banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ZelenkaP
    Én szeretem az M41-et, jó gyors, tegnap is jött egy Tigris mellém, kaptam egy lövést, de szemből, így túléltem, aztán elmenekültem (52-53Km/h a max seb.) Egy ideig próbált követni, aztán feladta. Ez a meneküléses dolog már többször bejött. Nem használtam a Hummelt, így nem akarom fikázni. Ezen ugye a 155mm-es löveg van, ami elég gyilok, egy T34,44 egy lövés. Lassan tölt újra, néha furcsán pontatlan. a pöttyök is aránylag lassan állnak össze, de én meg vagyok vele elégedve. Ha ezek a dolgok nem lennének, akkor nem lenne fair a játékban ilyet használni. Szeretem na...;) Igyekszem a csapattagokat követni, hogy támogatást nyújtsak vele és sokszor mentek életet..;)
    Borzasztó nagyot sebez. Mindez persze az orosz szerveren, nagyobb pinggen nem tudom, hogy viselkednek az artyk. Ott jók. Végigszaladtam az USA arty vonalon és nem bántam meg.