banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Ne szivassátok már szerencsétlen kollégát :)

Megmondom én neked a frankót: a láthatósági és álcázási rendszer jelen pillanatban tökéletesen bugos és kiszámíthatatlan.

Nemtom mióta olvasod ezt a fórumot, de ezt már sokszor kitárgyaltuk - a legutolsó patch óta a bokrok hol tökéletesen álcáznak még ha lősz is (halálbokor) vagy éppen nem csinálnak semmit.
    A tankok egyszer a dzsungelbe bújva is látszanak, máskor 60 méterről nyilt terepen se veszed őket észre, miközben maximális sebességgel döngetnek.

Ja, és azt is mondják, a camo net van amikor pont ellentétes hatást fejt ki azzal amit kéne csinálnia, a binokular meg hol működik hol nem. És tegyük hozzá, az sem mindegy milyen nemzetiségű tankban vagy, mert pl a JagdTiger állítólag semmilyen álcázái bónuszt nem ap mig az ISU igen.

Ergo: az alcázási és láthatósági rendszer jelen pillanatban a devek által is elismerten nem illetve összevissza működik.

Többieknek: kekeckedtek itt hogy kilóg - tegnap én olyat láttam, hogy egy T30-as beleállt egy csenevész bokorba a puszta közepén, minden irányból túllógott a bokron, és mig körülötte mindenkit irtottak, ő rá nem lőtt még az ellenséges arty se (pedig volt vagy 3). Biztos azért nem lőtték mert látható volt :)