418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Madmano #12617 Erre megoldás a platoon. -
marder3 #12616 Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni hogy a játékban mit és hol kell csinálni ahhoz hogy többedmagammal beléphessek akár egy oldalra akár külön-külön oldalra de legalábbis egy játékba ? -
"Gyakorlatilag a Tier X.-es nehéz harckocsikon kívül mindenkit két lövéssel kivégeznek."
de szép is volna!
tier 7es tankot lehet két lövésből kiszedni, kis szerencsével, mivel általában marad kb 5-10% hpja. ekkora reload time-al ha egyedül vagy ellene, akkor kezd szorulni a hurok.
tier 8 3-4 lövés, tier 9 4-6, tier 10... -
De így látatlanba szerintem ez erős kijelentés !
Én is gondolkozom hogy wip nál jt is ki rakom megint meg 1 isu-t is! -
Az ISzU-152 Tier 8-as, a JT Tier 9-es. Innentől kezdve olyan, mintha a KingTiger.-t akarnád összehasonlítani a JSz-4-essel. Persze, hogy a JSz-4 sokkal jobb.
Az ISzU-152 bírja a játék legjobb nem-SPG ágyúját. Gyakorlatilag a Tier X.-es nehéz harckocsikon kívül mindenkit két lövéssel kivégeznek. Annyi HP-jük pedig van, hogy őket olyan könnyen ne lehessen kiszedni. A hosszú BL-10 utántöltési idő miatt viszont ők nem maradnak tűzvonalban, fél percig céltáblát játszani nem poén olyan vékony páncélzattal. Szóval lő, visszahúzódik, esetleg keres egy új tűzelési poziciót, és amikor újratölt, akkor dugja ki megint az orrát. A Ferdi és a JT más kategória, elég erős a páncélzatuk, hogy előre menjenek aratni. Az ISzU-152 viszont kifejezetten második vonalbeli harcjármű, tehát kell eléd egy húspajzs, akivel foglalkoznak, és te neki segítesz be. Egy Ferdi vagy JT viszont mehet magában előre, amíg mellé/mögé nem kerülnek, addig elég jól oszthat. -
Nekem sincs tapasztalatom JT-vel sem Ferdivel, de szerintem nem jelenthető ki hogy melyik a jobb az ISU vagy a JT ...
Az ISU-nak gyakorlatilag nincs páncélzata szemben a JT-vel, ellenben nagyobbat lő ...
A JT pedig egy atombunker, kissebb sebzéssel ... A JT inkább első soros támadóként, vagy védelemre lehet jó a jó páncélzat miatt, míg az ISU támogatásra ... Haladva a nagy dögök mögött hogy oda-odaböffentve segítse a támadást ...
Én a SU152-vel próbálom ezt a taktikát követni ...
Remélem előbb utóbb eljutok odáig, hogy a nagydögöket is le tudjam tesztelni ... (ISU - Ferdi - JT)
Eddig azon voltam, hogy SW után heavy és TD vonalon megyek tovább, a médium annyira nem jön be most ... viszont a kempelő halálbokrok idejét éljük, ahol a heavy tankok is gyakolratilag TD-znek, csak forog a tornyuk ...
Ha a bokorban kempelős taktika megmarad, akkor nem érdekelnek a heavyk, akkor inkább TD, az sokkal alkalmasabb erre a feladatra :) -
Renegade #12611
-
exoterm #12610 Véleményem szerint az object 704 sokkal jobb, mint a jagdtiger. -
Ha már archív felvételek, akkor találtam én is egy érdekeset...ami állítólag híres, ha már volt, akkor bocs!
Kölnben '45-ben játszódó tank duel, Panther V vs. Pershing. Hát ilyen IRL 1-2 tank hit...

-
Madmano #12608 Ez az.Várom a véleményeket. -
crossy104 #12607 Véleményem szerint a Jagdtiger sokkal jobb. -
Madmano #12606 A wipe után gondolkodok azon ISU vagy Jagdtigert kéne szerválnom.Most ISU-t fejlesztgetek.Múltkor összefutottam pont két magyarral.Egyiknek ez,a másiknak az van.Azt mondták két eltérő stílus a két masina.Mivel JT-t nem volt még szerencsém próbálni,tisztán elméleti alapon szerintem ez annyit jelent,hogy míg az ISU a nagy ágyújával nagyot üt egy lövéssel,a JT viszonylag kissebbet.Ehhez igazodóan a JT többet kell lőjön egy célpontra.Tehát több találatnak is van kitéve.Ezért a nagyobb hp,jobb mellső páncél.Tehát én úgy gondolom,a JT-el inkább olyan nehéztankos stílusban lehet nyomni.Az ISU-val meg:odapörkölök és fordulok le.Vélemények? -
Renegade #12605 ja igen, és egy kis érdekeség, a kórus éneke: heaven help in all our battles... :-) -
Renegade #12604 fúú, a zene marha zavaró volt (persze izlések és pofonok), bár nagy tüc-tüc fan vagyok, de, ha már nem a panzerlied akkor a Globus - Heaven Help Us (Europa Instrumental). Na arra lehet gyakni rendesen, ha valaki megvágja a videót, és jól rakja mellé ezt a zenét, akkor meg kész trailer, bár nem ez nem egy zene topik, de hátha másnak is bejön :-)
-
Zdave klántársunk együttese, ha lesz még nyert meccsünk akkor azokhoz is ők adják a zenét, mig nem akad a csapatban konkurenciája :)
Ha nem tetszik énekelj fel valami karaoke számot és az lesz a háttér zaj :D -
Paul mi ez a death metal bazze
amúgy gratula.
-
lammaer #12601 Amúgy azt nem teljesen vágtam, hogy láttad "fentről" hogy mi zajlik konkrétan a távolban amikor mondjuk vki csiki-csukizott a házaknál?
Gondolom nem csak a nagytérképen követted az eseményeket - át lehet valahogy deadcam módba váltani akkor is ha élsz? -
Renegade #12600 Na igen, erre mondják, hogy a katonaságban diktatúra van elvégre nem gyakorolja, csak védi a demokráciát. -
Jah, tartozom egy vallomással, addig genyóztam a bisonnal meccs előtt míg beléptem egy másik csatába és azért nem tudtam menni mert meg kellett várnom míg vége lesz, gondoltam nem mondom el csata előtt mert a röhögéstől nem fogtok tudni játszani
-
Nagyon sajnálom, hogy ebből a csatából kimaradtam, mert épp ezt hiányoltam eddig, az egyszemélyes irányítást.
Lamm: fasisztás? fenéket: katonai, csak így lehet irányítani, így hatékonyabb. -
spiczi91 #12597 Amúgy talán jobb lenne 3 káningem T1 scoutként, azok mennek 40et és még kisebbek is mint a másik 2. -
Számomra is meglepő volt, Paul mondta hogy lesz nagy ordibálás meg zaj a ts-en és erre mindenki rácáfolt és mindenki első szóra csinálta amit mondtam, szépen csendben, le a kalappal. Fentről tényleg mindent jobban látni, főleg úgy hogy közben nem kell harcolnom. Egy dolgot nem vettem számításba csak hogy a rádió miatt már nem láttam amikor támadásban voltatok csak ha közelebb mentem, egykét percre vakok voltatok, de már akkor annyival előnyben voltunk hogy tudtam hogy átgázoltok rajuk. A két szárny is egyszerre indult, teljes volt a bekerítés. Na erre jók a tier egyes scoutok.
-
lammaer #12595 EVE Online-ben ezt szerettem... amikor 200 ember kussol a TSen és a fleet commander irányít :)
Fasisztán hangzik, de tényleg hatékony ha van egy kis TS fegyelem. -
Jawohl Mein Führer! Igen, így kell ezt, örülök, hogy kimondta valaki helyettem!!
-
lammaer #12593 "Ők 11-en voltak mi 14-en, de nálunk volt 1db ms-1, 1 db loltraktort, és 1 db káningem"
Utólag megdöbbentő a kijelentés, de majdhogynem tényleg ők döntötték el a meccset. Ugye az ellen jött, a szemek miatt a srácok látták és ki tudták lőni őket, majd amikor az ellen már elvesztett 4-5-6 tankot, megindultunk mi.
Rohadt sokat számított hogy voltak "kiszúrható" szemeink.
Ami még nagyon pozitiv volt, hogy nem volt sikongatás, magyarázás, röfögés, bekiabálás a meccs alatt, volt egy ember aki irányított és mindenki szó nélkül - vagy csak a fontos információat tömören közölve - tette a dolgát.
Ezt kell elsajátítani, legyen egy vezér akinek van koncepciója és a nép tegye a dolgát. Mint a seregben. -
lammaer #12592 Mondom hogy be van nyomva Overlord :)
Kimondottan a szerver transzfer miatt említették a softwipeot (akik US-ről jönnek vissza EUra, azoknak volt tervbe véve a wipe - gondolom egyszerűbb igy a transzfer).
Mondjuk igazából tökmindegy, akkor én is ráfekszek a T29-IS3 grindre, akarok már egy IS4-et meg egy 32-est :)
-
Na jó... megint benéztem, megint basszameg a sík terepen tűnnek el a hegynyi tankok. Most jött el az ideje, hogy nem érdekel az egész, ez így egy rakás szar. -
zoltang #12590
Milyen kis fürge a Jagtiger úton. Az 512. Nehéz-Páncélvadász Osztály fegyverletétele 45-ben Iserlohn-ban. :( -
crossy104 #12589 Valahogy sejtettem, hogy idén nem lesz wipe, ezért toltam az IS3-at is.Már csak 60 ezer xp kell az IS4-hez. -
Csak létszámban voltak kevesebben, össztierben ők is ugyanúgy voltak mint mi. Ők 11-en voltak mi 14-en, de nálunk volt 1db ms-1, 1 db loltraktort, és 1 db káningem, ami igen csak jól jött, rejtett szemek voltak a pálya közepén mig éltek. -
Tehát külön reggel, akár más néven? hm. Viszont volt szó oylasmiról, hogy a mostani amcsis bétások megkapják EU szerverre az eddig összegyűjtött komplett xp és credit mennyiséget... ehhez is kell külön reg uarról az e-mail címről vagy ehhez még nem? gondolom az amcsi reg ezzel nem veszik el. -
Nem tudom, de most ez a helyzet.
kerla: egy felhasználó csak egy szerveren játszhat, ha a másikon is akarsz játszani akkor oda is regisztrálni kell. -
vávává. de nem véglegesen csak egy szerveren, hanem több szerveren is lehet párhuzamosan tolni, nem??? -
Nem úgy volt hogy a SW az új szerverek miatt lesz?
Mert akkor rásakkoztam :( -
Na akkor ráfekszünk a T32-re. -
Szóval.
Idén már nem lesz soft-wipe.
Az EU szervereket dec. 20-24 között izzítják be, egyszerre 60 ezer játékost bír majd el.
A 0.6.2.X-es patch ezzel egy időben jön.
Ki lehet majd választani, hogy melyik szerveren akarsz maradni, ezt majd egy ping-teszt is segíti. -
lammaer #12581 Én ma kiegyensúlyozott vagyok, igy megbocsájtok :)
"Aki becsületesen tanult a félév során annak nincs mitől tartania a vizsgán" :D
Istenem, de jó hogy nekem elmúlt már a házi feladatok meg vizsgák korszaka. Rémálmaimban szokott előjönni hogy töriórára felkészülés nélkül megyek be és engem szólit fel a tanár. De aztán mindig felébredek :)
-
Ez a cucc marha jól néz ki, én is vennék. :) -
Namost, szobatársam vett egy ilyen fejhallgatót...
Szerintetek mivel b*tatom időnként?
-
nem trollkodtam :)
és kissé feszült vagyok 4 ZH és 3 vizsga előtt szerintem...de ja faszán elolvastam. Sorry