nem lesz ez alkalomból, és idén nem is várható .
Klánwar teszt januárban .
Teljes játék megjelenése várhatóan 2011 Q1 .
Overlord karóba húzása remélhetőleg még idén meg fog történni az ígéretek szerint . -
Np. Max. meglesz az XP az IS7re, a Mausra és a T30ra is. :D -
Erre már írtam, hogy ha nagyobb ágyúval lőnek rá, mint az alap HPja, akkor kilőhető a bebugzódott tank. Majd 1x ez szerintem benne lesz a bugjavítások között is, de egyelőre nehéz alátámasztani, de többször tapasztaltam. Pl. ált. az arty kinyír egy 10% alatti tankot, míg maga a tank bárhonnan lövöd nem sebződik. Ez van. ritka az ilyen. Sokszor kell kilépni és újraindítani a játékot, és akkor ez nem történik meg. -
A Shermané gyorsabban tölt. -
HuffnagelSteve #12704 Qrvára nem csípi a szemem a TD, hisz' én is szoktam azzal rohangálni (mondjuk inkább úgy, hogy nem kedvelem ha egy oldalon van 5-6-7db). Egyszerűen kíváncsi vagyok mi lesz a következő favorit. De még ha csípné is, ez kérlek egyéni szoc probléma ;) Inkább ez csípje mint a szomszéd szaga :) -
Farmra -
Pénzkeresésre kérdezed? -
Nekem csipte a szemem kb 1 hete, mikor a kv-3 tankommal én voltam az utolsó a listán. 2 Maus, 5 IS-7, maradék meg "gagyi" tigris meg is
-
Adjunktus #12700 Nekem 6 legény van 100%-on az ISU-n álcázásban mégse működik mindig.
Volt olyan,hogy a dzsungel közepén 4 bokorral körülvéve 1 lövésem után kb 5 helyről kaptam az ívet,Messze voltak,mert saját tankok vettek körül.Na??
Ellenpélda.
Szintén ISU.Egyedül partizánkodtam.Kerülővel osonkodtam az enemy bázis felé.Megálltam az egyik bokorba 6 sec-re,hogy körülnézzek.Egyszer csak megjelent egy T-29.Egyenesen felém jött.Na gondoltam ez értem jött!Aztán megállt az előttem kb 15 méterre lévő bokorban és elkezdett helyezkedni a fészekrakáshoz.Írtam egy psssst! meg egy lol-t.kb 3-4 percig lestük.hogy milyen lelkesen kempel.Már az egész csapatunk ezen röhögött.A végén seggbelőttem,ő meg méltatlankodott egy sort.
Úgy hogy jelen állapotában a camouflage rendszer,hol működik,hol meg nem -
Szigorúan szvsz, de ez inkább a játékosok döntése miatt van így, mint játékmechanikai okokból. Legalábbis én nem tudok olyan bugról, ami a TD-ket előnyösen érinti, a többieket meg hátrányosan.
BTW megint azon "csodálkozok", hogy valakinek csípi a szemét a "sok" TD. Az miért nem csípte, amikor 6-7-8-9-10+ (igen 10+) Heavy volt egy oldalon? -
Renegade #12698 Sajna ezzel egyet kell értenem, ha nincsen kedvem kóricálni vagy mindenki csücsül, akkor én is beülök egy szimpi bokorba párduccal (3 legény álcáz kb 450-500%), és dara, az ágyúja gyors és pontos, mire valami közel ér vagy halott, vagy duelben lesz halott, ha meg még van arty, akkor odébb szaladok, "eltünök", és folytatom.