A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #12414 Sejtettem,hogy valaki beleköt! 
Azért írtam így,mert a játékban jobban hangzik.
A harckocsizók pontos parancs sorát,meg céljelölését nem tudom.De egy hivatalos tüzérségi tűzfeladatot még le tudok nyomni.
-Figyelem! Lő az üteg!
Hotel Bravo 00 23 számú cél! Beásott gyalogság!
Irányzék 456...456! Alap iránytól jobbra 02...02!Zárd a tüzet a vezérhez 001-el...001.el!Merev zárótűz!Repeszromboló gránát pillanatgyújtó 3-as töltet!10 lövedék gyors tűz!1 lövedék tölts!
A parancsnokok ismétlik a legénységnek,majd a pk előjegyzéből kiszámolják a célhoz tartozó pontos oldal irányt és adják le az irányzónak.Az irányzó ez alapján áll rá a célra.A töltő közben állítja a gyujtókat és előkészíti a gránátokat és 1-et betölt.A vezető ponyvázza a csőszájféket,csukja a búvónyílást,figyeli a feszültséget,rögzíti a féket és behúzza a nyakát.:)Mikor mindez megvan,akkor a parancsnok jelenti,hogy
-x löveg irányozva,töltve tűzkész!
mikor minden löveg jelentett.
-Üteg figyelem!Figyelem!Össztűz! TŰZ!
És kezdődik a móka.