418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mit anyázhat ezt a képernyőt nézve a Csörcsill vagy a 3001H "pilótája" :) -
lammaer #12536 Tévedés :)
Mire nálunk kiadják, benne lesznek a Tier XVII heavy tankok, a Mauszok fognak scoutolni... :) -
Ezt sehogy, vagy legalábbis én nem találtam meg. Videóból lett kivágva. -
Eagle ezt hogyan lehet elérni? -
is-7 áradat .... -
Szóval ilyen csaták lesznek kiadás után 1 hónappal :D
-
Hááát ... a 100-as löveg a maga 7-es tűzgyorsaságával roppant kevés egy T7-es médiumra ... Még T6-oson sem nagy szám. (IS-en ez 8.5, T44-en 8 asszem ... Rammer meg ugye alap ...)
A 85-ös ebből a szempontból jobb ...
A T34-85-el és a T43-al is az a bajom, hogy az IS-em mozgékonyabb :( Nem lehet velük rallizni a nagyok körül ... ha lehetne is a lomhaságuk miatt már odafelémenetben eltalálnak, és a T43-on ez azonnali modulsebzés ...
Nagyritkán sikerül, de ez leginkább az ellenfél hibája ...
Ráadásul a pontosságuk sem a legjobb ... emiatt meg sniperkedni sem a legjobbak ...
A javításról: a T43-as a legdrágább tankom ... 10-13k a javítás csak ... Kipróbáltam a 3002DB-t, ami gyorsabb, hasonló páncélzat, mozgékonyabb, jobb az ágyúja és olcsóbb fenntartani ... -
T-43-ra rámegy a 100-as löveg.Gyors és a javitása is megfelelő.Nem kell elsőnek rohamozni és nem lesz gond vele.Nem olyan gyulladós,mint a T-44.
Sőt mondok még valamit.A t-34/85-re is rámegy a 100-as.Asszem az tier 6os tehát kicsikhez is berakhat.
Kell ennél jobb? -
davidbog #12529 Na ez aztán a korcs. Már régebben se hittem el és most se, hogy akik ezt komolyan gondolták azok épeszűek voltak. -
davidbog #12528 Ha ez alapján csinállják meg az E-100-ast akkor lesz kötényezése. Kiváncsi vagyok hogyan oldják meg azt a 120 + 55 mm-ert. De épp a kötényezés, de főleg az ocsmány Maus torony miatt nálam felejtős. (Biztosan nem lesz Tiger torony hozzá?)
Érdekes ez a KT torony mizéria. Majd hétvégére lehet hazajutok és leteszteljük haverommal hol átüthető. Szerintem csak a lövegpajzs 65 mm, a torony eleje 180 mm. Az már egy másik dolog, hogy nagyon gyakran találják el a lövegpajzsot, mert a torony frontrészének a felét kitakarja és soha nem pattan le semmi róla.
Úgy néz ki tisztázódik az Object 704-es legerősebb lövege. Ugyanaz mint az ISU-152-esnél. Maximum pár tizeddel lesz nagyobb a tűzgyorsasága, szerintem olyan 4 lövés/perc a mostani 3,82 helyett. Nem lesz 130 mm S-26-os ágyú.
-
én ezt szerettemvolna kipróbálni -
lammaer #12526 "Erre jó az összes medium"
Mediummal nekem nincs nagy játékélmény az utóbbi időben... -
haditechnika topikból...egy ilyet szeretnék WOTba xDDD -
Nem is akarok ... Kicsit átfogalmazom: Lehet vele pénzt termelni, kevés a minuszos kör ...
IS - 100-as ágyúval pl. lehet keresni is (Nem egy Stug, de lehet) ugyanez igaz a SU152-esre is ha az alap ágyú van rajta ... Amin én a legjobban meglepődtem, hogy a Su152-es alap ágyúval fenn tudja tartani magát prémium nélkül is!
T43-al ez már nem igaz ...
Kicsit úgy van, hogy el kell dönteni mit akar az ember: ha XP kell, akkor nagyágyú, ha lóvé kell akkor meg kicsi :) -
Én gyakorlatilag artyval szerzem a creditet, mert a nagy tankokkal mire összejönne a KT beleőszülnék (ami ugyan fogalmilag kizárt, mert már őszülök...)
Grille és Hummel, mindegyik maxon, 100-as legényésggel, Hummel lassan lesz 2. skill is, elég nagyokat lehet kaszálni. Ha pedig véletlenül az elején lerássolnak és kifingatnak, a javítás 2-3k, lőszert meg úgysem volt időm elpuffogtatni, ha pedig lövök, akkor általában ölök :-) -
Erre jó az összes medium.Sajna a TD sem egy pénzforrás.Talán az arty,de ott szerencse is kell.S-51,Hummel vagy SU-14 a többi leves. -
lammaer #12521 "De lehet,hogy én vagyok hülye."
Te vagy a hülye, de nem emiatt
Nekem is sokkal jobb lenne, ha több pízt adnának vissza, igaz, én drága tankot sose adtam el, azé van most vagy 10...
-
lammaer #12520 Nekem heavyknél ott van a választóvonal, amikor egy tanknál felteszem azt az ágyút, aminél 1000 peták egy bal klikk (T29-nél a 90mm -> 105, IS-nél a 122-es).
Az csúnyán meg tudja enni a profitot, mert 1 lövés 4x annyiba kerül (miközben a damage 50%-al nő meg némi penetration).
T29-en két napja hezitálok, hogy visszaváltsak e a 90mm-esre, azzal ojan jó volt faházakat bontogtani meg bokrokba lövöldözni hogy megmozgassam az ott rejtőzködő kempert. -
Pénzkeresésre tier 7 felett ne nagyon számíts.Főleg premium nélkül.
-
remélem legalább a reload gyorsabb lesz. -
Akkor itt a félreértés ... a 152-esről beszéltünk :) (Vagy én értettem félre :) )
A 122-es mindenre jó, csak pénzkeresésre nem :) Mellesleg az is sokat pattog ...
Ettől függetélenül értem, de a tapasztalat az mutatja, hogy néha a T32-esnek is elég 2 lövés 152-es HE-vel ... Kisebb tankokról nem is beszélve ...
A HE legnagyobb baja az, hogy csíkot húz :( -
Az Object akárhányas (nem Jeges, nem akarom megjegyezni hányas :D ) szovjet TD-n a fullos ágyú a BL-10-es lesz...csak elírták.
Akkor viszont vagy durva páncélzata lesz vagy durva mozgékonysága, vagy mindkettő (álá Is-7)
És Overlord kommentje a KT hibás tornyáról: "Actually this is not a history-based change, more like an adjustment for gameplay purposes."
Szóval játékmenetbeli okok miatt ennyi. (magyarán azért, hogy majdnem az összes szovjet tank tudja sebezni - na ezért nem kell KT, bár még így is egy jó tank) -
Ja és a KT tornyáról még mindig össze-vissza hazudoznak.
Egyszer azt írják, hogy az csak 65mm és az annyi volt a valóságban is, máskor meg hogy az a 180mm-es érték korrekt ami ki van írva az adatoknál...meg hogy azzal hogy 100mm lesz az ágyúcső körüli rész, igazából erősebb lesz mint a valóságban...szerintem maguk se tudják mit akarnak. Ezért nem veszek KT-t, Maus-t is csak akkor ha még marad kreditem a T30 után. -
crossy104 #12514 Wot forumon irta valamelyik fejlesztő, hogy karácsonykor nem maradunk arany nélkül.Tehát ha karácsony előtt jönne wipe akkor nem várok, mert 90 ezer xp kell az IS4-hez.Az három laza prémes nap. -
Megerősítették, hogy az E-100-nak ilyen páncélzata lesz: (még szép, mert ilyen lett volna /volt igazából is)
Ez alapján igen jó lesz, ráadásul egy jó nagy ágyú is kerül majd rá, az orosz fórumokon már szivárogtatnak infókat a fejlesztők :D
Az a 200mm front / 60 fok effektív 400mm páncél, szóval remélem legalább olyan nehéz lesz átlőni mint az Is-7-est. Ebben a szériában van minden reményem, de ha ezt is direkt el****-ák, akkor csak amerikai tankom lesz. -
Adjunktus #12512 Minden statisztikában szereplő tank alap árát.A fejlesztések áráról nem volt szó,azt bebukod.
Még így is kevesebb lóvét kapnál vissza mint amennyit valójában összefarmoltál!Márpedig a soft wipe arról szól,hogy az eddig megkeresett össz xp-d és credited megkapod egyben!
De lehet,hogy én vagyok hülye.Mindegy úgy is az lesz amit ők csinálnak.
Én nem foglalkozom ezzel tovább.:)
-
Adjunktus #12511 Hát akkor vegyék is ki az AP gránátokat a picsába!
Mi a fasznak,ha HE-vel is ilyen sebzéseket lehet produkálni??
Minden szar,kripli,fostalicskára lehessen rakni nyomoronc,csonk nagy kaliberű lövegeket,oszt durrogtathatnak mindenkibe 400-akat HE-vel!
-
lammaer #12510 A Wipe-nél csak a meglévő pénzedet + az összes tankod és alkatrészed árának 100%-át adták oda.
Persze nekem is jobban tetszene ha az összes használt tankom és az összes kifejlesztett / felhasznált alkatrészt árát kapnám meg 100%-on de ez tuti nem igy lesz (macerásabb kiszámitani nekik - pl hogy számolsz egy KT-t, ami már nincs meg, de benne van a statodba? Alapfelszereléssel? Legjobb felszereléssel?).
-
nagypite #12509 tegnap vk4502-ba kettőt belelőtem és 57%-ra lement -
lammaer #12508 "Csak a max sebzés 10%-a körül kellene sebeznie."
Oszt mé' csak annyit? Nem emlékszem semmilyen kőbe vésett szabályba a HE penetration nélküli sebzésébe. Jelenleg sztem totál random. -
exoterm #12507 Soft wipe előtt 20%-ot sebzett a mausba... :) Azóta nem volt alkalmam kipróbálni a 152-es He-t az egéren, de biztos "kijavították". -
Adjunktus #12506 Ha a 152-es He-vel 400-akat sebzel,úgy,hogy nem is megy át a páncélon,akkor ez a maximális sebzés 50%-a körül mozog.
Akkor viszont valami nem stimmel ezzel a rendszerrel!Csak a max sebzés 10%-a körül kellene sebeznie. -
exoterm #12505 Most teszteltem. 4 lövés volt a T32, ami átlag 400-as sebzés. Ez több, mint a jeges által említett 107-es ap és több, mint a lepattanó 152-es ap. -
Vávávávááááá.A su-152-es apje nem 135 hanem 175.Vagyis használj 122-est.A HE penetrationja a 152-esnek 86.Ha a 152 ap-ja 135 nem megy át akkor ez mikor fog?
HE lőszer a kis scoutoknak való akik tűzgyorsaságban megpróbálják karcolni a nagyobbat,esetleg modulsebzéssel lánctalpal segítik a nagyokat.
Egy TD igenis használjon AP-t. -
Annyira nem epic fail az ...
A SU152-es AP-jának penetration-je 135, ami magasabb tierben több mint kevés ... 4-ből 2-szer nem megy át, 1-szer pedig lepattan ...
Ami azt jelenti, hogy 1 perc alatt 1 lövés ... és hiába 700-at sebez, bukó ... Ellenben a HE ha nem megy át is sebez, ráadásul modul és egyéb sebzéseket okoz ... Van egy 86-os Penetration-je, ha bemegy, akkor tarol, ha nem akkor is sebez ...
Emiatt érdemes HE-t használni ...
Ráadásul az AP penetration-je ugye távolságfüggő, és ugye TD-vel nem közelharcolni indul az ember ... Namost több száz méterről már nem sokat ér ez a 135-ös pen ...
Én leginkább HE-vel használom ... killem nem sok szokott lenni, de ez inkább a kis tűzgyorsaságnak köszönhető ... Általában a támadó heavyket supportálom, sokat segít ha nem 100 hanem 60-40-20%-ról kell lebontani az enemyt ...
Az én meglátásom szerint a 152-es ágyúval HE-vel lehet jól keresni is ... sőt ...
A papírforma szerint igaz, hogy fail a HE, ugyanis nagyon nagy a szórás az általa okozott sebzésben, de egy nembemenős találat itt nem 1-2%-os sebzést okoz, hanem többet ... ha meg bemegy, akkor örőbódottá(A legszebb mikor benyögi hogy didöntpenetrét, ellenben az enemy helyén egy füstölgő roncs van ...)
-
Adjunktus #12502 Ja.És az Ukrán meg Orosz neppereket nem tudnád átbaszni,mert csak beindíttatnák,és a hangjából már löknék is,hogy mivel van gond.:) -
Renegade #12501 pedig, hát: nízd meg testvírem, ezt a csudálatos t-34-est, keveset futottt, az átlőt páncél még fickósá is teszi, hidegben is indul, alugörgők, nincs visszatekerve, csak a Margó használta bevásárláshoz, a töltő mechanikán lógó plűs kockák nagyon menő, ingyé adom hozzá, ej megegyezünk ecsém :-) -
Adjunktus #12500 "Az én verzióm az,hogy az eladott tankért nem fogsz annyit kapni és a fejlesztéseket is olcsóbban veszed,mivel a régi cuccot is eladod,plö ezt nem számoltad bele."
Mindig a tankod árának 50%-át kapod meg eladásnál.Ugyan ez vonatkozik a fejlesztésekre is.Hogy külön külön adod-e el a fejlesztéseket,vagy rajta hagyod a gépen és úgy adod el egyben,az a végeredmény szempontjából teljesen mindegy.Fix értékek vannak a játékban,mindig így számol.
Ez nem a Kőrösi használt autó piac!
-
SZU #12499 Mikor várható a wipe? -
A 203-as sebzése teljes találat esetén 1850 az IS-4 HP-ja 1790,igy elképzelhető.Mondjuk ha perket használt volna az illető akkor ez nehezebb lett volna.