A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igazából egyetértek, de a gond az, hogy az arty rendszert az ugráló paraszttankokra fejlesztették ilyenné, és akkor ha bent volt 6, leszartam, mert egy leo felderítette, a mieink meg szétlőtték. Ha nem lőtték szét, akkor veszítettünk.
Most, hogy nicsenek ugráló paraszttankok, és egy heavynek csak a lightok és médiumok 1 lövés (az artyk meg min. kettő egy 88asból is, lol :D), esély sincs a puffogtatókat felderíteni. Ehhez még hozzájön a tüzelő bokor-szindróma, és kész is a tökéletes állapot a kempre, PLUSZ!!! olykor 4-5 arty is csak azt lesi, hogy vajh hol jelenik meg egy piros pont, amit szétlőhet. Ha a nagyokkal végeztek, már el is dőlt a meccs, mert jön a roham. Eddig legalább Himmelsdorfban nehezebb volt lőniük, nos, ez mostanában már szintén nem igaz. :D
Szóval, aki teszem azt KTvel v. T29el elmegy felderíteni, és 4-5 ágyú van az ellennél, az nem bátor, hanem inkább a saját csapatával cseszik ki.
Én pl. nem szeretm a kempet, és inkább megyek előre, DE!!! amikor 4+ arty van (már háromnál is érdemes nézni, hogy mekkora is az ágyú), akkor nem rohanunk előre a korábbi forgatókönyvek szerint, hanem ahol lehet, ott trükközünk. Kampinovka kivételével szerintem mindenhol lehet ennyi arty ellen trükközni bármilyen tankkal. Én pl. ha a cliffs pálya jön fel, és 4+ arty van ellenoldalon, akkor sosem megyek középen, míg 1-2 arty esetében simán.
Szóval ja, lehet vele bátran játszani, de 4+ arty ellen (még ha nagyon bénák is) nem rohanunk be a nyílt terepre egy heavyvel, mert akkor a saját csapatunknak teszünk be. Persze, van, hogy egy csapat menthetetlen, de az más tészta, az az 500k játékos szórásából adódik, de ha jó a csapat, és nem fejjel megy előre a falnak, akkor 4 artyt is ki lehet játszani, csak sunnyogni kell. :D
Kell kemp, bár ez egyre inkább pályafüggő. De most a nagy terepen játszódó csatákat ált. azok nyerik, ahol jó helyen áll a scout, és nem bizsereg az ujja a ravaszon. stb stb. Lehetne még tovább fosni, csak már ez így is hosszú. :D