banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• [NST]Cifu
    a hp meg szerintem rendben van. a td-k ezt a hátrányt azzal ellensúlyozzák, hogy (papíron) bokorban rejtőzködve kezdeményezik a harcot. mondjuk a ruszkik itt hátrányban vannak, de német oldalon kb jp-től felfelé elég jól bírják a gyűrődést szemből heavyk ellen is, simán ledarálhatják a célpontot f2f.

Én erre mondom azt, hogy oké, de e mellett még a harckocsik előnye az, hogy tornyuk is van. A baj az, hogy én messze nem érzem ezt a "ledarálás" dolgot. JSz-3 ellen ha neki is a legnagyobb, 130mm-es ágyúja van fent, akkor tuti ő nyer (hacsak nem extrém béna a sofőr). KT-val szemben többé-kevésbé kiegyenlített a csata, bár ha tapasztalt sofőr vezeti, akkor a csiki-csukival még mindig ő van előnyben. A T-32-ről nem is nyilatkozom, jelenleg iszonyat táp (f2f még nem győztem le egyszer sem, pedig volt, hogy iszonyat béna ember volt vele (oldalvást állt meg előttem)). Tier 9-től felfele pedig pláne nem.

De lehet én vagyok a béna. :D

Persze nem azt mondom, hogy a Ferdi és az ISzU gyenge, csak azt mondom, hogy azért messze nem olyan iszonyú táposak.