A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #12528 Ha ez alapján csinállják meg az E-100-ast akkor lesz kötényezése. Kiváncsi vagyok hogyan oldják meg azt a 120 + 55 mm-ert. De épp a kötényezés, de főleg az ocsmány Maus torony miatt nálam felejtős. (Biztosan nem lesz Tiger torony hozzá?)
Érdekes ez a KT torony mizéria. Majd hétvégére lehet hazajutok és leteszteljük haverommal hol átüthető. Szerintem csak a lövegpajzs 65 mm, a torony eleje 180 mm. Az már egy másik dolog, hogy nagyon gyakran találják el a lövegpajzsot, mert a torony frontrészének a felét kitakarja és soha nem pattan le semmi róla.
Úgy néz ki tisztázódik az Object 704-es legerősebb lövege. Ugyanaz mint az ISU-152-esnél. Maximum pár tizeddel lesz nagyobb a tűzgyorsasága, szerintem olyan 4 lövés/perc a mostani 3,82 helyett. Nem lesz 130 mm S-26-os ágyú.