banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Nekem sincs tapasztalatom JT-vel sem Ferdivel, de szerintem nem jelenthető ki hogy melyik a jobb az ISU vagy a JT ...

Az ISU-nak gyakorlatilag nincs páncélzata szemben a JT-vel, ellenben nagyobbat lő ...

A JT pedig egy atombunker, kissebb sebzéssel ... A JT inkább első soros támadóként, vagy védelemre lehet jó a jó páncélzat miatt, míg az ISU támogatásra ... Haladva a nagy dögök mögött hogy oda-odaböffentve segítse a támadást ...

Én a SU152-vel próbálom ezt a taktikát követni ...

Remélem előbb utóbb eljutok odáig, hogy a nagydögöket is le tudjam tesztelni ... (ISU - Ferdi - JT)

Eddig azon voltam, hogy SW után heavy és TD vonalon megyek tovább, a médium annyira nem jön be most ... viszont a kempelő halálbokrok idejét éljük, ahol a heavy tankok is gyakolratilag TD-znek, csak forog a tornyuk ...

Ha a bokorban kempelős taktika megmarad, akkor nem érdekelnek a heavyk, akkor inkább TD, az sokkal alkalmasabb erre a feladatra :)