A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #12358 Sok emberkének csak annyi van meg a heavy TD-kből,hogy "az védekező úgy is és majd lezárja ezt vagy azt az irányt oszt kész!".Aztán már ott is hagyták egyedül.Persze ha kilövik akkor ő a noob.
Lófaszt!
Még ha jó helyen,rejtve figyelek és én veszem észre először a támadókat,akkor is csak 1 max 2 lövést tudok leadni mielőtt észrevesznek.Ha meg észrevettek,akkor gyorsan keksz van.Nincs tornyom ami forogna,ezért nekem a lövéshez teljes mellszélességben ki kell állnom a célpont felé.Nem egészséges!Ráadásul lövés után sem tudok olyan gyorsan fedezékbe húzódni,mint egy tank amikor csiki csukizik valami mögött.Csak tolatva valamelyik irányba fordulva tudok fedezékbe húzódni,az meg szánalmasan lassú.Megint csak nem egészséges.
Megtehetem,hogy egy szikla mögött gubbasztok,de akkor meg vak vagyok mint a giliszta.Csak akkor fogom őket észrevenni,ha beleállnak a számba.Következésképp ahoz is ki kell állnom,hogy lássak!De így megint csak észrevehetnek,és akkor kezdődhet a tolass fordulj!Ezt az előbb már kifejtettem.
Összességében.A TD nem első vonalas gép!Ha van előtte 1-2 ember aki lát neki amég ő rejtett helyről lőhet,addig marha dolgokat lehet vele produkálni.De önmagában feltartóztatni egy 3-4 azonos kaliberű tankokból álló rohamozó brigádot,a büdös életbe nem fog.
A HTD-ket leginkább úgy kellene kezelni,mint kis hatótávolságú arty.
LOÁL! Object704! MMMWWWUUUOOOÁÁÁÁHHHHHHÁÁÁÁHHÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! (gonosz röhögés,a gyengébbek kedvéért!)